IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

Blogimerkintä

« Uudempi -

taas omituinen uni..Perjantai 18.09.2009 18:00


näin tossa tosi outoa unta taas, siinä oli mun eksä, joka lähetti mulle jonkun videon, aluks se oli niiku siitä video ku se oli jossain kämpässä mulle tuntemattomien ihmisten kanssa ja siellä oli joku toinen tyttö joka heilutteli rintoja ja tanssi siinä vieressä. sit se meni jotenki pornofilkaks. sitte yhtäkkiä se tapahtuki meillä, eksä oli jotenki kadonnu ja sen kaverit veikkas että hollantilaiset olis kidnapannu sen.
yks mun kaveri (jota en oo nähny muutamaan vuoteen) jonka kaa se eksä siinä unessa seurusteli oli ihan hirveen huolissaan, sit pääsin jotenki juttelee sen eksän kanssa ja se oli lähteny ihan suosiolla niiden mukaan. kaveri yritti soittaa sille vaikka miten paljon mut se ei ikinä vastannu tai oli puhelin kiinni tai jotain..
noh sitte jotenki sen kaverit siitä videolta oli täällä mun luona, mut tää kämppä oli jotenki outo ja piha oli jotenki tosi rempallaan, puut oli ihan kuivuneita ja jotkut oli juuriltaan revitty maasta oudosti, sit joku nosti yhen puun takasi pystyyn ja se rysähti maan sisään, sieltä alko suihkuumaan vettä, ihanku se olis osunu vesisuoneen tai johki putkeen. siihen tuli sitte sellanen lammikko. siinä istuskelin sitte pihalla tekemässä jotai
sitte joku sen eksän kaveri raivos mulle hirveesti ku se oli lesbo ja sitte se alko homottelee mua ja huus kaikkea ilkeetä. olin siinä silleen että rauhotuppa nyt, mulla ei oo mitään lesboja vastaan enkä oo haukkunu sitä mitenkään. se oli jotenki ihan hysteerinen, mulla jotenki napsahti, huusin sille jotain että miten pitäis käyttäytyä ja se rauhottu.

unessa oli vaikka miten paljon muutaki mut einvaan osaa selittää enkä muista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.