IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.05.2007 16:28

olipahan aamu.

herään puoli kasilta aivan saatananmoiseen pärinään. hullut latvialaiset aloittivat rikollisen aikasin porauskonserttinsa, eikä nukkumisesta meinannut tulla kertakaikkiaan mitään. olin aivan varma että ikkuna oli jäänyt auki, koska meteli oli niin kova - mutta ei. pyörin puolitoistatuntia sängyssä epätoivoisena, mutta uni se ei vain tullut. painoin jopa toisen tyynyn päätä vasten, niin kuin sarjakuvissa tehdään, mutta se ei taida toimia oikeassa elämässä. onnistuin kuitenkin simahtamaan jossain vaiheessa uuvuttavaa taistelua helvetillisiä katuporia vastaan.

yhdentoista jälkeen herään, kun summeri soi. ja se soi. ja soi. en jaksanut nousta avaamaan, joten huoltomies rymisteli omatoimisesti sisään jokin lopputarkastus lappu kädessään. siinä se pyöri vähän aikaa eteisessä ja kyseli että oonko vielä nukkumassa. vastasin sille kääntämällä kylkeä, ja sitten kuulin oven kolahtavan kiinni.

on se kerrostaloasuminen sitten ihmeellistä.

nyt istuskelen pääpostin kirjastossa, kortinlukijassa ihka uusi kirjastokorttini. cool. surffasin äsken NHL:n sivuille, ja sain ilokseni lukea kuinka Anaheim Ducks selvitti viime yönä tiensä stanley cupin loppuotteluun. ihmiset vähän ihmetteli, kun en oikein kyennyt hillitsemään riemuani. hah! saahan sitä nyt ilakoida, eläköön californian ankat ja teemu selänne!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.