IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

minimuutanLauantai 19.05.2007 15:03

hector lauloi joskus että 'veli muutti ruotsiin, äiti lenti taivaaseen ja pappi sai kahvia juodakseen'.

ite voisin kirjoittaa tämänhetkisestä tilanteesta vastaavanlaisen kappaleensäkeen: 'eetu muutti kamppiin, sisko lensi luxemburgiin ja vili sai pepsi maxia juodakseen'.

naurettavan alustuksen jälkeen voisin vain suoraan todeta, että emmi tosiaan häippäsi muille maille vierahille ja että saan tosissaan asustella hänen valoisassa stadin luukussaan vuokrasopparin loppuun saakka. koska kamat pitää olla roudattuna pois kesäkuun alkuun mennessä, kyseessä on todellakin minimuutto. mutta kiva silti, saan pari viikkoa löhöillä ihan stadin ydinkeskustassa.

men den kommer dilemma: hur kan jag vara utan netten? turhaan roudaan kannettavaa sinne. tai no, voinhan käyttää kaiken kattavaa itunesin musiikkikirjastoani kätevänä jukeboksina, mutta miten selviän päivät ilman meseä? eih. täytyy marssia keskuspostin kirjastoon purkailemaan komsuja ja heittämään löylyä kavereille. hö.

voihanse toisaalta olla ihan hyväkin olla vähän aikaa ilman näppiksen hakkaamista. nyt voi tehdä kaikkea, mihin ei muka muuten ole koskaan aikaa. kuten lukea kirjoja. joo, lainaankin kirjastoreissullani ison pinon cornwellin trillereitä ja syön suklaakeksejä niitä lukiessani. muutoin päivät kulunevat mukavasti puistoissa istuskellen ja kaupunkia kuvaten. ja ne lil jon -tupaantuliaiset aion järjestää myös! niistä tulee vitun kovat pirskeet. :D

nyt kone kiinni ja adios lahti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.