IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

chill monday + sananen digiexpostaMaanantai 06.11.2006 14:07

mukavan rento maanantai. opiskelut tän viikon osalta alkaa vasta yhdeltä. hohooh. jouduin tosin heräämään jo vartin yli kuus mut ei se mtn. eipähän mee päivä hukkaan ku herää ajoissa.

mietin, josko raportoisin viikonlopun digiexpo messuilta ens viikon lehteen. hmm. se vois olla hyvä aihe... esillepano messuilla oli ainakin sen verran runsasta ja näyttävää että miksei.

vosinkin kertoilla pari sanaa messuista. juuson kanssa huristeltiin sinne lauantaina ja tykiteltiin menomatka kaverin bändiä, profane omenia. anyways, kierreltiin nopsaan läpi ski- ja boardexpo mutta pääpaino oli ehdottomasti digipuolessa, joka oli kiinnostavin.
god damn, sieltä teki mieli tuoda urakalla tuliaisia! valtavia, eri suuntiin muunneltavia HD-screenejä, mp3-soittimia, kämmenmikroja (kulkivat nimellä 'matkapuhelin' mutta käsitietokoneita ne jo on monigigasine kovalevyineen ja videokameroineen), digikameroita yms.
pelipuolelta mieleen jäi nintendon nokkela wii -konsoli, playstation 3:n aiheuttamat pitkät jonot ja EA lounge, jossa serkukset testaili innolla xbox 360:nen fight night round 3:sta ja NHL 07:aa. huhhuh, pakko kirjottaa joulupukille. :)
pelaaja -lehden ständeillä pelaajan omaa PES6 -turnausta selostanut päätoimittaja thomas puha kävi hakemassa meikäläiselle vähän 'merchandisea' kun valittelin sille etten ollu löytäny juuri mitään messusälää mukaani. thomas pyyti mukaansa ja vippas naureskellen pari EA:n pipoa, jollainen allekirjoittaneella on nytkin päässään. sellaset lämmittää mukavasti kun vääntää sohvalla vaikkapa fifa 07:aa, vai mitä brother?

nyt alan työstää safkaa.

-->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.