IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

lux --> fraPerjantai 27.07.2007 14:48

luxemburg alkaa olla aikalailla paketissa.

kaupungin jakaa kolmeen osaan tienoon läpi kulkeva syvä rotko. railon pohjoispuolella on hieno vanha kaupunki ja avaria puistoalueita, eteläpuolella levittäytyy moderni burg merkkiliikkeineen ja halpoine hintoineen. rotkon pohjalla on vuosisatoja vanhoja linnoituksia, kujia ja mukulakivikatuja, jotka on vuorattu täyteen terasseilla, kuppiloilla sekä ravintoloilla.

toissapäivänä mentiin bussilla yhelle ostarille, joka oli aikalailla samaa tasoa kampin puljun kanssa. siellä veljesten huomio kiinnittyi supermarketin ruokapuoleen, jossa oli tarjolla sekä hävyttömän hyviä että naurettavan halpoja elintarvikkeita. suoritimme kunnon ostokset (karkkeja miljoonaa eri laatua, limuissakin ihan uskomattomia makuja ja bisse käytännössä ilmasta...aijai)!

bussiajelua lukuunottamatta aika on mennyt lähinnä täällä keskustassa kolmen alueen koluamiseen ja emmin au pair -kavereiden kanssa hengailuun. ja meillähän ei vilin kanssa oo mitään nättejä tyttöjä vastaan...
eilenkin juhlistettiin erään neitikäisen 20v. synttäreitä puisto piknikillä. ostettiin kakku, kynttilät, juomaa, koko hoito. suupielet suklaassa ja hyvä mieli! mukava iltapäivä oli hauskaa vaihtelua täpötäysien kahviloiden terasseilla istuskelulle.

jaahas, se on kohtapuoliin heitettävä rinkka selkään ja suunnattava rautatieasemalle. voisi käydä kaupan kautta vähäsen eväitä hakemassa, vaikka matka pariisiin ei raiteita pitkin kestäkään paria tuntia enempää.

oh, paris. amour!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.