IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

messed up!Keskiviikko 28.02.2007 02:43

kokoonpanot menevät uusiksi! kaikki on ihan sekaisin! ääääh!

NHL:n siirtoraja lähestyy, ja joukkueet vaihtelee pelaajia keskenään useammin kuin arman alizad pukuaan. olen tässä sitkeästi valvonut ja kytännyt joukkueiden tekemisiä, siirtoja jotka jäävät historiaan.

sama juttu joka vuosi. kun pelaajat, jotka ovat iskostuneet tiettyjen joukkueiden keulakuviksi, vaihtavat yhtäkkiä maisemaa, on sitä lajia sairaalloisen mielenkiinnolla seuraavan vaikea aluksi käsittää.

esimerkkinä jokunen aika sitten philadelphiasta nashvilleen treidattu peter forsberg. miten foppa voi yhtäkkiä siirtyä takaisin läntiseen konferenssiin ja nashvilleen? siis siihen keskilännen NHL-organisaatioon, jonka pukukopissa soi country ja jonka henkilökunnalla on stetsonit päässään? voi luoja. ei silti sovi unohtaa predatorsien olevan tällä hetkellä koko liigan paras joukkue, ja että foppa eittämättä (alkuvaikeuksien jälkeen) iskostuu nälkäiseen petolaumaan paremmin kuin hyvin.

bill guerinin siirto st. louisista san joseen oli myös aika pommi. guerin ehti kuitenkin pelata vuosia bluesin nuottinutussa, guerin oli st. louisin kasvot. noh, san josessa ollaan varmasti tyytyväisiä noinkin kovan pelimiehen tuloon.

vaan miten mahtaa mielipiteiden laita olla itse st. louisissa, joka myi toisenkin tähtipelaajansa muille maille vierahille. keith tkachukin treidi kirvoitti varmasti hurraa(-ja "YEAHHH!")huutoja atlantalaisilla clubeilla. lil' johnin lempparijengi trashers veräjänvartijanaan kari lehtonen nostatti selvästi osakkeitaan tkachukin tulon myötä. luulisi keithiä peluutettavan keskellä, laidoillaan kovalchuk ja hossa. pelottavaa, pelottavaa.

dallasissa ei oltu tyytyväisiä jaroslav modryn edesottamuksiin, ja slovakki saikin vaihtaa seuroja l.a. kingsin mattias norströmin kanssa. norre norströmhän oli kuninkaiden kapteeni, joten ruotsalaispakin siirtoa teksasiin voidaan pitää jonkinlaisena yllärinä. meikäläisen se ainakin yllätti!

jos norströmin treidi dallasiin oli kulmakarvojen kohottelun arvoista, niin edmontonin seuraikoni ryan smythin myynti new yorkiin se vasta veretseisauttavaa uutisointia oli! siis RYAN SMYTH, mieshän on yhtä kuin edmonton oilers. mies ei ole koko urallaan pelannut missään muualla, mutta nyt ikitaistelijan uusi osoite löytyy long islandilta. en voi uskoa tätä todeksi! siis ryan smyth ny islandersiin? ei, ei vaan tajua.

NHL:n virallinen paha poika ja kanadalaisten ikuinen murheen kryyni todd bertuzzi sai sitten tarpeekseen auringosta. ihonsa ilmeisen pahasti floridan lämmössä käräyttänyt tod the hot vaihtoi panthersin red wingsiin. siis miamin neonvaloista ja loppumattomista hiekkarannoista detroitin tehtaiden katkuun? mahtaa olla hullu mies se bertuzzi.
vaan ei ole. detroitilla on nimittäin jotain, mitä floridasta ei tällä hetkellä löydä. ja se on voittava joukkue.
bertuzzi on loistava pelaaja, mutta se tärkein, kiekkoilijan kruununjalokivi, uupuu. stanley cup sormuksen voi kuvitella haalivansa red wingsin organisaatiosta. peli on kovaa.

washingon capitalsin luovutuspolitiikka pistää suoraan sanottuna vituttamaan. ensiksi he myyvät zednikin, ja tänään meni zubrus. siinä ei paljon TOPPIA jää jos ZZ lähtee.
capitalsissa pelaa yksi maailman parhaista kiekkoilijoista, joka yksinään tuo pisteitä seuralle ilta toisensa jälkeen. kyseessä on tietenkin alexandr ovetchkin, ja vaikka washington onkin jo aikapäiviä sitten menettänyt mahdollisuutensa pudotuspeleihin, ei hanskoja tarvitsisi noin tiskiin lyödä. aika epäreilua muille kundeille, että myydään runkopelaajia ja haalitaan vain rahaa, kun peli on jo kerran menetetty. ei kovinkaan motivoivaa toimintaa seurajohdolta, eihän?
mahtaa ovetchkiniakin vituttaa.


muita mielenkiintoisia siirtoja:

martin biron: BUF --> PHI (vaihtaisit säkin seuraa jos olisit mokke ja miller pelais ykkösenä)

lasse kukkonen: CHI --> PHI (pitkäsen ja j. timosen seurana nyt myös 3. suomalaispakki!)

brent sopel: LA --> VAN (canucks tahtoo menestyä pleijareissa. fiksu siirto)

gary roberts: FLA --> BUF (LOL, mitä änärin nopein jengi tekee hitaimmalla pelaajalla? :D)

shane o'brien: ANA --> TAM (lightning tarvitsi jo tuuletusta homehtuneeseen alakertaan)

niko kapanen: ATL --> PHX (josko nyt hattulan pieni-suuri mies saisi lisää vastuuta?)


yllätyksiä:

kimmo timosta ei treidattu. nasvillella onkin isoja seteleitä lompakossaan, kun pystyivät pitämään kapteeninsa joukkueessa vielä forsberinkin tulon jälkeen.

sharkin maalivahtitilanne ei muuttunut. toskala vs. nabokov -taistelupari nähdään kalistelemassa sapeleita vastakkain ainakin vielä tämän kevään.

hasekia ei lähetetty tshekin 2. divariin.

ny islanders ei pestannut larionovia ja janeckya 10$ miltsillä ykköskenttäänsä tai tehnyt muitakaan vastaavanlaisia järkeviä siirtoja.

sundin jäi maple leafsiin.

janne niinimaa ei saanut potkuja, ja miehen työnanajana on edelleenkin habs. haha.


ps. crosby on jumala. pojalla ikää 19 vuotta ja nyt jo melkein 100 pistettä koossa? kumartakaa.

pssst. musta tuntuu että buffalo voittaa koko paskan. ihan oikeesti musta tuntuu nyt siltä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.