IRC-Galleria

huhhui...Lauantai 15.07.2006 19:44

Kyllähän taas oli mahtava arkeen palautuminen...
Tiistaista eteenpäin on tullut tehtyä lähes tauotonta työtä. Avaa yksi baari, mene yöksi toiseen duuniin. Ja aina jännittää, herääkö aamulla siihen avausvuoroon. Tähän mennessä olen herännyt, ja onneksi nyt taas helpottaa =)

Ja tästä sujuvasti sitten siihen, että sairaslomillehan ihmiset ei mitään voi, mutta sitten jos työyhteisöön kuuluukin joku, jolla on paha tapa liidata omia vuorojaan... Niinno siis, rahaahan se meille muille tietää, mutta kun melkein osaa odottaa, kun näkee tietyn nimen työvuorolistassa, että illasta soi puhelin, että voisitko. Eri asia tietty oli olisi, jos vuorot menisivät päällekäin muitten paikkojen kanssa, muttakun ei, vaan kyse on puhtaasti laiskuudesta, saamattomuudesta ja kiinnostuksesta.
(ruikunruikunruikun) =)

Mitäpä muuta?
no Poets of the fallia haluttaisi mennä tänään katsomaan, muttakun on töitä, niin ei voi, silleen, voi perse. Mutta minkäs teet, aiina ei voi saada tuuraajaa, ja kaipa niitä keikkoja vielä tulee, toivottavasti =) Tietenkin bändi saattaa lyödä itsensä ulkomailla läpi ja sitten sitä ei suomessa enää paljoa nähdäkään. Toki hienoa jos niin käy, suomalainen laatumusiikki kun kuitenkin joutuu omassa maassa olemaan hieman liian pienillä markkinoilla. Ans kattoo nyt.

mutta, eipä mulla tässä taas tämän ihmeempiä, menen takaisin rutiininomaiseen elämääni. Eli koiran kanssa pihalle näin ens alkuun ja yöksi töihin =)

over and out

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.