IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

hölkynkölkynLauantai 17.03.2007 17:31

olipas hauska ilta.

19.30-21.45:
pelaan vilin kanssa sohvalla san andreasta. tai vili pelaa, mä juon koffia. diddy soi koneelta ja bassot paukkuu ympäri taloa. se musiikki sopii loistavasti peliin.

22.00-22.25:
bussi noutaa pysäkiltä. onnistun salakuljettamaan sisään karhun tölkin, josta siemailen öisiä maisemia katsellessani.

22.30:
juhon kanssa iloseen istumaan. guinnesia pöytään.

23.15:
erkka, janne ja salaperänen make liittyvät seuraan. lisää guinnesia pöytään.

00:05:
vaihdetaan baaria. suunnaksi keskikaupungin jackalope, joka ei olekaan niin keski-ikäisten valtaama kuin aluksi luulin. tässä vaiheessa olutmerkki vaihtuu fostersiin.

n.01.45:
kyllästyn nahkasohvilla maleksimiseen. liikkeellä ei ole tarpeeksi tiukkoja farkkuja, ja kun dj:kään ei osaa hommiaan, lähden lätkimään. muut jäpät jäävät jauhamaan intistä ja mäkihypystä.

02.00:
hyvissä oleva nelikymppinen mieshenkilö kysyy torven jonossa, osaanko tapella. kerron halitsevani harvinaisia heittotekniikoita vietnamista. miestä naurattaa, ja keskustelu tyssää siihen.

02:10:
sisälle torveen. kauhea jumputus. painelen tiskille ja tilaan taas fostersin. sitten kierrän paikan ja löydän pari kuumaa misua nurkkapöydästä.

n.02.55:
misujen kanssa hesburgeriin. itse en syö mitään, paitsi pummina pari ranskista sieltä täältä. hesen burgerit ei saa tytöiltä kiitosta. alan välittömästi markkinoimaan mäkistä.

n.03.15:
reteesti taksilla vällyjen väliin.


aamulla vili tulee taas pelaamaan sohvalle san andreasta ja herään siihen. meininki on vähän hapokas. menen alakertaan aamupalalle mutta huomaan paikkojen olevan sotkussa. syömisen sijaan haenkin imurin ja siivoilen. sitten keitän kahvia. voileivät vilahtaa masukkaan sanomalehden lukemisen ohessa, jonka jälkeen makaan sohvalla ja katson voicea.

että sellasta. kohta pelicansin matsiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.