IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

vittu mikä aamuKeskiviikko 30.11.2005 07:27


Eipä sit oikeen uni tullu ja nukuin joku 3 tuntia ehkä. Väsyttää noin niiku kiitettävästi, tapoin tossa yhen ED:in heti tyhjään mahaan ja kohta täytyy alkaa lukee.. Tääl on vähän viilee, kahvi on justiin kiehumassa ja mä jumitan täs hetken ja kuuntelen mos defii. Käyn pistää ton veke ja lähen sit lukemaan.
Tuli muuten helvetin moista myrkkyä tästä kahvista.. annoin sen kiehua joku 40 min (meillä on vanha kahvipannu) ja ton juomiseen vaaditaan vaan et sisuskalut on terästä. Ton juomiseen vaaditaan se 13 vuoden kokemus vahvan kahvin juonnista..
Kyllä nyt lukeminen sujuu, helvettiläine. =D

Mikä helvetti mua vaivaa?


Heräsin tänään joskus kuuden aikaan siihen ku tuntu et tukehdun limaan, no mä sit vaan jatkoin unia ku väsytti niin mukavasti. Nukuinkin sit yhteentoista asti ja menin sit vessaan ja irrottelin limoja siinä puol tuntia ja laitoin musat päälle koneesta.
Nukuin siinä sit heti perään päikkärit ja heräsin yheltä.

Kävin kaupassa ja sittailin himassa. Alotin äsken lukemaan yhteiskuntaopin kokeeseen ja päätin et emmä jaksa. Tein just suurimman virheen pitkiin aikoihin, pistin herätyksen viideks. Aattelin et revin itteni viideltä ylös ja alan sit lukemaan ja tankkaamaan EDii ja batteryy ja kahvia ja sapuskaa tietysti. koe on sit joskus yheksän jälkeen ku meil on kertaustunti sitä ennen.

Taas tuli niin mielenkiintoinen logi et joku repii siellä näytön takana korviaan kun luki tänne asti, mut sanon sille että ei se oo niin vakavaa ja et ei susta dumboo tuu vaik venytät isot korvat. Sama juttu ku sulkien liimaaminen perseeseen ei tee susta kanaa.

Näin loistavaa pohditaa Timo teejiiltä tällä kertaa, kello on viistoista vaille 23 ja mua vituttaa.

Pa,ma, peas (jos joku luulee olevansa niin välkky ja luulee tajuuvansa mitä toi tarkottaa ni heitä arvauksesi.)

[Ei aihetta]Perjantai 25.11.2005 21:16


no tänään on sit paljon paskempi olo kun eilen, ainakin noin fyysisesti.
hiton kiva viikonloppu edessä..

jahuu vol2Keskiviikko 23.11.2005 22:58


Joo no täs on sit vituttanu koko päivän.. osaks sen takia että on kipee ja sit tää tilanne muutenki on tosi raivostuttava.
no yksin oon himassa ja oon lähössä kohta saunaan. hörpin tässä kuumaa mustaherkukkamehua ja hajoon.

oli täs päiväs yks ihan muksa juttu; ku söin alhaalla nuudeleita ja raejuusto-tonnikala-tomaattijuttuu (erikseen tietty) ni telkkarista tuli fight club. oon nähny sen varmaan parikymmentä kertaa mut oon täs pari viikkoa kelannu et pitäis ostaa se tai jotain..

ihan kiva diili, tänää oli toi aine ja mul on täs sit sunnuntaihin asti vapaata. =)

joo mut nyt saunaan..

peas

jahuuKeskiviikko 23.11.2005 10:00


paskasti alko tääkin päivä.. heräilin tunnin välein ja pomppasin pystyyn ja panikoin. "aijaa kello onkin vasta kaks.." ja takas nukkuu..
"pitäis vissiin nousta etten myöhästy, aha, kello onkin neljä" ja tsetaa.
ihan perseestä tommonen
kävin justiin tossa aamupalalla. nyt on hirveen raskas ja sellanen olo kun tekis vaan mieli mennä vetää lisää tsetaa tonne petiin mut on pakko lähtee kouluun ku on joku enkun aine ja tää kurssi pitäis päästä läpi.
hämää ihan hitosti tää kaikki.

[Ei aihetta]Maanantai 21.11.2005 15:56

jees.. lyhkäne päivä oli. taisin olla aika wasted lauantaina. sunnuntai oli sit sitä et vedin zzetaa ja liskodiskoo koko vuorokauden.
olis asiaa alkaa kohta lukee ku on koeviikko ja silleen..

[Ei aihetta]Perjantai 18.11.2005 15:35

vitutti niin paljon etten jaksanu mennä kouluun tänää. saa nähän tuleeko nyt keskeytys mut aivan sama. meni poikki miljan kaa et juu.

[Ei aihetta]Perjantai 18.11.2005 00:45

joku helvetin putki päällä..
tänäänki olin ajoissa koulussa. uskokaa tai älkää. tänään käytin toki hissiä kun oli kolmannessa kerroksessa tunteja.
oltiin sitten lätkämatsissa, hifk-jokerit. hifk tietysti vei pelin joka päättyi 5-1.
jees, mutten ollu salilla tänää vatafak.
en keksi enää mitää kirjotettavaa, väsnää homona. nukkuu siis.

peas (herneet)

mitävittua -päiväKeskiviikko 16.11.2005 23:53

olin tänään koulussa. olin tänään koulussa 15 minuuttia aikasessa. en skipannut yhtään tuntia. käytin VAIN portaita. tein (viimejakson) animaatiokurssin animaation loppuun.

mitä vittua? oon varmaan tulossa kipeeks tai jotain. eilenkään en myöhästynyt enkä skippaillu tunteja. toisaalta, nyt on poissaolot täynnä ni rupee tulee kekestä kaveri jos vielä skippailee..

nii ja sit salilla olin.

[Ei aihetta]Perjantai 11.11.2005 18:46

45 min myöhässä, olin sitte ne tunnit ja lähin salille. ihan hyvin nous eikä toi olkapää pahemmin vaivannu. vähän särkee mut tää on outoo, sen varmaan pitäis olla vitusti liikaa kipeempi. illal vissii miljan kaa leffaan ja sit kai baariin. nälkä on