IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

Blogi

« Uudemmat -

taas omituinen uni..Perjantai 18.09.2009 18:00


näin tossa tosi outoa unta taas, siinä oli mun eksä, joka lähetti mulle jonkun videon, aluks se oli niiku siitä video ku se oli jossain kämpässä mulle tuntemattomien ihmisten kanssa ja siellä oli joku toinen tyttö joka heilutteli rintoja ja tanssi siinä vieressä. sit se meni jotenki pornofilkaks. sitte yhtäkkiä se tapahtuki meillä, eksä oli jotenki kadonnu ja sen kaverit veikkas että hollantilaiset olis kidnapannu sen.
yks mun kaveri (jota en oo nähny muutamaan vuoteen) jonka kaa se eksä siinä unessa seurusteli oli ihan hirveen huolissaan, sit pääsin jotenki juttelee sen eksän kanssa ja se oli lähteny ihan suosiolla niiden mukaan. kaveri yritti soittaa sille vaikka miten paljon mut se ei ikinä vastannu tai oli puhelin kiinni tai jotain..
noh sitte jotenki sen kaverit siitä videolta oli täällä mun luona, mut tää kämppä oli jotenki outo ja piha oli jotenki tosi rempallaan, puut oli ihan kuivuneita ja jotkut oli juuriltaan revitty maasta oudosti, sit joku nosti yhen puun takasi pystyyn ja se rysähti maan sisään, sieltä alko suihkuumaan vettä, ihanku se olis osunu vesisuoneen tai johki putkeen. siihen tuli sitte sellanen lammikko. siinä istuskelin sitte pihalla tekemässä jotai
sitte joku sen eksän kaveri raivos mulle hirveesti ku se oli lesbo ja sitte se alko homottelee mua ja huus kaikkea ilkeetä. olin siinä silleen että rauhotuppa nyt, mulla ei oo mitään lesboja vastaan enkä oo haukkunu sitä mitenkään. se oli jotenki ihan hysteerinen, mulla jotenki napsahti, huusin sille jotain että miten pitäis käyttäytyä ja se rauhottu.

unessa oli vaikka miten paljon muutaki mut einvaan osaa selittää enkä muista.

oudot unetLauantai 05.09.2009 18:40


näin taas hitosti outoja unia, nyt oli kyl niin katkonaisia ja epäjohdonmukasia ettei oikeen pysty kirjottelee niitä, ei saa mitään selkoa.. yks uni oli jännä, olin jossain mökillä ja mulla oli siellä joku tyttöystävä ja sen vanhemmat kai. se paikka oli jotenki eristyny muusta maailmasta tosi paljon ja aattelin että meiän pitäis lähteä sieltä käymään kaupassa, sen tyttöstävän isä oli sitte sitä vastaan jotenki ja onnistuin puhumaan sen lopulta ympäri.
sit se jotenki muuttu ja siitä tuli mun faija ja otettii parit kädenvääntömatsit.. voitin molemmilla käsillä =) olis ollu siisti joskus kokeilla oikeesti faijaa vastaan..

hitto taas näitä unia..Perjantai 04.09.2009 19:49


jepp, nukuin tossa kivasti joku 11 tuntia ja tuli taas tsiigailtua aika ihmeellisiä unia. eka uni mitä muistan oli vähän ku jostain pelistä, jotain tasohyppelyn tyylistä.. olin jonkun kaa siinä liikkeellä ja selvittettiin sellasia kenttiä tjsp, niissä oli aina joku teema. yks oli sellane tulimesta, kaikki paikat vaan palo ja siel oli ihan hiton kuuma, muistan tunteneeni et mun iho ihan palo ja se tuntu aika aidolta.. yhessä oli tosi kylmä ja jäistä. yks oli jotenki maan alla..
sit se uni vähän vaihtu ja olin parkourailemassa ympäri kaupunkia yhen kaverin kanssa, sillä oli jotenki kaks kämppää ja kaupunkimaisema ei ollu yhtään niiku suomesta, talot oli vähän matalampia ja kiinni toisissaan niin et pääs juoksee talosta taloon ja katoilta katoille.. sit kiivettiin sen toiseen kämppään joka oli kerrostalossa, kiivettiin ulkoseinää pitkin ja ku päästiin sisälle ni siel oli hitosti leegoja ja pari tietokonetta eikä oikeestaan muuta..

sit taas jotenki uni vaihtu ja olin thaimaassa.. kahlailin rannassa ja jotenki siellä vedessä oli jotain vaarallista, aallot oli tosi isoja enkä oikeen osannu pelätä mitään. sit jotenki tuli yö ja kaikki oli vielä vaarallisempaa ku ei nähny sinne veteen mitä siellä oli.
siel oli kuitenki lämmintä niiku thaikuissa on ja kaikkea, sit oliki taas päivä. lähettiin matkustelee rantaa pitkin vähän sivummalle, ja siel oli sellasta mangrovemetsää, kiipeiltiin puissa tosi ketterästi niiku apinat ja siel oli sitte sellanen iso hirsimökki, siinä ei kyl ollu muuta ku seinät ja lattia. seinät oli tosi korkeet ja niissä oli kaikkia häröjä ulokkeita nii et pääs kiipeemään helposti ylös. sit kiipeiltiin ja parkourailtiin siellä seinien päällä ku näin jonku tummaihosen kaverin siellä. moikkasin sitä ja jotain alettiin sitte juttelemaan.
se sano että toi ei oo järkevää eikä turvallista, siellä alhaalla lattialla oli jotain hiirenloukkuja joilla ne pyydysti ruokaa, siellä ku ei vissiin hirveesti lihaa saanu syödäkseen. yritin jotain jutella sen kanssa mut olin just pureskellu teepussia ja siitä jäi jotain ihmetikkuja mun hampaiden väliin ja yritin repiä niitä pois.

outoa, joo. mutta hauskaa =D

[Ei aihetta]Perjantai 04.09.2009 04:58

vähän sluibaillu nyt töistä, oli maanantai ja tiistai töitä.. keskiviikolle olis kans tarjottu mut jätin väliin. eilen tuli ähvän kaa käytyä vähän treenaamassa ja tänää kävin kisahallilla vetäsemässä puolentoista tunnin treenisession..
kävin sitte saunassa ja venyttelin kivasti, olis ollu kivaa jos olis saanu saunaseuraa =)

syksy.Tiistai 01.09.2009 05:42

viikonloppu meni kivasti jyväskylässä treenaillen, lauantai oli aika kovaa treeniä ja mukavaa ajan viettoa parkourporukan kanssa. kiva nähä pitkästä aikaa porukkaa ympäri suomen, joita ei usein näekään.
jyväskylässähän on se parkourpuisto, siellä viivyttiin aika paljon.. yllättävän paljon siellä jakso tehdä kaikkea. siitä sitte johonki tanssiopistolle tjsp. majotukseen, saunottiin siinä ja tuli pari saunaoluttaki otettua. sunnuntaina oli sitte paikat senverran jumissa että ei hirveesti tullu treenattua..
nyt sitte taas työviikko päällä, eikä sitte oikeestaan muuta ehi tekemäänkään ku töitä ja treeniä. vähän nuhanen olo vielä, vois jo parantua silleen 100%. ei kait siinä muuta, alkaa vähän tää sinkkuna olo kyllästyttää mutta jääpähän enemmän aikaa itelle.

ilosta syyskuunalkua kaikille!

[Ei aihetta]Torstai 23.07.2009 14:22


kerranki heräsin aikaseen, jaksoin nousta ylös ja valmistautua salille lähtöön.. Kunnes kasvoi massiivinen fallis otsalohkoon. menin salille ja huomasin että sehän on kiinni (remontissa) menin uimahallin salille ja huomasin että sekin on kiinni (kesäaika) jolloin päätin että menen urheilutalon salille.. mutta, sekin oli tietysti kiinni (remontissa). Noniin, en sitte menny salille kävin tankilla ja kaupan kautta kotiin.
Varmaan vedän tästä ap:n, treenaan vähän käsipainoilla ja meen pakkalaan hyppimään ennen ku työt alkaa.

Tajusin myös just että mähän oon ihan selkee huora, en seksuaalisessa mielessä mutta noin kuvainnollisesti. Myyn aikaani, energiaani ja ajatuksiani n 40 tuntia viikossa ja saan siitä muodollisen korvauksen kuukausittain. Rahat menee ruokaan (mm työeväisiin) ajamiseen (että pääsen töihin) ja muuhun sellaseen. Miten kaikki voi pyöriä työn ympärillä? miten tää on menny tähän?
Miksei vielä vois asustella puussa ja pyydystää omat mätöt ja elellä ilosesti silleen?

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.07.2009 14:54


Eilen oli lunki päivä töissä, järjesteltävää ei ollu hirveesti ja kaikki meni nopsasti kun oli ahkeraa porukkaa ja hyvä fiilis. jäätiin sitte joskus puol kaheksan odottelemaan vikaa kuormaa joku tuli joskus kymmenen jälkeen, käytiin jumbossa ottamassa oluet ja ostamassa ruokaa =)

pääsin sit himaan, piti mennä aikaseen nukkuu ja lähtee tänää aamupuntille mut jäi taas, kumma kyllä =D noh klo 14 taas duuniin ja kattoo jos tänää pääsis vähän aikasemmin kotiin..

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.07.2009 05:47


Woo, meikäläinen taas kissavahtina ku kaverit lähti mökille ja joutopäiville. Ei siinä muuta ku random yrjön siivoomista, paskojen siivoomista laatikosta ja ruoan antamista. Tietty vähän silittelyä ja seuranpitoa. heh =)
Tekis kovasti mieli treenaa mut ollu viimepäivinä jotenki voimaton olo.

Ainii, ennen ku kerron enempää ni sain duunii, kaveri pisti aamulla (kahen aikaan päivällä) viestiä että oonko vielä töitä vailla, näemmä sieltä oli pari kaveria jääny tulematta töihin ja joku sai kenkää tjsp ni tartti työntekijää sinne. Menin sit sinne ja meni sellane puol timmaa ni olin jo töissä. Ihan letkeetä hommaa, terminaaliduunii, siirrellään rullakoita paikasta toiseen ja pistetään kuskeille valmiiks. Safkoja siis heitellään mitkä menee kauppoihin, siellä onki sit se 2-3c hellettä.
Kunhan vaan maksetaan ni hyvä, pääsis joskus viel reissuunki lähtee =)

hohhoi, väsyttää muttei nukuta. ota sit siitä selvää.

[Ei aihetta]Torstai 09.07.2009 14:27


Konemetsä meni ihan mukavasti, vuokra-autolla sinne ja takas. Ekana päivänä oli suhteellisen kova keitto ja lauantaina aamupala juotiin aika vaivattomasti. Siinä neljän maissa päivällä nukkuu ja palautumista, sunnuntaina ajelinki sitte kotiinpäin.
Hyviä artisteja hyvää musaa hyvää meininkiä. Säät oli melko vaihtelevia, viidessä minuutissa saatto vaihdella sateesta polttavaan aurinkoon ja taas vihlovan kylmään.

Ei siinä mitään, taas yks eeppinen reissu takana =)

Heräilin justiin, oon lähössä treenailee tässä.. Pomppasin ylös joskus kuudelta aamuyöllä ja olin ihan varma että oon nukkunu yhen vuorokauden kokonaan, kunnes tajusin kattoo kännykän kalenterista mikä päivä on.. Takasi nukkuu ja uus herätys tossa äsken, 3 minuuttia ennen herätys. Aika jännä fiilis ku huomaa että on kadottanu ajan ja paikan tajun kokonaan.

Saas nähä mitä tästä päivästä tulee.

huamnetTorstai 02.07.2009 15:52


heräsin tossa justiin, väsyttää ihan mekan, mut en viittis nukkuu enempää ku pitää kuitenki huomenna herää jo seiskan jälkeen konemetsämeininkeihin.. tänää sit eväiden laittoa pakkaamista ja muuta.. toivottavasti mun tilaama lippu tuli postissa =)
menin tosiaan nukkuu melko aikasee, eli joskus yheksältä varmaan. aamulla. ei vaan joteki millään malttanu ^^
nukuin kyl hyvin sen ajan mitä nukuin, paitsi.. heräsin jossain vaiheessa siihen ku joku pimputti ovikelloa, tai se jotenki sulautu uneen mitä näin, mutta heräsin siihen kuitenki ja hetkee myöhemmin tajusin että se oli ovikello. sen jälkee saanu sit hyvin enää unta ja meni joku puol timmaa pyöriessä.. prkl, tulis ihmisten aikaan mielummin! nojoo, pikkuvika. hyvä fiilis noin muiltaosin, väsy vaan.

ehkä tää sinkkuna olo ei ihan niin kamalaa ookaan. kai sitä pitää oppia olemaan onnellinen itsekseenki ^^
« Uudemmat -