IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

pulahdusKeskiviikko 06.06.2007 00:31

olen erittäin tyytyväinen duuneistani. päiviin on tullut oikea rytmi, kun on pakko herätä aikaisin. ja vaikka varastolla on uskomattoman kuumuuden takia tukalammat paikat kuin paris hiltonilla vankilassa, töiden teko maittaa.

helvetin raskastahan se on purkaa ja lastata rekkalasteja päivät pitkät, mutta toisaalta touhutessa aika kuluu nopeasti ja päivän päätteeksi on sellainen olo, että on todella tehnyt töitä. haha, tänäänkin purettiin yksi vietnamista (jep, iskun 'kotimainen laatu' on ihan paskapuhetta) saapunut kuljetus, joka oli pakattu aivan täpötäyteen. sitä oli siis mahdoton purkaa trukeilla kun tavaran alle ei sademetsässä oltu laitettu lavoja, joten käsin me ne kaikki vedettiin. siinä vierähti kuutisen tuntia oikein nopsaan, hikisissä merkeissä!

vähäinen vapaa-aika iltaisella menee auringonottoon - varastossa kun rusketuksesta on turha haaveilla. äskenkin pelattiin lähes alasti jalkapalloa, pallokentältä päädyttiin rannalle likoamaan. heitin siinä samalla talviturkin, olipas virkistävä pulahdus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.