IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

Päivien päivän aamu. Sunnuntai 07.05.2006 10:05


Olipahan taas oltua..

Pidin tänään tavallaan lepopäivän, eli en pahemmin treenaillu (paitsi et treenasin ranteita ja puristusvoimaa aika paljon).
Tein taas maailman parasta spagetti bolognesee, siis oikeesti hemmetin hyvää.. Kattelin telkkaria ja safkasin ja sit lähin ulos kavereiden kanssa. Oltiin yhellä koululla ja kiipeilin ja jumitin ja kaverit soitteli kitaraa, eli sellasta ihan rentoo kevät/kesämeininkiä. Sieltä lähin yhelle kaverille ja sieltä sitten baariin..
Voitin muuten black jackissa 14 euroa. Meni sillee et iskin 6 euroo pöytään sillai että varmaan taas häviin.. no pikkuhiljaa voitot kerty ja mulla oli sit 11 euroo (eli 5 euroo voittoo..). vaihoin euron pelimerkin kaverille ja sitä kymppii en jaksanu jonottaa.. no rupes se kymppi sit sen verran kuumottaa et pakko sekin oli pelata, tyylillä tuplat tai ei mitään. no tuli sit tuplaks ja sen 20 jaksoin käydä sit vaihtaa.
Kaikkia lukijoita varmaan taas kiinnosti ihan vitusti miten mä voitin 14 euroa blackjackissa jossain nevahöördravintolassa (pinkussa). (jepjep, oon ihan hullu pelaaja.. saleen)

Baarissa oli ihan perus ilta, join yhen skottikahvin (irish coffee mut skottiviskistä), stoben ja paljon vettä. Sieltä sitte kaverille niittyyn ja söin nakkeja niin että napa ruskaa.
Tulin äskettäin kotiin eikä oikeen väsytä, vaik olis ihan hyvä jos nyt vähän nukkuis.. Mulla on meinaa kymmeneltä herätystystys ja lähen sitte kaheltatoista parkouraa.
Hitto, taas tullu treenattua ihan homona koko viime viikko. Maanantaina punttis, tiistaina 4 tuntii parkouriii, keskiviikkona thai boxing, torstaina 4 tuntii parkourii, perjantaina punttis ja thai boxing..
Oli kyl ihan mukava päivä ja yö.. ei paree valittaa. Vois tästä lähtee pesee kädet, safkaa raejuustot ja painuu pehkuihin muutamaks tunniks, kattoo vaik jos uni suostuis tulee.
Hauskaa olla taas yksin himassa ni voi popittaa niin lujaa kun sielu sietää =)

Hassuu ajatella et normaalit ihmiset heräilee näihin aikoihin.
Huomasin just et mullahan on ihan vitunmoinen vekki (eli haava) jalassa.. tossa sääressä mut ei se satu enkä osaa kuvitella että mistä se olis tullu.

Cunninlynguists paukkuu stereoissa ja mä painun nukkuu. Hyvää yötä ja huomenta

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.