IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

chinese emperor strikes back!Torstai 23.08.2007 03:21

mitä saa, kun pikkusisko lähtee keväällä lukion kautta kiinaan vierailulle?

kiinalaisen vastavierailijan alkusyksyksi, tietenkin.

meidän huushollissa on maanantaista asti majaillut ihka oikea kiinalainen. väittivät sen tulleen lentokoneella hki-malmille, mutta ite oon vakuuttunu sen kaivautuneen maan läpi, suoraan toiselta puolelta tellusta. oli miten oli, täällä se nyt lusmuilee ja pyörii nurkissa.

kyseessä on tyttö-kiinalainen. se voisi kyllä olla myös japanilainen sumopainija-poika, koska sen posket on niin suuret. mutta ihan kiva se on, vaikkei puhukaan juuri mitään. ujo hoitsu!
tytön nimi on puo-ni, pó ni tai poni. tai jotain siltä väliltä.

poni puo-ní ei kerää pokémoneja... koska sehän on kiinalainen.... hmm....(?)

isoluiseksi tytöksi puo-ni syö ihmeen vähän. meidän äiti on mestari tekemään kaikenlaisia herkkuja maan ja taivaan väliltä, mutta pó nille ei maistu. se loukkaa vähän, mutten viitsi käydä urputtaa sille. ties vaikka osais kung-futa! ja osaahan se, kun on kiinalainen.

tänään kuskasin kiinalaisen kiina-kavereita mestoilta kotiin. lukioikäiset tytöt kikatti takapenkillä, ja epäilin niiden jo punovan salajuonia (kuten lelutehtaan perustamista, kiinalaisia kun ovat). mutta ei, yksi siskoni kaveri tulkkasi niiden vain pitävän mun ulkonäöstä.

siis mitä!

olin ihan surkeissa kuteissa, ja takatukkakin oli kampaamaton. ja silti kelpasi! damn. oisin varmaan kovaa valuuttaa kiinan keisarin hovinaisten keskuudessa..... kuvitelkaa nyt... emilio silkkikuteissa... diddy soi taustalla...vietteleviä kung-fu-muuveja hidastettuna... taustalla mailleen painuva aurinko....hovineidot kävis ihan kuumana...pitkiä katseita....

huhhuh. käyn nukkumaan. vaikka uni ei varmaan tule ihan hetki, kun se kiinalainen kuorsaa tossa seinän takana.

K.O.!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.