IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

namaskaar! slumdog namaskaar!Maanantai 16.03.2009 13:57

brittiohjaaja danny boyle osaa hommansa. vuosikymmen sitten kundi yritti kääriä isoa seteliä marssittamalla pienen armeijan kokosen kuvausryhmän thaimaan viidakoihin. vuosi oli '98, ja pääosassa itselleen rintalihasten nysät kasvattanut leonardo dicaprio. hirviömäisestä budjetista ja sinällään hyvästä ideasta huolimatta the beach floppasi. rainalle kävi samalla lailla kun dicaprion tähteyteen nostattaneelle titanicille. se vajosi erittäin syvälle.

viime vuonna boyle pakkasi jälleen shortsinsa matkalaukkuun. tällä kertaa leffanteko lennätti miehen intiaan, jossa vaatimattoman kokonen kuvausryhmä koostui pelkästään paikallisista osaajista. huomion herättämisen välttämiseksi mumbaun röttelöitä taltioitiin käsikameroilla - hikiset rintalihaksetkin on korvattu hikisillä intialaisilla!

lopputulos on samanlainen kun namaskaarin safka: jäätävän mausteinen ja perhanan hyvä.

tsekkasin slumdog millionairen eilen pinjan, emmin, vilin ja sen mielitietyn (heh) kanssa. kaikki tykkäsi leffasta. ja niin on tykännyt moni muukin. boyle itse ei odottanut rainaltaan sen kummempia, vaan kelasi sen joutuvan suoraan dvd-levitykseen. niin tulee varmaan käymäänkin, mutta sitä ennen leffa ehti jo pokata kahdeksan oscaria. not bad for a slumdog!

EDIT: olisipa mukavaa jos lasse lehtisen isännöimä "haluatko miljonääriksi?" palaisi ruutuun!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.