IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

i'm lovin' itMaanantai 26.02.2007 01:59

vauhdikas viikonloppu helsingissä sisälsi testiluontoisen mcdonald's maratoonin. en siis koko reissun aikana syönyt missään muualla kuin mäkisessä. yhteensä kävelin m-logolla merkittyyn ravintolaan viisi kertaa.
perjantaina nuori hannibal -elokuvan jälkeen söin kaksi tuplajuustoa, kokis lightin ja chilijuusto-pallerot. lauantain aamupala/lounas ennen hifk-kärpät trilleriä sisälsi niin ikään pari tuplista, tällä kertaa kyytipoikana kokiksen lisäksi tavallisia ranskalaisia. ja yöllä, kun olin matkalla sport bar chelseasta kampin linja-auto laitureille, poikkesin mäkisessä tilaamassa mukaan tuplajättijuusto aterian. oli pakko. sitä on mainostettu ja kehuttu sen verran, etten voinut vastustaa kiusausta. sitä paitsi maha murisi.
sitten tänään päivällä söin vielä kahdesti mäkisessä. ensimmäisellä kerralla perus big mac -ateria (lohkoperunoilla ja majoneesilla) + kahvi, pari tuntia sen jälkeen ennen junaan nousua haukkasin juustohampurilaisen ja höräsin lisää kahvetta naamariin.

mitä mäkisessä mättämisestä yhden vlpun aikana sitten jäi käteen? no, suuhun ainakin hyvä maku. oli yllättävää huomata, että mäkisten murkinoilla tulee hyvin täyteen ja pärjää helposti kolmen päivän riennot. nälästä ei siis tarvinut kärsiä, mutta miinuspuolena tuli yleinen huonohko olo (ei ole mitään tekemistä dokaamisen kanssa, sillä en pode krapulaa). tänään sen on hyvin huomannut, sellainen snadi yökkö fiilis koko ajan ja muutenkin tuntee syöneensä epäterveellisesti. kun on tottunut syömään terveellistä ja monipuolista ruokaa ja vaihtaa sitten ihan päinvastaiselle linjalle niin KO-KOSHH! mutta mikäs siinä, hyvää oli! :D

ps. tuplaJÄTTIjuusto todellakin oli kehujensa arvoinen. god damn!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.