IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä
näin jälkeenpäin mietittynä viikonloppu oli vähän turhankin kiva, sillä kontrasti huomisaamun klo kuuden herätykseen ja duuneihin on melkoinen.

paratiisista tuonelaan, näin karkeasti sanottuna. no mutta, palkkaahan niistä varastohommista maksetaan.

sitten asiaan. ruissineitsyys on nyt mennyt, ja täytyy sanoa että korkkaus oli kyllä melkoisen positiivinen kokemus.
ruissalon niemekkeelle oli järjestetty kiva ja tunnelmallinen festari. porukkaa oli ihan vitusti, mutta keski-ikäisiä turkulaisia lukuunottamatta remusakkia oli yllättävänkin vähän. yhtäkään tappelua ei osunut silmään, ellei sitten in flamesin keikalla sattuneita pittejä lasketa mukaan. ja niissäkin allekirjoittanut oli kyllä ihan tietoisesti mukana, joten ihmismassan päällä lentely ei tullut mitenkään ikävänä ylätyksenä.
meillä oli pulkkisen kanssa liput perjantaille ja lauantaille, siis onnekkaasti just niille päiville, jolloin sää oli parhaimmillaan. oli siistiä pyöriä ylt'änkyrässä neljän esiintymislavan
välimaastossa auringon porottaessa pilvettömältä taivaalta ja ruotsin laivojen lipuessa hiljalleen ohi kimmeltävällä merellä.
perjantaina oli kova meno. pojat päätti pitää nestetankkauksesta viimeisen päälle huolen, ja överikshän se meinas mennä. alkupäivästä homma oli vielä chillisti lapasissa, kun kumottiin salakuljetettuja viinaksia john legendin ja erinomaisen the pipettesin tahdissa, mutta myöhemmin oli vaan vaikea pitää jarruja päällä, kun billy talent, children of bodom ja disco ensemble sekopäisti yleisön.
yöksi ryömittiin grillin kautta (oli hyvä muttei torven snagarin veroinen!) pulkkisen siskolle aivan aurajoen rantaan. lauantai oli hyvä alottaa tuhdilla aamupalalla ja suihkulla, evääks paisteltiin karmee kasa pihvejä. ne meni mukavasti folioon käärittynä repussa, lantrinkien seassa.
pommi-perjantain jälkeen kelailtiin tosiaan ottaa lördaagi vähän rennommin. tällä kertaa nestehukkaa paikkailtiin siis myös vesipisteen äärellä... ja järkevä tankkailu olikin tarpeen, koska loppuunmyyty (yli 30 000 kävijää, uusi ennäys!) päivä oli buukattu täyteen toinen toistaan kovempia settejä. teltassa pomppinut kymmentuhatpäinen yleisö sai todeta teemu brunilan charmin, the ark oli unohtanut euroviisudiivailut komella vedollaan niittylavalla ja poutasään muututtua hiljalleen pisaroiksi ei in flames olisi voinut osua oikeampaan karjuessaan keikkansa alkajaisiksi "fuck the rain!". porukka meni göteborgilaisten käsittelyssä täysin pähkinöiksi. pakko hommata levy.

loistava meininki, hyvä sää ja tykit esiintyjät. vuoden päästä sama homma uusiksi, ellei sitten härskinhintainen roskilde vie mukanaan...

kiitos myös teille kaikille kavereille, joihin sain kunnian törmätä (ilo oli luultavasti vain mun puolella.... OIKEESTI oon ihan hyväkäytöksinen ja kunnollinen nuorimies, haha). tackar och pockar.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.