IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

[Ei aihetta]Torstai 17.05.2007 16:29


Nyttei oo kyl oikeen mitään asiaa.. töitä on ollu paljon. meka paljon.

postilaatikko terrorismiaKeskiviikko 16.05.2007 01:08


Laitan kohta liikkeelle ketjukirjeen, siis oikeen kirjeen.. oon päättäny että postilaatikot muuttuu kohta maksullisiks ja kaikkien pitää maksaa mulle kymmenen vitun ruplaa sen käytöstä. nimittäin suomesta loppuvat kohta postilaatikot ja kaikki ei käytä laatikoita/luukkujaan ja joillain on useampia luukkuja..

Kaikkien pitää lähettää se ketjukirje kymmenelle-sadalle tuttavalle ni niitten postilaatikko/luukku muuttuu punaseks ja ei tarvii maksaa.

äly hoi wänkkeritTiistai 15.05.2007 01:38


Ette kai te oikeesti usko että mese muuttuu maksulliseks? Sain varmaan sadannen kerran ton saatanan ketjukirjeen mikä pitäis pistää eteen päin ja vittuperkelesaatana!! Alkaa oikeesti kyrpimään ihmisten naiivius..
Jos ne oikeesti aikoo laittaa messengerin maksulliseks, ni tuskin ni mitään vitun ketjukirjettä pistäis? Ei ne oleta että kaikki ihmiset tuntee sellasia jotka noitakin peloissaan pistää eteenpäin, joutuuko ne sit maksaa kymmenen puntaa siitä? Minkä takia ne ees laskuttais punnissa kun Microsoft on jenkkiläinen yritys?

Sit siinä luki kans et niillä on enää 578 vapaata nimeä jäljellä xDDDD..
Mä taidan tietää yhden niistä,
timojonvitunkyrpiintyny@hotmail.com ja toinen
adnsodvnaneo@hotmail.com

Pitäisköhän jumalauta ruveta microsoftille töihin, voisin tienaa omaisuuden keksimällä uusia nimiä. hmm..
Anteeks jos loukkasin noiden ketjukirjeiden lähettäjiä ja eteenpäin pistäjiä, mutta ajattelisitte vähän itsekin.

tuuniiTorstai 10.05.2007 10:28


Joo, duunii on tullu tehtyä paljon. eilen oli jotai 13 tuntii ja toissapäivänä 10. saa nähä mitä tästä päivästä tulee.. vituttaa vaa ku ei ehi oikein tekee mitään muuta ku nukkuu ja duunii.

40 euron tuntiliksaKeskiviikko 25.04.2007 14:37


Juu, näin vissiin on.. Ehdin tänää olee 3 tuntii töissä ja todettiin että koneet ei toimi, ei pysty tekee töitä. Pitäis koko päivän liksa kuitenki tulla koska se ei oo meidän vika, joten nopeesti laskettuna 40 euroo tunnissa tienesti. kivakiva, väsyttää tää tienaaminen, vois mennä nukkuu..

Ainii, tänää tulee viel vajaa 4 miljoonaa, nimittäin euroa. Pistin loton vetämää ja laitoin viel täyden kupongin ja jokerin ni se on käytännössä varma juttu että rahaa tulee ja paljon. Kuulin että niitä rahoja ei ihan heti saa, pitää varmaan käydä ottaa pankista lainaa et saa törsäiltyä ^^

[Ei aihetta]Perjantai 20.04.2007 11:04

Oon sit nykyään raksalla hommissa. sain kaverin kautta tällasen urakkahomman eli rappaan seiniä. Tää on ny toka työpäivä ja varsinaisiin hommiin ei oikein kelien puitteissa taho päästä ja se mun työparikin on tampereella.
eilen oli sellanen normipäivä, oli kivaa keikkua helvetin korkeen kerrostalon ulkosivulla ja iskee suojamuoveja ikkunoihin hirvees vesisatees ja tuules.. no mut saatii tehtyä.
Tänää sit yksin sinne ja jatkan hommat loppuun, tarkotus olis täs aamupäivästä ehtiä ku vissii alkaa stikkaa vodaa iltapäiväl. Tänää tulee kans uudet vanteet ja renkaat alle, which is kiva ku saan vihdoin talvikumit veke.
kyl nukuttaa, tekis viel mieli mennä peiton alle köllii mut pakkohan tästä on ruveta lähtee. eka vaa jotai mättöö nassuun ja sit duuniin. turhauttavaa lähtee ku ei siinä varmaa mee ku tunti tai puoltoista ku saan ne teipattua (+1 tunti sadetyönlisää :P )

Eile oli ihan kiva päivä, vaik väsytti ni jakso kuitenki hommii tehä ja illalla kiipeilee ja armoton treeni =)

[Ei aihetta]Perjantai 20.04.2007 10:57

[Ei aihetta]Torstai 29.03.2007 17:12

Pidin eilen kädessni kahta kovaa 40 sentin munaa. ennen ku kelailette mitään sairasta ni ostin kaffitauolla pari eguu jotka makso sen 40snt tsibale, eli kallista mulkkuu sanoisin.

töissä on taas viihdytty ja täällä nytkin.

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.03.2007 15:12


oli eile meka mukava päivä ja ilta saijan kanssa. tai toi päivä meni siinä ku nukuttiin ja sit saunottii ja sit lähettii ähvän ja iitun luo istuu iltaa. Kaupan kautta kanaa, jätskii ja pari ykkösolutta.

Siellähän sit taas oltiin, mukavaa oli. pelattiin paljon korttii ja juotiin ne muutamat oluset ja syötiin 2 kiloo kanaa. saija söi ihan skidisti ku se on pieni ^^ ähvä ja mä syötii sit melkee kaikki ku iituki on veke.
Pelattii sellasta jotai ikuisuuden kestävää pelii (kivaa kyl) ku sanghai.
Lähettii himaan kahen pintaa ja mentii goisii, saijalla on joku vatsatauti ja se juos vessassa =/ safkasin raejuustot ja vitamiinit ja muut ja sit sänkyyn.
mua ei nukuttanu olleskaan ni lähin lenkille (kyllä, 4 aikaan yöllä) juoksin tosta tonne mettään ja hölkkäilin siel purtsii. mulla oli päällä paljon vaatteita ja 7 kilon painoliivi (+ sykemittari ja md-soitin). Kuuntelin talpaa, siitä tuli aika hyvät vilikset ja tuli juostua ihan kunnolla.
Koska pururatojen juokseminen on mummoille, juoksin sellasia pieniä metsäpolkuja pääasiassa. oli kivaa ku oli ihan pimeetä, snadisti lunta, luureis paukkuu styge konemusa ja yks sekopää pistää jalkaa toisen eteen sysimustassa metsässä.

Huh, tulikin juostua paljon. vedin muutamat kunnon spurtit ja syke nous 190:een. Sit koska en halunnu mennä laiskana luovuttajapaskana kotiin miettimään että en tehny parhaintani, menin viel lopuks juoksee möskärin mäkee (iso ja jyrkkä) ylös. vedin sen niin täysiä ylös kun lähti, eli siinä vaiheessa se oli jokseenki löntystelyä.. mut kuitenki syke nous, räkä valu, väsytti ja heikotti.

Sit vaa kotii, puol pulloo vissyy kurkusta alas ja viilentyneen saunan lauteille makoilee ja rauhottuu. sit kuuma suihku, pari raakaa munaa naamariin ja saijan viekkuun köllöttää. nukuin muute tosi sikeesti mut sit heräilin ku saijan piti käydä vessassa ja noin.. tuol se makoilee ja tuhisee, vein sille äsken jukurttii ja mustikkakeittoa.
paranis äkkiä, ressukka..

Piti tänää mennä kiipeileekki, kattoo jos joku tulis mukaan =)

Eli taas ollaan yö oltu töissä ja tulin tos puolisen tuntia sit kotio.. on muutama asia mikä mun pientä päätä taas pohdituttaa.

Miks kevytlinja metskupakkauksissa on sekä "Avaa tästä läppä" (läppä missä lukee avaa tästä) ja revi tästä (kohta missä lukee revi tästä) mekanismit? Eikö yks riitä? tää häiritsevä asia osu mun silmään kun taas heittelin makkarapaketteja laatikoihin.
Tämän asian oivallettuani, löysin yhden ylimääräisen paketin kyseistä heppaleikettä. Kirjoitin siihen tussilla huomion tästä asiasta ja taakse kirjotin "boonuspaketti hyvälle asiakkaalle!" heitin kyseisen paketin boonuksena seuraavaan kevytlinja meetvurstin tilaukseen.

Sit on toinen asia mikä mua mietityttää viel enemmän.. meil on duunis sitä kabanossi XO:ta (mikä on muute hiton hyvää vinkvink) ni se XO.. sehän tarkottaa yleensä konjamiineissa Xtra Old? no sehän nyt vaan on pikku seikka.. tässä sitä kiskotaan vitunvanhaa nakkii naamariin, hymyillään ja ollaan niin vitun dieetillä.

Eli siis dieetti on alkanu tos 6 päivää sit tai jotain (kuka niitäkin laskee..) ja vähän oon kyl kiristyny. Vedän siis low carb dieettii eli noi kunnon makkarat (ei jauholenkit) on sallittuja =) oi tätä rasvan ja proteiinin määrä! voh! Palan painikkeeks on tietysti törppö raejuustoo ja iso muki sokeritonta fun light jääteetä.

Ei, en saa palkkaa tästä mainostamisesta eikä tätä blogia ole väsätty kaupalliseen tarkoitukseen.
Tyksin mekan saijasta, se on kiva ja tekee kivoja asioita ja sille on kiva tehä kivoja asioita <3

nakit silmille ja unta boltsiin!