IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

hauska viikkoSunnuntai 15.02.2009 03:58

viikko sitten sunnuntaina väänsin pelicansin pelaajasta radiohaastiksen, jota ehdin töiden takia editoimaan lähinnä yöaikaan; maanantaina ja tiistaina roikuin studiolla aamu kolmeen. torstain deadline olisi antanut enemmän armonaikaa, mutta pinja tuli päivää aiemmin helsinkiin ja päätin priorisoida asiat tärkeysjärjestykseen. valvominen kannatti, vaikkei lopputyöstä mikään mestariteos tullutkaan.

tiistaina kävin pulkkisen ja sipiläisen kanssa hartwall areenassa todistamassa harvinaisen paskaa lätkämatsia. jokereiden suoraan nukkumatilta lainattu pelikirja aiheutti buuauksia jopa kotiyleisöltä, vaikka narrit voittikin tylsän väsytystaistelun. vierailija taipui 3-4, mutta lahtelaisten tämän päiväinen revanssi oli sitäkin tylympi: pelicans pyyhki narreilla lattiaa, voitti 9-2 (!) ja isku areenassa riitti meteliä.

pinja oli tosiaan stadissa keskiviikosta perjantaihin. torstaina neiti joutui arpomaan vähän aikaa yksinään mun kämpillä, kun kävin ylellä tapaamassa urheilutoimituksen esimiestä. se laittoi mut kylmiltään kirjoittamaan sisältöä niiden nettivuille, mutta vierailu meni putkeen: sain paikan kevään työharjoitteluun. netin ja teksti-tv:n päivittäminen pasilassa alkaa huhtikuun lopussa (olisi kuulemma alkanut vasta vapun jälkeen, mutta tarvitsevat lisätyövoimaa 24.4. alkavia jääkiekon mm-kisoja silmällä pitäen. enhän mä nyt sellasesta voinut kieltäytyä! heh).

yleltä painelin suoraan takaisin kruununhakaan, kaappasin tytön kainaloon ja vein sen kiinalaiseen syömään. seurana riisiä veteli huiviin juho, jonka kanssa pitäisi lähiaikoina vääntää lisää dead spacea. xbox 360, avaruuden zombiealienit, ydinpyssy ja veriplasma on yhtälö, joka toimii aina.

syömisessä kesti joka tapauksessa niin kauan, että myöhästyttiin pinjan kanssa 20 minuuttia leffasta. se ei kuitenkaan ollut kovinkaan paha lohkaisu, koska finnkinon erikoispäivän takia kyseessä oli vaan femmat tiketit. silti, yhdysvaltain ensimmäisestä julkiseen virkaan valitusta homosta kertonut 'milk' oli hyvä pätkä. ei ihme, että sean penn on ehdolla parhaan miespääosan oscarista.

. . .

tällä hetkellä istutaan vilin ja villen kanssa olohuoneessa paimelassa. telkkarissa pyörii grammy-gaalan jälkilähetys, takana hurjat saunomiset ja suunnitelmissa huomisen pienet kiekkopelit. päivällä aion taas vaihteeksi loikoilla pinjalla, ja hauskan viikon huipentaa eilen kypärätempun iskeneen jakub sindelin haastattelu. czech power!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.