IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

goodbye miss cheesieTiistai 16.10.2007 03:30

eräs parhaimmista nettituttavuuksistani on mennyt tekemään kovan tempun.

hän poisti kuvansa irc-galleriasta.

siis mitä ihmettä, ei enää juustonjuoksutetta! se siitä hauskasta vinoilusta ja omaperäisten kuvien naureskelusta. nyt joudun tapaamaan eevan livenä, mikäli haluan ihmetellä neidon viikottain vaihtuvaa hiustyyliä.

. . .

olen kyllä itsekin monesti miettinyt galleriassa viettämääni ajan määrää. on jo muodostunut tavaksi, että kun avaan koneen, lcd:lle ilmestyy automaattisesti tummansinisellä käyttiksellä satojatuhansia suomalaisia koukuttava kuvafoorumi. galleria näyttelee kuitenkin harvoin pääroolia tietokonetta käyttäessäni. useimmiten se vain on alapalkkina taustalla, jota klikkaa töiden, mesen, itunesin ja kaikenmaailman nettisivujen ohessa.

on hauskaa katsella ihmisten kuvia, jauhaa tyyppien kanssa scheissendeeria ja kirjoitella päiväkirjaa ihan vaan omaksi ilokseen. silti, kyllä gallerian voisi ihan hyvin jättää oman onnensa nojaan ja aloittaa aktiivisemmat puuhailut vaikka kovassa nosteessa olevassa facebookissa. tai hmm, ehkei sittenkään... jälkimmäisenä mainitun voi ottaa tutun ja turvallisen galtsun rinnalle. myspacea unohtamatta.

mistään ei tarvitse siis luopua.

ja ei, kaikkeen tähän ei todellakaan olisi aikaa.

mutta yhdestä en luovu, ja se on messenger! siellä juustonjuoksutekin onneksi sentään vielä on, tukkineen väreineen päivineen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.