IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

HK:lla on hyvät työsuhde-edutTiistai 30.01.2007 16:30

Jeap.. näin on.

Kävin tossa duunimestan kaupassa ostelemassa vähän evästä (nälkäsenä tietty)..

Mukaan tarttu 770g naudan sisäfilettä,
2x1200g pakettia marin. broilerin rintaleikkeitä,
5000g pinaattilettuja,
paketti keittokinkkua,
paketti lihapiirakoita,
3x potku safkoja,
2xnaudan vähärasvaista jauhelihaa,
paketti valmiita broilerin rintafileitä
ja 3 muovipussii..

Rahaa paloi hiukan yli 21 euroa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.01.2007 17:27


kyl oon saatana palkkani nyt ansainnu

TöisLauantai 27.01.2007 22:02

Voi vaan kuvitella miten hehkeetä on iskee makkaroita laatikkoon lauantaina klo 17-22 4 asteen lämmössä, mut oikeestaa tää on ihan jees. töitä ei oo ollu nimekskään ja on vaa tullu sittailtua taukohuoneessa ja katottua telkkaria (tienaten samalla 18e tunnissa). huomenna taas "tekee töitä" ja tienaa viel enemmä hehehehehehehheheahhehaheah hajotkaa baarireissuihinne

(edit)

Eli töitä onki kahteen asti ja klo 24 jälkee juoksee sunnuntai-yöliksa ja sit 1-2 tulee sunnuntai-yö-ylityöliksaa, eli ihan vitusti liikaa rahaa.. sunnuntai päivältä tulee jotain 300% palkkaa et sillai xD

(edit)

Tänää oli sittenki kolmeen asti töitä, eli 7 tuntii kolminkertaista palkkaa (siitä vika tunti oli viel iltalisän kanssa) ja sit tulee joku ihme lepopäivänlisä (minkä suuruutta en tiiä).

ilppis haastoiMaanantai 15.01.2007 19:30

Tämän jutun tarkoitus on osata kirjoittaa silmät kiinni. Joten ÄLÄ HUIJJAA!! Sinun pitää kirjoittaa se sana mikä on ekana tuossa, mutta silmät kiinni!!!!! Jos saat kaikki oikein olet haluan mäjkä sytmahtava.. Mutta jos saat kaikki oikein sinä huijaat! :D Haasta sen jälkeen 3 kaverisia. Kopio tämä omaan kansioosi HETI!!


1. Sä oot kaunis: sä oot kaunis

2. Näytät aivan apinalta kuten siskosikin: näytät aivan apinalta kuten siskosikin.

3. Oon rakastunut suhun ihan kybäll: oon rakastunu suhun ihan kybäl

4. Anna ruokaa, mulla on nälkä: anna ruokaa, mul on nälkä!!!!!

5. Pissiksiä ei tueta: pissiksiä ei tueta

6. Mä kutsun sut mun syntäreille: mä kutsun sut mun synttäreillebläääähh ihan liian helppoa

Jepajee, olinpas tänään töissä. heräsin kiltisti 20 vaille 8 ja keitin kaffeet ja menin töihin (tuplaliksa).
Teinki sit vähän eri hommia ku mitä yleensä, olin täl kertaa heittelemäs lavoja trukilla paikasta toiseen. Opettelin trukin käyttöä ja hallitsemista (sellane erilainen trukki mitä oon aikasemmin veivannu, tää oli tällane pieni ja nopee ja vänkä) jonkinaikaa ja sit autoin muita varastomarkkuja.
Ihan perus työpäivä, väsytti pikkasen mut aika meni jotenki mekanopeesti ja rahaki tuli kiitettävästi. Sit kotiin, söin ja lähin salille. Nostin maasta ja pidin yhellä kädellä ilmassa tankoa missä oli 150kg 4.4 sekunttia oikealla kädellä ja vasemmalla n. sekuntti (kaveri ajasti).
Pistin sit kans uuden kuvan tonne mukataidekansioon ku sain tota hajustetta joulupukilta jajajajajajajajajajjajajaja.. no ei sit mit. huomen saija tulee takasi ja sit on kivaa ^^

nii ja peas

tidiiSunnuntai 17.12.2006 06:03


Taas tuli oltua selvinpäin..

Oli pitkä päivä.. heräsin tossa kolmen aikaan, söin ja kävin kaupassa (autolla) ja pyörin samalla yhen vanhan kaverin kanssa hiukan (autolla). sit lähin kotio ja lähettiin serkun kanssa käymään pyörimässä(autolla). käytiin stadissa(autolla) ja pyörittiin siellä, käytiin moikkaa sen faijaa ja sit tultiin takas.
Söin ja lähin sit kaverin synttäreillä käymään.. oli oikein mukava ilta kun iso kaveriporukka kasassa ja perusmeininki. porukka dokaili ja itse otin yhden tumman oluen (kozel). olin kuitenkin autolla liikenteessä tossa ihan vieressä ni heitin sit porukkaa baariin muutaman keikan ja menin sit sinne itekki (koivuklubille!!)
No sielläpä oli sit perus meininki, paljon kavereita ja paljon tuttuja. oli ihan mukavaa olla siellä selvänä, join vettä ja batteryy ja hengailin. kello alko sit olee jotain kaks tai jotain ja joku oli pistäny yhen mun pitkäaikaisimman kaverin(oon tuntenu sen n. 13 vuotta) tyttöystävän(myös mun kaveri) mukiin jotai tyrmäystippoja ja se sit sammu ja sit ampumalanssi vei sen sairaalaan. se mun kaveri oli himassa nukkumassa ja se ei heränny ku sille soiteltiin. NNoh, no sit oltii siel viel vähän aikaa ja sit heitin kaverin(synttärisankari), sen vosun ja jonkun hemmon malminiittyyn, sit menin takas klubille ja hain pari kaveria (Roope ja Maria) ja heitin ne ylös kinkille(tähtigrilli) ja sit kävin hakee muutaman kaverin taas. heitin ne niittyyn ja kaveri soitti matkalla et pitää mennä hakee se himasta ja hakee sen vaimo peijakselta(sairaala) ku se oli siellä sen tyrmätyn tytön seurana.
No sit Maria soitti et sen lompakko oli vissii jääny mun autoon ja ku olin siin kinkin lähellä (niitys) ni menin sit sinne ja todettii et ei oo. sit hain kaverin, mentiin peijakselle, haettiin vaimo ja heitin heidät sitten niittyyn.

tuli siis paljon kuskailtua, pikkasen bensarahoja ja paljon palveluksia tehtyä kavereille. penkeille ei yrjötty tai kaadettu olutta, eli suht onnistunu reissu =)

ps kivaakin oli vaik olinkin selvänä.

pss jos nyt haluu jotain pahaa hakemalla hakea ni on ollu ihan hervoton jysäri päällä koko tän "biletys"ajan.. se on varmaan se vanha kunnon viinapeikko joka kolkuttelee, se haistaa alkoholin mailien päähän ja rupee takomaan takaraivoon lekalla että "juo nyt timo juo!" se vielä villiintyy aivan kun kuulee klubijytää ja röökin katku leijailee nenässä(aikas perseestä ku en sellasesta musasta perusta ja röökiä en koskaan oo maistanut)

peikko sai kuitenkin nenilleen, mikä oli pieni saavutus sinänsä.
Peas ja yöt. peikko kuittaa

duunistaKeskiviikko 13.12.2006 23:49

ma vapaa
ti 12h
ke 12h (aamulla aikanen herätys ja tummennukset coupeen) =)
to 12h
pe 8h


No life mut tuleepahan paaluu

[Ei aihetta]Perjantai 08.12.2006 15:02


ainii, tekniikka kusee ku mun hiiri sano itsensä irti ja kännykkä valittelee et aseta sim kortti

tekniikka kuseePerjantai 08.12.2006 15:01


okei, olin eilen saijalla yötä ja heitin sen kouluun. väsytti ihan mekana ja yritin nukkuu ku pääsin kotiin muttei uni tullut. söin, pesin auton, menin töihin.

Näin tuli eilen syötyä:

1: Jugurttia, hedelmiä, mysliä + kuppi kahvia
2: muussia, lihapullia, kanan koipi
3: (valmisruoka 500g) meksikon pata + purkki raejuustoa
4: banaani
5: (valmisruoka 500g) spagetti bolognese + purkki raejuustoa
6: snikkers, banaani, purkki raejuustoa
7: (valmisruoka 500g) kanaviilokkia + purkki raejuustoa
8: (valmisruoka 500g) kanaviilokkia + purkki raejuustoa.

Eli 5 lämmintä ateriaa =P no mut olinkin töissä 13 tuntia. Päivän aikana meni myös kaksi pulloa ED:iä ja 1 välipalajuoma (800kcal).
Tulin töistä kotiin kolmelta ja menin heti nukkumaan, heräsin äsken ja kohta lähden taas töihin, on se niin perhanan kivaa =P

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.11.2006 05:54


Olin just ajelemassa ja vissii kännykkä putos taskusta ku nousin ylös autosta jossai vaihees. vittuku taas vituttaa.. kävin sit kiertelee kaikki paikat mis oon käyny muttei sitä mistää löytyny =/