IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

ainiijuuPerjantai 26.10.2007 03:29

viikonvaihteen risteily oli kiva. laiva heilui helkkaristi vaikkei merenkäyntiä ollut juuri ollenkaan, tiedä sitten mistä...

on aivan sama mihin aikaan vuodesta tukholmaan matkustaa - kaupunki hurmaa kerta toisensa jälkeen. syksyllä siellä on kiva fiilis, kun kaupungin ylle on levittäytynyt ruskan sävyt ja mereltä puhaltaa jo kylmemmät tuulet.

oli kiva kävellä pitkin söderin mainly second handeista koostuvan ostosparatiisin mukulakivikatuja ja jatkaa sieltä edelleen metrolla keskustaan. eihän siinä risteilyjen annetussa ajassa juuri mitään kerkeä tekemään, mutta parempi se on kuin ei mitään.

täytyy alkuvuodesta matkata riinalle kyläilemään ja penkoa kaupunkia sitten oikein ajan kanssa, päivätolkulla. samalla voisi käydä matseissakin, paitsi että tammikuussa kovatasoinen jalkapalloliiga allsvenskan on talvitauolla. elitserien siellä sentään pyörii, ja lätkähän maistuu aina (tuin djurgårdens if:ää burger kingin faniaterian yhteydessä viidellä kruunulla. vau!).

. . . . . . . .

perjantaina lähden turkuun, vihdoin ja viimein. saas nähdä onko aurajoen ympäristö kaunistunut yhtälailla kuin mitä äskettäin vierailemani merenrantakaupunki suomenlahden toisella puolen.

uskon että näkymät hivelevät silmää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.