IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

khähäTorstai 29.03.2007 00:06

moi!

oon rento ku sudenkorento.

niinku tänäänki! aamulla oli vaan tyhmät ruotsin tunnit kasista kymmeneen, olin ihan uskomattoman väsynyt. ilma oli kuitenkin taas kerran niin loistava ettei voinut olla kuin hyvällä tuulella. mukavaan mielialaan vaikuttivat tietysti myös pelicansin a-nuorien eilinen SM-KULTA ja jukan surkeet jutut.
ja jukka olikin se nimenomainen rontti, kenen kanssa painelin ruotsin luokasta käytännössä suoraan iloseen kaljalle. kello oli vasta jotain vartin yli kymmenen, ja me vaan istuttiin jo pubissa puimassa illan suomi-azherbaizdan em-karsintaottelua. mutta vain yhdellä tuopilla oltiin, olinhan luvannut jorskulle meneväni hänen kanssaan reippaana stadissa käymään...
vaan kuinkas kävi! saavuttuani aleksanterinkadun hulppeaan huoneistoon menin oitis maate ja päiväunille. neitinen vakuutteli ettei siinä mitään, senkus nukun jos väsyttää. mutta voivoi, johanna-ressukan kohtalona oli sitten yksin lähteä marssimaan painavan kassinsa kanssa kohti rautatieasemaa. vailla matkaseuraa. oon kyllä aika sika mieheks.
oven mentyä kiinni kämppä oli kerrankin hiljainen. kuolasin keltaselle tyynylle pari tuntia. sitten siiri, allu ja tuuli tulivat mestoille ja alkoivat meluamaan. kauneusunien piristyttämänä keittelin nopsaan kahvit ja kuvasin huvikseen tytön-hupsukoita. ne näytti näteiltä siinä sängyllä vierekkäin istuessaan.
tapahtuman jälkeen poistuin kadulle.
ja sitten! sitten siskoni INNA lähti kiinaan! inna ja parikymmentä muuta yhteiskoululaista poseerasivat ennen bussiin astumista yhdessä koulun pihassa auringon paisteessa, ja emilio oli luonnollisesti paikalla kameransa kanssa. ihan vähän ennen lähtöään siskoni sanoi: "kato sitten kisun perään."
ihan kuin olisi ollut sotaan lähdössä! tuli melkein haikea olo kun siukku hävisi kymmenientuhansien kilometrien mieleenpainuvalle matkalleen.
kuvailujen jälkeen käpystelin takaisin torille ja tapasin miian, jonka kanssa pyörin kaupungilla suklaajäätelö kädessä. kuulumiset on aina mukavampi vaihtaa, kun syö jotain!
myöhemmin himassa söin tortillan ja puin pelipaidan päälle. testattiin nimittäin poikien kanssa nappiksia mukkulan tekonurtsilla, ja pallonhallinta oli edelleen tuoreessa muistissa.

vittan että on ollu hieno päivä.

nyt päivä on sitten kääntynyt iltaan, ja olen lähdössä ulos. jonnekin, parille, kenen kanssa - sitä en vielä tiedä. varmaan jukan ja pulkkisen. sama se kuitenkin on, kaikki ovat jokatapauksessa liikenteessä. HÖRRPS!
(nyt on syytä juoda suruun, sillä suomi meni häviämään sen em-karsintamatsin. bakun betonimörskä on aina paha paikka pelata, mutta se ei ole mikään syy! perkele!)

poistun tietokoneelta. itunes ja regina saa jäädä repeatille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.