IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

4 viikkoa täyteen, aa miksei :>Torstai 02.02.2006 21:24

pari yötä enää ja inttiä takana neljä viikkoa. onko aika kulunut täällä nopeesti vai hitaasti? vaikea sanoa. jos ajattelee sitä hetkeä kun lampsi tänne siviilit niskassa ja kaikki oli alussa, tuntuu että siitä on ikuisuus. toisaalta neljään viikkoon on mahtunut aika paljon äksöniä, joten ehkä loppupelissä viisarit onkin naksutelleet semiripeästi eteenpäin.

viikon päästä perjantaina on sotilasvala. juhlallinen tilaisuus, jonne isojen armeijaherrojen lisäks saapuu myös alokkaiden sukulaisia ilmainen hernekeitto taka-ajatuksenaan. ömm, toivotaan ettei oo paljoa pakkasta, siinä voi tulla vilu kun stondailee asennossa.

ja jos joku ei sitä vielä tiedä, juoksin koko 1.viestikomppanian parhaan tuloksen cooperissa ja sain tänään vihdoin ja viimein siitä tunnustuksena kultaisen juoksumerkin+yhen vapaavalintaisen lomapäivän. leso-minä. tämmönen "ansioiden" levittely on kyllä rumaa. mutta hei, oon vaan tyytyväinen! ;D

tuhma army-influenssa alias yskänuhapöpö leviää kasarmista toiseen ku natsit 40-luvun euroopassa. meidänkin tuvasta 'bout 80% on kipeenä. itsekin oon vaa lepäilly parit viime päivät, ja huominenkin matelee sisätiloissa. ulos ei oo menemistä, ei ainakaan mikäli haluun varmistua et oon la terve miäs kun lomat alkaa.

mutta joo. ei tässä ihmeempiä...tukka on kasvanu ärsyttävään murrosvaiheeseen, se on nyt ylipitkä siili ja alimittanen ruma kasaritukka samaan aikaan. ei kuulosta hyvältä ei...eikä näytäkään siltä :)

hau.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.