IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

hitsiMaanantai 15.10.2007 02:59

viikonloppu meni ohi härskin nopeesti. vastahan mä perjantaina pääsin duunista ja valitin tänne, kun jouduin lähtemään risusavottaan keski-suomeen. pari päivää hujahti ohi kuin pikakelauksella, miten se on mahdollista?

helposti. paljon kaljaa ja xboxia. muuta ei tarvikaan, niin johan alkaa viisarit viuhumaan överinopeudella.

viikonlopun savotta rajoittuikin loppujen lopuksi lauantain parituntiseen rykäisyyn. silloin rehkittiin oikein olan takaa, kärrättiin kottikärryillä valtavia kasoja tiilejä ja roudattiin isompien miesten pätkimiä puita kasaan. aika vähällä siis päästiin. muu aika lämmiteltiinkin mökkiä, juotiin kaljaa ja juteltiin mukavia.

paripäiväinen kuusikossa arpominen riitti kuitenkin ihan hyvin, joten ajeltiin takaisin kotiin jo lauantaina iltapäivällä. isä jäi tappelemaan karhujen kanssa, ja sen paikan etupenkillä otti armas serkkuni late (check the dude out on Myspace, name is llate!), jonka rento ajanhukkailu jatkui: ensin sauna päälle, safkaa napaan, karmeet löylyt, kaljat käteen ja xboxin virtanappula on-asentoon. kiroiltiin me siinä välissä suomen paskalle em-karsintamatsillekin, mutta sitä nyt ei enää jaksa muistella...

rikollisen laiska rötväys on jatkunut tänään. jätkät vaan vaeltelee pitkin kämppää päitään raapien, kahvia keitellen ja fifaa xboxilla hakaten. kunnon sunnuntai!

. . .

kohta alkaa taas uusi duuniviikko. seteleiden suloinen kahina kuulostaa mun korviin yhtä hyvältä kuin 80-luvun saksalaiset tekno-sämplet kanye westin luureissa, mutta voisi se perjantai silti jo tulla. ja mahdollisimman pian. arkena aika ei vain kulu viikonlopun tahdilla - ei, koska duuneissa ei voi juoda kaljaa ja pelata xboxia.

perseestä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.