IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

polje poika polje!Maanantai 02.04.2007 21:35


first of all, APRILLEN! ei mulla mikään jalka ole kipeä, det var jekku det.

aika paska huijausyritys kylläkin, mutta oli vaan pakko laittaa jotain. pahoittelen.

sen sijaan että olisin eilen surkutellut mukakipeää koipeani, juoksin vajaan 10 kilometrin lenkin ja olo oli suihkun jälkeen ilta-auringon laskiessa kerrassaan mahtava. päivästä oli vielä jäljellä monta tuntia tehokasta peliaikaa, ja sehän piti hyödyntää jollakin mukavalla tavalla.
kaivoin nishikin hybrid-fillarini liiteristä, pyyhkäisin siitä pahimmat pölyt pois ja otin puhelimen kauniiseen käteen. viesti juholle ja antille oli selvä: mars satamaan, aikaa olla paikan päällä yksi (1) tunti.
ja sitten matkaan. polkeminen meni helposti vielä lenkinkin jälkeen, ainoastaan kylmä ja navakka tuuli kiehuttivat käpyä. aikalailla tasan seitsemältä kurvasin sibbetalon ohi satamaan, jonne pojat olivat saapuneet juhon siskon kyydillä. valitettavasti mikään paikka ei ollut kuitenkaan auki, joten suunnistimme keskustan valentinaan istuskelemaan.
pyörässäni on lukko. iso ja vahva lukko onkin, mutta koska olen idari, ei mukanani tietenkään ollut avaimia siihen. jottei menopeliäni olisi jöllitty alta aikayksikön, kiikutin sen ovelasti läheiselle sisäpihalle pienen vajan taakse piiloon.
puolisen tuntia myöhemmin sisäpihan porttikongit oli visusti lukossa ja pyörä niinikään telkien takana.
eipä siinä mitään. jos fillarilla en ajaisi minä, ei sillä ajaisi kukaan muukaan. joten, jatkettiin nelisteen jalan seuraavaan paikkaan keitolle, ja se paikka oli oldi. voi jessus, keski-ikäiset manasi taas maailman menoa. me puolestamme oltiin iloisella tuulella. syötettiin kolikkoa jukeboksiin ja saatiin vastineeksi pmmp:tä. reilu kauppa.
vielä ennen autokyytiä kotiin poikettiin pitkä pubissa. ihan siis vaan yhdellä, puimassa niitä näitä (kiitoksia pojille kun tarjositte fosterssit, tän retkun talous on toistaiseksi retuperällä).

tänä aamuna naureskelin itselleni. kello oli 07.05, ja talonmies oli ihmeissään kun seisoskelin reippaana vesijärvenkadun erään sisäpihan porttikongin takana. varmasti se häiskä luuli meikäläisen menevän pöllimään jonkun pyörää heti portin auettua, mutta ei! hain vain omani pois. ja poljin samantien kotiin.
15 kilsan unihiekkaisen puuskutuksen jälkeen venyttelin, ja menin takaisin nukkumaan.
yhdeltätoista nousin taas ylös, keittelin kahvit ja nousin uudelleen satulan selkään. poljin taas lahteen, tällä kertaa motiivina gallupin ja a-nuorten kiekkohaastattelun teko.

nyt pyörää on tullut poljettua vuorokauden sisään puolensataa kilometriä, ja perse on kipeä. ihan vaan näin btw.

ja tässä sitä taas istutaan, koneella. kiekkojuttu ja galluppi pitäisi kirjoittaa puhtaaksi, mutta kun hapottaa niin vitusti. luultavasti touhut menee taas siihen, että laitan kahvin tippumaan ja painelen palauttavalle lenkille - jutut lähetän toimitukseen vasta myöhään yöllä.

damn.


ps. olisi kiva, jos taivaalta heltiäisi pari pisaraa katupölyjä hätistelemään. eikös?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.