IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.08.2006 04:59

aww meiän kalat teki kaloja.

Meiän akvaarios on monneja muutamaa eri sorttia ja neontetroja.
Siel oli täpläimumonneja 2 ja sit siel oli mätii ja nyt siel on pienii täpläimumonneja tyyliin yli 10.
Kuinka siistii? ne on sellasii ihan pieniä ja saatanan sulosia pikku paskiaisia, niistä tulee vielä hyviä monneja isompana.
(tai sit joku muu fisu salamurhaa ne)

Vittuku monnitki panee paljo, oon kateelline =D

[Ei aihetta]Tiistai 29.08.2006 23:18

Okei, ei pitäis ikinä kirjotella treenijutuista mihkään, varsinkaan mun tuloksilla..

Mut alotin käymään salilla puoltoista kuukautta sitte, olin koko kesän tauolla (paria kertaa lukuunottamatta) sain sillon kapeessa penkissä just pari kertaa 80kg.
Tulin just äskö salilta ja vedin kapees penkis 4x95, 2x100 (olis menny 3.) ja 6x90. oli muutenki hiton kovat tumpputreenit ja kehitys on ihan sicknessii. kyl se syöminen kai sit kannattaakin =)
onhan täs tullu kyl tää puoltoista kk treenattua aika kovasti..

EDIT:

Jos nyt totta puhutaan ni kuukauden mä oon vasta treenannu kovasti (huomasin just että eihän vielä ookaan syyskuu)

EDITEDIT::

Nii ja eihän tää kehitys mikää ihme sinänsä oo ku oon piikittäny pari kiloo testoo ja gh:ta päivässä ja syntholia kiveksiin.

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.08.2006 23:58

hegeee

oli mekahienot psykebileet viime yönä. ne oli ihan keskellä ei-mitään-metsää ja yöllä. oli ihan törkeen pimeetä ja sinne mentii sellasta pientä traktoripolkua pitkin kävellen..
Siel oli hiton siistit dekat (psykekankaat, uv-valot yms yms yms) ja helvetin hyvät setit. siel oli kohtuupaljon porukkaa, vissiin suurin osa pk-seudulta. ei ollu mitkään kovin suuren mittakaavan bileet kuitenkaa..
ne kesti iltayhestätoista aamu yheksään, me lähettii jo puol kuuden aikaan menee.. olin ihan selvänä koko illan ja silti oli mekakivaa wtf.

Miks hitossa kalat tykkää madoista? Mistä ne voi tietää et ne on hyvää sapuskaa ku ei ne luontaisessa elinympäristössään koskaan saa matoja syötäväkseen?
Luulis et niil rupee vähän hoksottimet raksuttaa jos tulee sellanen mehevä kasiaine siihe nenän eteen.. Ensinnäki ne vaa nappasee sen eikä oo ollenkaa sillee et "wtf's da' shit??" ja sit ne joutuu koukkuun ja pannulle paistuu yey.
Ei ne fisut vissii mitää hirveen ennakkoluulosia tai nirsoja oo ainakaan, ja se on niiden kohtalo muahahahahahah.
Ei mut mua on pitkään vaivannu toi..

haluun ajokortin et voin ajaa autoo.
moido

[Ei aihetta]Lauantai 19.08.2006 02:59

ai nii ja sain nintendonki toimii hegehegee!

AjooPerjantai 18.08.2006 20:24

Nukuin taas helvetin huonosti, oon 2 viime vrk:na nukkunu yhteensä joku 6 tuntia ja parhaat (pisimmät yhtämittaiset) unet nukuin bussissa kun tulin eilen stadista himaan.

Tänää oli sit ajoo, kaveri ajo vihtiin, siel oli liukasrata ja sit mä pääsin veivaa radalle ja sit ajoin kotio. Sain siit 4 ajokertaa ja kaikki meni helvetin hyvin.. liukasrata oli aika muikee =)
Nii ja ku ajoin tiksiin ni ajoin motarilla 150km/h eikä maikka sanonu mitään.. Vaihtelin kaistoja tarpeen vaatiessa ja ohittelin ja kaikki meni taas kivasti jee.
Nii ja tää oi tosiaan toka kerta ku ajan hlöautoo.. (3. kerta ikinä)

Nyt on helvetinmoinen kokovartalohiki, hirvee nälkä ja väsyttää (hellyydenkipeydestä puhumattakaan). suihku->ruoka->uni->gymille

speads

Maailman kivoin päivä ikinä!Torstai 17.08.2006 23:53


Elämä on niin ihanaa että ei voi kun hymyillä! Onneks on tällasiakin päiviä elämässä.

NNo, kerrotaanpas.. Harjottelin eilisen illan autokoulun teoriakokeeseen minkä oli määrä olla tänään. Kaikki meni tosi jees ja tuntu et osaisin kaiken ihan tosi hyvin..
No menin sit nukkuu enkä saanu unta, nukuin ehkä tunnin tai kaks koko yönä ja senkin niin huonosti kun kuvitella saattaa.
"Heräsin" sit yheksän aikaa ja olin siitä asti jalkeilla, menin ottaa aamupalaa mut jääkaappi loisi tyhjyyttään.. sain sit jotain purtavaa väännettyä, kävin suihkussa ja harjottelin taas teoriakokeeseen. Olin ihan jumalattoman väsyny, ei silmät meinannu pysyy kiinni ees!

Tulostin kartat netistä ja lähin kaks ja puol tuntia ennen ku kokeen oli määrä olla. Kuljin tiksin kautta pasilaan(söin siellä) ja sieltä malminkartanoon ja metsästin sitä paikkaa. Menin sieltä katsastusasemalle (kävelin joku 3-4km). Astuin sisään ja se olikin sitten väärä katsastamo, ne anto kuitenki sen oikeen paikan osotteet ja tilasin taksin (tässä vaiheessa oli aikaa enää 20min).
Kävelin vähän matkaa siihen mihin sen taksin tilasin ja sieltä se sitten tuli, hyppäsi kyytiin ja sain kyydin oikeeseen paikkaan (maksoi 10e). Aikaa oli tässä vaiheessa 3 minuuttia ja menin tiskille, siinä oli sellanen vittumaisen näkönen täti ja annoin sille paperit, henkkarit ja olin valmis maksaa. Se näpytteli vähän aikaa sitä helvetin konettaan ja sano maailman vittumaisimmalla äänensävyllä et en pääse kokeeseen ku ei oo ajokorttilupaa vielä. Autokoulun olis pitäny ilmottaa mulle siitä mutta eipä ilmotellu. Se vissiin johtuu siitä kun mun pitäis vielä viedä lääkärintodistus poliisiasemalle (mut enhän mä sitä tienny..)

Mä siitä lähin sit menee, venasin puol tuntii bussia et pääsen helvettiin sieltä vitun hakuninmaalta.. No se tuli ja ostin lipun kamppiin, olis pitäny ottaa seutu koska se käväs (1 pysäkki!!!) vantaan puolella mut se kuljettaja oli reilu ja myi mulle sisäisen (1,4e halvempi)- Päivän teemaan olis sopinu että olis tullu tarkastaja muttei sentää tullu.. Oli sellanen fiilis et on ihan pakko saada olutta ja viskiä ja kännit päälle (huom. oon alkoholilakossa).

No kamppiin päästyäni soitin iitulle ja se oli just päässy töistä. Juoksin aika täysiä kampista espalle reppu selässä ja se oli kivaa. Pääsin pujottelee kunnolla ihmisten välistä ja se oli ihan kivaa. Näin iitun ja jussin espalla ja jussi lähti sit töihin. Ostettii iitun kaa batteryt ja istuttiin espan nurtsilla ja sit käytiin kahvilla ja käppäiltiin ja juteltiin. (se kivoin asia tässä päivässä)

Lähin sit rautikselle ja lähin 623 bussilla himaan päin. väsytti ihan helvetisti vieläkin ja nukahin bussiin (oon hyvä nukkuu bussissa, herään aina sopivasti etten mee pysäkin ohi). menin sit matkan varrella yhteen lähikauppaan ostaa vähän sapuskaa.

--Kauppareissun päätarkoitus oli pyytää sen kaupan kassalla työskentelevää mekasuloista tyttöä treffeille. Ihastuin(oudon lämmin ja kiva tunne sisällä, melkeen jo unohtanu miltä se tuntuu) siihen tyttöön kun kävin siellä ostaa maitoa maanantaina. Keräsin muutaman päivän rohkeutta ja nyt sitten uskalsin...
Ostin raejuustoa ja muuta evästä ja kun maksoin niin kysyin (varmaan aika ujosti) että lähtiskö se kahville joku päivä. se vähän punastu ja kiitti tarjouksesta mutta se oli tietysti varattu (aika tyypillistä mun tuuria..). pakkasin ostokset, hyvästelin ja kävelin kotio. Oli silleen ihan kiva et uskalsin kuitenki kysyy. On nimittäin käyny silleenki et olin koko 9 luokan (ja jälkeenpäinkin) ihastunu yhteen vuotta nuorempaan tyttöön, en koskaan uskaltanu sanoo mitään ja se tilaisuus sit meni ihan ohi. Sit myöhemmin ku uskalsin ni se oli sitten varattu (tietysti).

Onneks mutsi ei ruvennu paasaa tosta teoriakokeesta mitää, näki kai että ei oo mikää paras fiilis. Eero oli kiva ku se tuli portaita ylös mun huaneeseen ja höpötti jotain ja sit se anto halin. Oli niin loistava fiilis koko tän päivän jälkeen et kaadoin itelleni lasillisen viskiä ja hörppäsin sen ykösellä ales. Tekis mieli vetästä kännit (vieläki) mut vois ton lakon kuitenki pitää, nyt istuskelen täs uudessa mukavassa tv-tuolissa ja tykitän tool:ia täysillä.

Peas ja toivottavasti teillä ei ollu näin iloinen ja kiva ja hulvaton ja ratkiriemukkaan vallaton päivä.

[Ei aihetta]Torstai 17.08.2006 05:46

"Laita playlistisi shufflelle. Ota sieltä 15 ensimmäistä biisiä ja laita näiden biisien nimen perään "in my pants". Nyt siis pitäisi muodostua jotain tosi hauskaa. Ei huijata! Skippaukset sallittu muiden kuin englanninkielisten piisien kohdalla jos haluaa. Mainitse myös artistit."
(kiitti mayhem)

1. SOAD - pictures in my pants

2. Saybia - patethic in my pants xD

3. Method Mad & Mary J Blige - All that i need in my pants

4. Cypress Hill - I wanna get high in my pants

5. Saybia - Treason in my pants

6. Barenaked Ladies - Told you so in my pants

7. Cypress Hill - Till death comes in my pants

8. Offspring - something to believe in in my pants

9. Barenaked Ladies - falling for the first time in my pants

10. beastie boys - it takes time to build in my pants

11. Cunninlynguists - not guilty in my pants

12. Foo fighters - my hero in my pants

13. gary jules - mad world in my pants

14. rhcp - by the way in my pants

15. Coldplay - yellow in my pants xDxDxD AHHHAHAHAHAHAHASEIS!!
Haistan kaikki mukaan jotka tän lukee, jumalauta.

[Ei aihetta]Torstai 10.08.2006 21:41

Paras hajotus/darrabiisi mitä on olemassa! perhana

Kana sanoo kot kot kot kot kot kot
Kana sanoo kot kot kot kot kot kot
Kuinka kana sanoo? Kuinka kana sanoo?
Kuinka kana sanoo Cabana?
Kana sanoo kot kot kot kot kot kot

Karhu sanoo mur mur mur mur mur mur
Karhu sanoo mur mur mur mur mur mur
Kuinka karhu sanoo? Kuinka karhu sanoo?
Kuinka karhu sanoo Karhu?
Karhu sanoo mur mur mur mur mur mur

Gorilla sanoo ärrhg ghräghgrr
Gorilla sanoo ärrhg ghräghgrr bundolo
Kuinka gorilla sanoo? Kuinka gorilla sanoo?
Kuinka gorilla sanoo Carillo?
Gorilla sanoo ärrhg ghräghgrr

Ketulla on krapula, niin myös madolla;
Kaikki ne voit tavata Alkon jonossa!

Kirahvi sanoo öri öri öri öri öri öri
Kirahvi sanoo öri öri öri öri öri öri
Kuinka kirahvi sanoo? Kuinka kirahvi sanoo?
Kuinka kirahvi sanoo Kahvi - likööri?
Kirahvi sanoo öri öri öri öri öri öri

Siili käyttää aineita, niin myös etana,
Heitä et voi tavata Alkon jonossa!

Kiiski sanoo ... ...
Kiiski sanoo ... ...
Kuinka kiiski sanoo? Kuinka kiiski sanoo?
Kuinka kiiski sanoo Whisky?
Kiiski sanoo ... ...

Siittiö sanoo ptlqm ptlqm
Siittiö sanoo ptlqm ptlqm
Kuinka siittiö sanoo? Kuinka siittiö sanoo?
Kuinka siittiö sanoo I love you?
Siittiö sanoo ptlqm ptlqm
ptlqm ptlqm ptlqm ptlqm

[Ei aihetta]Perjantai 04.08.2006 19:51

1. Montako saapunutta viestiä sinulla on yhteensä?
66

2. Kirjoita tähän 3. saapunut viesti
en

3. Kuka on henkilö, jolle olet viimeksi soittanut?
Tony

4. Mikä on ensimmäinen nimi puhelinluettelossasi?
Aaltonen

5. Entä viimeinen?
Ähvä

Mitä tekisit jos...
Paras ystäväsi kertoisi, että seurustelee entisen tyttöystäväsi kanssa?
a) Kohauttaisit olkiasi. Mitäpä se sinulle kuuluu, kun ette enää seurustele exäsi kanssa.
b) Olisit hieman mustasukkainen, mutta yrittäisit peittää sen ja olla onnellinen heidän puolestaan.
c) Saisit raivarin ja jättäisit bestiksesi. Iljettävä temppu!

Vastauksesi: D. tappaisin ne (kyl mua vähän vituttais)

Opettaja pyytäisi sinua pitämään pitkän puheen koko koulun edessä?
a) Hyppisit riemusta! Rakastat huomion keskipisteenä olemista.
b) Epäröisit hieman, koska et ole tottunut olemaan suuren yleisön edessä.
c) Kieltäytyisit heti paikalla. Et voi kuvitellakaan nolaavasi itseäsi!

Vastauksesi: D. Juoksisin pakoon (eli varmaan b)

tyttö/poika-ystäväsi kertoisi sinulle rehellisesti suudelleensa toista poikaa/tyttöä ja pyytäisi anteeksi?
a) Antaisit tietysti anteeksi ja olisit ylpeä kun sinulla on niin rehellinen tyttö/poika-ystävä!
b) Juttelisit hänen kanssaan tapauksesta ja miettisit sitten, annatko anteeksi vai et.
c) En antaisi anteeksi. Pettäminen on aina pettämistä.

Vastauksesi: D. Tappaisin sen jätkän. (antaisin tietty anteeks)

Mitä näistä asioista omistat?
[x] Kännykkä
[ ] Kannettava tietokone
[x] Kondomi -- laatikot pullollaan xD
[ ] Stringit
[x] Yli 50e rahaa lompakossa
[ ] tyttöystävä
[ ] Korkokengät

Mitä näistä asioista osaat?
[ ] Tanssia
[ ] Näytellä
[x] Jonkun biisin sanat kokonaan ulkoa
[ ] Vaihtaa vaipan vauvalta
[x] Puhaltaa ison purkkapallon
[x] Puhua saksaa (schaise)
[x] Puhua ranskaa
[ ] Kävellä hienostuneesti korkokengillä


Valitse näistä kolme asiaa, jotka ottaisit mukaan New Yorkiin
[x] Tietokone
[x] Kännykkä
[ ] Perhe
[x] Kaverit
[x] Kamera
[ ] Lemmikki
[x] Rahat
[x] Mp3-soitin

Ja sitten tavallisia kysymyksiä, ystäväiseni!

1. Mitä sanaa/sanontoa käytät liian usein?
Selvä pyy

2. Minkä lauseen olet sanonut viimeksi ja kenelle?
en ees muista

3. Elokuva jonka aikana itkit?
ei sellasta elokuvaa ookaan

4. Minkä hedelmän/vihanneksen muotoinen olet?
Banaani ^^

5. Kuinka pitkän matkan olet juossut pysähtymättä?
En itseasiassa kovin pitkään. Joskus juoksin 4,6 kilsaa sisäradalla (siis ihan juoksin enkä hölkänny)

6. Onko sinulla lemmikkiä, jolle juttelet, aivan kuin ihmiselle?
Jorma <3 no ei mul oikeesti oo´

7. Olethan jo heittänyt talviturkin menemään?
Heitin tammikuussa avannossa

8. Kaikillahan meillä on omat pikku salaisuutemme. Mitäs,jos sinun suurin salaisuutes tulis julki?
Kohauttaisin olkapäitä ja sanoisin "no entäs sitte?"

9. Oletko prinsessa-ainesta?
Totta helvetis

10. Mikä saa ihosi kananlihalle?
Se kun nuolee ja/tai näykkäsee korvasta

11. Mikä Suomessa on kaunista?
Kaikki paitsi syksy ja turku

12. Jos saisit mahdollisuuden nähdä tulevaisuuteen, käyttäisitkö tilaisuuden hyväksesi?
Voisin käyttääkin.

13. Muistatko, kun olit pieni ja sait nukahtaa onnellisesti, vailla huolen häivää?
Muistann.. Oliski viel niin pieni =P Onneks en oo murehtivaa tyyppiä.

14. Monelta heräsit tänä aamuna?
Puol neljältä xD

15. Muistatko mikä oli lempibändisi/artistisi 2 vuotta sitten?
ei mulla sillonkaa ollu mitää leNpparia

16. Osaatko keittää kahvia?
Hiton hyvää kahvia =P

17. Oletko katsonut kokonaista jalkapallo-ottelua alusta loppuun?
Joo oon pari kertaa

18. Mitkä ovat Suvivirren kolme ensimmäistä sanaa?
jo joutui armas

19. Muistatko vielä mikä oli tämän gallupin 2. kysymys? (Ei saa katsoa ylempää!)
kolmas viesti

20. Onko kukaan kampaaja ikinä "pilannut" hiuksiasi?
xD noei

21. Oletko henkisesti vahva?
Olen henkisesti teräsmies

[Ei aihetta]Perjantai 04.08.2006 07:42

Sinulla ei ole elämää jos olet nähnyt yli 70.


(1) Sinussa on se jokin
() Harry Potter: Viisasten kivi
() Harry Potter: Salaisuuksien kammio
() Harry Potter: Azkabanin vanki
() Harry Potter: Liekehtivä pikari
(2) Mr. and Mrs. Smith
() The Mexican
(3) Nemoa etsimässä
(4) Leijonakuningas
(5) Ocean's eleven
(6) Ocean's twelwe
(7) Spy Game
(8) Fight Club
(9) Meet Joe Black
() Seven
(10) Thelma & Louise
() Grease
(11) Seitsemän vuotta Tiibetissä
(12) Pirates of the Caribbean
(13) Troija
(14) Starsky and Hutch
(15) Saw
(16) Moulin Rouge
(17) Scream
(18) Scream 2
(19) Scream 3
(20) Scary Movie
(21) Scary Movie 2
() Scary Movie 3
() The Grinch
(22) American Pie
(23) American Pie 2
(24) American Wedding
(25) I, Robot
(26) Teksasin moottorisahamurhaaja (alkuperäinen)
() Teksasin moottorisahamurhaaja (uudempi)
(27) Men in Black
(28) Men in Black 2
(29) The Village
(30) Along Came Polly
(31) Forrest Gump
(32) Deep Impact
() The Terminal
(33) Halloween
(34) The Ring
(35) The Ring 2
(36) Space Jam
(37) Chigaco
(38) Riku Rikas
(39) The Day After Tomorrow
() I am Sam
(40) Taru Sormusten Herrasta: Sormuksen ritarit
(41) Taru Sormusten Herrasta: Kaksi tornia
(42) Taru Sormusten Herrasta: Kuninkaan paluu
(43) Ten Things I Hate About You
(44) Just Married
(45) Painajainen Elm Streetillä
(46) Titanic
() Romeo & Julia
(47) Tiedän mitä teit viime kesänä
(48) Independence Day
(49) Bad Boys
(50) Bad Boys 2
(51) ET
(52) Yksin kotona
(53) Yksin kotona 2
(54) Yksin kotona 3
() Mio poikani Mio
() Katto Kassinen
(55) How to Lose a Guy in 10 Days
() Calendar Girls
(56) Catch Me If You Can
(57) Spider-Man
(58) Spider-Man 2
(59) The Fifth Element
(61) Air Force One
(62) Sound of Music
(63) Terminaattori
(64) Terminaattori 2
(65) Vanilla Sky
(66) Addams Family
(67) Ace Ventura
(68) Valehtelija, valehtelija
() Hevoskuiskaaja
(69) 8 mile
(70) Die Hard
(71) Eurotrip
(72) Deep Blue Sea
(73) Casper
(74) Alexander
(75) Save the Last Dance
(76) Pretty Woman
(77) Melkein julkkis
(78) Uneton Seattlessa
(79) Top Gun
(80) Sairaan kaunis maailma
(81) Cast Away
() Wicker Park
(82) Kuka sanoo tahdon?
() Vuosi nuoruudestani
(83) Shrek
(84) Shrek 2
(85) Viimeinen Samurai
(86) Kimpassa
(87) Fucking Åmål
(88) Saksikäsi Edward
(89) Vihreä maili
() Amelie
(90) The Truman Show
(91) School of Rock
(92) Big Fish
(93) Pelastakaa sotamies Rayan
(94) Austin Powers
(95) Austin Powers: Agentti joka tuuppasi minua
(96) Austin Powers: Kultamuna
(97) Pelikaanimies
(98) Blues Brothers
(99) Blues Brothers 2000
(100) Aristokatit
(101) Piano
(102) American Beauty
(103) Pahat Pojat
() Pitkä kuuma kesä
() Honey
(104) Notting Hill
(105) Kummelin kultakuume
(106) Morsian karkuteillä
() Karhuveljeni Koda
(107) Herrasmiesliiga
(108) Pieni suklaapuoti
(109) Kauna
(110) Helmiä ja sikoja
(111) Erin Brochowich
(112) Ihmeperhe
(113) Kellopeliappelsiini
(114) King Arthur
() Koirankynnen leikkaaja
() Heinähattu ja Vilttitossu
() Dancer in the Dark
() Lapsia ja aikuisia
(115) Unbreakable
() Jali ja suklaatehdas
() boys don't cry
() Syksy New Yorkissa
() Kuutamolla
(116) Kaverini mahtava Joe
(117) Olimme sotilaita
(118) Häjyt
() Pikkunaisia
() Kukkia ja sidontaa

Ei taida meikäläisellä elämää olla xD