IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

yöllistä kohellusta kampissaTorstai 31.05.2007 21:13

lähdin eilen illansuussa käymään mäkisessä kahvilla. asuntolan käytävällä oli joku nuori neiti kovissa muuttopuuhissa, ovi auki ja kämppä lähes tyhjänä.
kysäisin tytöltä varmuudeksi, että kuinka kauan muuttoaikaa torstaina oli. perjantaina asuntola muuttuisi kesähostelliksi, ja siskoni mukaan koko torstai oli aikaa muuttaa. tyttö sanoi kuitenkin:
"niin siis aamu ysiltähän pitää olla avaimet hoasin toimiston postilaatikossa!"
aamulla?
puhelu himaan, ja iloinen uutinen: tulkaas muuttopuuhiin.
porukat oli peräkärryineen päivineen puoli kahdentoista maissa yöllä perillä. saatiin kamat nopeasti pakattua ja kyytiin, kotona lahdessa oltiin silti vasta 01.30.

mutta onni onnettomuudessa! pikamuuton ansiosta pääsin siis kotiin katsomaan NHL:n toista finaaliottelua, jonka ducks hoiti hienosti 1-0. suomen aikaa 03.00-05.45 välillä pelattu trilleri piti hyvin hereillä, mutta taiston tauottua nukahdin syvään uneen, heräten vasta puoli yhdeltä päivällä.
makoisista unista huolimatta olen ollut tänään reipas! katsoin leffan, siivosin huushollin ja kävin pitkällä lenkillä. loppupäivän ohjelma on rennonpuoleinen, pitää kerätä voimia huomista action-päivää varten. silloin luvassa on ainakin hengailua kaupungilla, fc lahden ottelu (työkeikka, mutta eipä tuo haittaa) ja kaverini iitin ja hänen orkesterinsa, paintandwefallin, keikka komeetta-klubilla!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.