IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

ketä kiinnostaa?Keskiviikko 08.03.2006 21:22

mun viimesimmät päiväkirjamerkinnät on pääosin koskenu vaa armeijaa. ketä kiinnostaa?

ei ketään.

armeija ei oo kiinnostava asia. nytki on kulunu monta viikkoa siitä ku viimeks jotai tänne raapustin, mut mistä sitä kirjottais? mua liikuttaa kaikki mikä tapahtuu varuskunnan porttien ulkopuolella. esim...noh, kaikki tietää mitä olympialaisten lätkäfinaalissa kävi. silti, hyvä turnaus, kiitos leijonat... ja K:n kanssa kulkee, kulkee todellakin... on rankkaa olla erossa jostakusta mistä tykkää nii paljon.

sit se osuus mikä ei ketää vois vähempää kiinnostaa, eli tekstinpätkä varuskunnan porttien sisäpuoleen liittyen: armys on ollu iha båringia. no ok, päästii lehtien palstoille ku oltii epidemian kourissa, se on kuitenki ohi nyt. sit... sit varmistu et poääsen puolel vuodel, TJ (tänään jäljellä) 121. eipaha. kuinka sitä syksyllä aina kelaileekaa ku jouluun on sata yötä ja risat, et oho, koht on joulu, ja joulu tuleeki nopeesti. toivon et sama aikabuustiefekti tapahtuu intissäki -pääsis koht viduraa täältä.

ps. kevät, sulle haaste! uskallatko tulla alle kk päästä? tuu vaan. talvi on äässistä. tuu ihmees, kaivan nappikset esille ja haravoin vaik. ha :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.