IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

VIInaa ja WIItäLauantai 23.06.2007 17:42

'maLAUTA mikä kooma eilen.

täydellisen aurinkoinen juhannusaatto sujui erittäin kosteissa, suorastaan monsuunimaisissa merkeissä juhon grillipippaloissa. meitä oli siellä viitisentoista, talon tarjoamaa safkaa riitti kaikille ja kukin huolehti omasta nestetankkauksestaan - ja hyvin huolehtikin. taustalla svengannut musiikki sai lisäkomppia alituisesta sihinästä ja kuplinnasta. pääsin testaamaan justin-shottilasia*, jolla kumosin risteilyltä** jääneet loput viinat. ja sitten oli kaljaa ja siideriä ja lonkeroa ja viiniä ja konjakkia kanssa.

oli kaamea jano.

alun nurtsilla makoilu vaihtui terassilla istuskeluun ilta-auringossa, yön hiipiessä siirryttiin sisätiloihin ilakoimaan. juhon äiti oli ostanut niiden isälle synttärilahjaksi nintendo wiin (kelatkaa mikä mutsi!) ja sillä sitten leikittiin.

se on vitun kiva laite! jotain wiin hauskuudesta ja helppoudesta kertoo se, että juhon äiti on itsekin hurahtanut laitteeseen ja pelaa sillä siinä missä muutkin perheen jäsenet. ja mikäs siinä, kun itse pääsin laitetta eilen testaamaan, on nyt helppo ymmärtää, miksi.

pelaaminen on helppoa ja hauskaa. ei tarvitse osata muuta kuin heiluttaa ohjainta ilmassa, kapulan muotoinen peliväline tunnistaa liikkeen. eilisillan suosituimmat pelit olivat nyrkkeily ja tennis. nyrkkeilyssä porukka huitoi olohuoneessa ilmaa ja kundi telkkarissa mätki toista turpaan. tenniksessä taas ei riittänyt pelkkä huitelu, pallon tullessa kohti oli oikeasti oltava tarkkana ja mätkäistävä oikeaan aikaan. en ollut siinä kovin hyvä, tiedä sitten johtuiko paskasta rytmitajusta vai tuliliemestä. luultavasti molemmista.

aamulla heräsin 10 kilometriä väärässä paikassa. pää meinasi poksahtaa saman tien noustessani ylös, ja kädet on tärisseet koko päivän. kotiin päästyäni menin pariksi tunniksi aurinkoon nukkumaan huonoa oloa pois, mutta vasta nyt alkaa vähän helpottaa.

se on jännä miten krapulassa harrastaa yksinpuhelua. "nonii, ihan rau-hassa... noustaas tästä nyt ylööös ja juomaan lasillisen vettä... ei mitään hätää..." muistutan jotain ozzya laahustellessani päätäni pidellen ympäri kämppää. vaan eiköhän sitä jo parin tunnin kuluttua jaksa jatkaa. hiukka happea ja sitten sihahtaa!



* = ostokseni tiistain justin timberlaken keikalta
** = keikka oli tukholmassa, joten sinne mentiin paatilla

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.