IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

[Ei aihetta]Torstai 17.01.2008 20:56

tj 169

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.01.2008 17:02


yea, 173 aamua.

jalat hajoo johaan hajoo johas hajosPerjantai 11.01.2008 09:44

pöö oli joha.
eli johtamisharjoitus, tuo suuri kummitus joka on vainonnut viatonta aliupseerioppilasta joka rukkiin pääsyn toivosta niin kovasti sykki.
hän päivin öin särmäsi peekaudelta asti, pinkat oli täydelliset ja punkat kireät. tetsasi parhaansa mukaan ja hienosti oli munat turpeessa!
ensimmäisen kerran hän kuuli johasta joskus aukki I:en puolessa välissä.. "mikä ihmeen joha? ai pitkä marssi? ai kuulemma ihan perseestä?"
vaikka urheasti hän onkin aikaisemmin marssinut kovat marssit aukin tutkinnossa ja pkauden yömarssin ja muutaman muunkin, ei hän kovin marsseista perustanut. hetken jo epäröi, josko lähtisi sittenkään rukkiin, sillä kuitenkin taistelusukeltajiin oli hakemus pistetty ja kutsua testeihin vain odotteli.
kävi sitten näin että urheasta aliupseerioppilaasta tulikin korpraali ja upseerioppilas, eli reserviupseerikoulun ovet aukesivat hänelle ja 9 muulle nohevalle taistelijalle. ensimmäisen kerran kun hän sai käsiinsa rukin läpivienti ohjelman, alkoi jo puntti tutista. oli leirejä pilvin pimein, oli ph1-4, yth 1-3 sekä 2 ampumaleiriä sekä sitten tuo legendaarinen spol joha.
tuo karvas kummitus, spol joha pisti silmään tuolla ohjelmassa 2 viikon ginesin, kurssijuhlan ja kirkkojärven marssin välittömässä yhteydessä, 4 päivää ja 3 yötä.. mihin tässä ollaan ryhdytty? onneksi siihen on vielä paljon aikaa, ja vielähän on mahdollisuus päästä sukeltajiin ehkä??
no, sukellushommista ei kuulunut mitään, ilmeisesti hakemukset ei löytäneet perille ajoissa (kiitos kirjurit, kiitos..) ja urhea upseerioppilaamme alkoi gonahtaa päivä päivältä enemmän. hän sairasteli ja loukkasi itseään välillä, vapautuspäiviä tuli muutamia ja aika eteni verkkaisesti.
lopulta koitti tuon legendaarisen tuplakinkun aika jonka päättäisi joha, tuo kauan pelotellut mörkö!

perskeles! rukki on ollut melkoisen rankkaa, on ollut hyvinkin raivoikkaita harjoituksia (eli leirejä), ja vihdoin pääsee hiukan rentoutumaan kun kerrankin on puolitoista kasarmiviikkoa! kirkkojärven marssin urhea upseerioppilaamme sairasteli flunssassa, eihän sentään viitsinyt osastolla keikkua kurssijuhlaa ja johallekin on päästävä kohtaamaan se mörkö.
kurssijuhla tuli oli meni ja mahtavaa oli, sitten alkoi pelottaa. johaan hajoo hajohajoohajohaan, juuri niin.. hurjia tarinoita on kuultu siitä miten spollit taistelevat ja suorittavat tehtäviä ja lopulta marssivat täyspakkaukset (a 40 kg) selässä 40 kilometriä ja vetävät pikamarssia taisteluvarustuksessa toisen mokoman. kaiken lisäksi, nyt on talvi joha! ei siis mikään suklainen kesärukin pikku pyrähdys. tuli maanantai, annettiin illalla käsky ja nimitettiin ensimmäiset johtajat. tarinamme upseerioppilas nimitettiin ensimmäiseen vetoon maalihenkilöiden vanhimmaksi, eli kohdehenkilöiden johtajaksi.
kello 0200 aamulla tuli hälytys, varuskunnan alueella on puhjennut outo bakteeriperäinen vatsatautiepidemia ja sairastuneita on noin 600. sairaalat ovat ruuhkaantuneet pahasti ja sotilaspoliisikomppania on määrätty perustamaan asemat jonnekin vitunperseen metsään.
upseerioppilaamme tehtävä oli pystyttää korotettu puolijoukkueteltta, eli komppanian komentopaikka (ja sinne kalusto, viestivälineistö, pöydät, jakkarat, akkulaturit, agrikaatit+ bensat, asiakirjat ja tietysti skappareiden kahvinkeitin, pakastearkku ja mikroaaltouuni). tämän lisäksi piti pystyttää 4 miehen voimiin myös sissiteltta, jonne majoittuu maalihenkilöt.
uurastus alkoi, kesti kauan saada pystytettyä teltat jäätyneeseen maahan joka oli kuorrutettu 20 sentin lumikerroksella ilman kiiloja tai rautakankea. käytettiin puukeppejä ja runsaasti luovuutta.
teltat saatiin pystytettyä, ja upseerioppilaamme valvoi askareissaan pitkään. tämän jälkeen alkoi upseerioppilaamme johtajanakki, aikaa tunti suunnitella 2 henkilönsuojaustehtävää ja valmistautua samalla vaarallisen henkilön kiinniottotehtävään joukkueen vastuualueella.
vähisen unimäärän, mutta suuren motivaation siivittämänä upseerioppilas sai kun saikin suunniteltua kaiken taistelujaotuksesta suoritusperiaatteeseen asti joukkueen varajohtajan avustamana.
homma lähti käyntiin, seuraavan 12 tunnin ajan joukkueen johtajana toimiva upseerioppilas sai nohevan joukkueen ja sen kanssa suoritettua tehtävät kunnialla läpi, henkilöt saatiin kuljetettua turvallisesti ja vaaralliset henkilöt otettua kiinni. maalitoimintaa oli, ja hiukan taisteltiinkin.

tämän jälkeen upseerioppilaamme toimi tavallisen rivisotilaspoliisin tehtävässä joukkueenjohtajien vaihtuessa aina vedoittain, hän teki tehtävänsä ja vartioi uskollisena kulunvalvontapaikkaa, viestiliikennettä ja pyöri aluepartiossa. hän ehti tuon 3 vuorokauden aikana pari tuntia ummistaa silmiäänkin, mutta korkeintaan lyhyeksi ajaksi.

lopulta päästiin siihen vaiheeseen että oli aika aloittaa marssi. marssi suoritetaan tuvittain, lopettaa saa milloin vain haluaa (mutta se on häpeä). pakko ei ole lähteä, eikä marssi vaikuta mihinkään muuhun kun lopulliseen ruk pistemäärään xP
marssi alkoi, täyspakkaus painoi hartioita mutta jalat kantoivat ja selkä pysyi suorana. vitsejä kerrottiin ja rasteja suoritettiin. kaikki meni hienosti, kunnes alkoi upseerioppilaamme jalkapöytiin sattua hurjasti. niihin särki ja särki askel askeleelta enemmän. selkä pysyi suorana ja pari rastia vielä mentiin läpi. parinkymmen kilometrin päästä iloinen virne ja pilke silmäkulmassa oli muuttunut tuskalliseksi irvistykseksi vasemman nilkan ja jalkaterien poltellessa vimmatusti.
upseerioppilaallamme oli kaksi vaihtoehtoa, lopettaa nyt ja kärsiä nöyryytys, myöntää hävinneensä johamörölle terveydellisistä syistä tai jatkaa matkaa veren maku suussa polte jaloissa ja edetä vielä seuraavalle rastille marssimurtumien ja vakavampien vammojen uhalla. upseerioppilaamme valitsin nöyrtyen ensimmäisen vaihtoehdon, voi sitä vitutuksen määrää! hän oli hävinnyt taistelun. mieli virkeänä ja motivaatio korkealla, mutta päällä ei marssita ja jalat eivät toimi.
upseerioppilaamme kannalta joha oli ohi, johaan hajosi, mutta vain ruumiillisesti. hän ei tunne ylpeyttä, vain vitutusta. ainoa lohdutus on ettei hän lopettanut ennen kun joha oli alkanut niinkuin useat muut tai lopettanut juuri ennen marssia. hän marssi niin pitkälle kuin pääsi, eikä väsymys, vitutus ja henkiset paineet saaneet voittoa motivaatiosta ja mielestä.

näin jälkeenpäin voin sanoa, muiden sinnikkäiden vielä marssiessa että joha ei ole vain helvetillinen leiri ja marssi, vaan joha on elämys. joha on mahdollisuus ottaa omasta henkisestä ja fyysisestä kestävyydestä mittaa ja katsoa mihin kaikkeen ihminen pystyy piinattuna, riepoteltuna ja henkisesti sekä fyysisesti kuoleman väsyneenä.
en pidä enää kesärukkia juuri minään, en myöskään voi pidä muiden ruklinjojen johaa juuri minään. spol joha on pidempi, uuvuttavampi ja vaativampi. tehtäviä tulee hyvin paljon ja joukkueen johtajat joutuvat olemaan tarkkoina. en tosin tiedä kaikkea muiden linjojen johista, mutta 2 päivää on 2 päivää ja 4 on 4. kaikki kunnioitukseni menee edellisille spoltalvikurssin johalaisille sekä tälläkin hetkellä urheasti marssiville tupatovereillemme. vielä kerrottakoon että yleensä johan on päässyt maaliin talvella alle 10 prosenttia komppaniasta ja tällä hetkellä ulkona marssii 8 meidän tupalaista, kokonaismarssijoiden määrän ollessa 15.
tupa tamminen, aina ja ikuisesti.
gona tupa2 näyttää mihin sitä pystyy kun on pakko.

pilleriholle, choponen, jääskis, hirvox (tupakkimies), ünervo, jokinen, jönssi ja tsemppikemppi. maalin asti, miehet!

vaikka joha onkin perseestä ja jouduin luovuttamaan kesken taistelun, mörkö on silti kohdattu silmästä silmään, naamalle syljetty ja sitä vastaan taisteltu loppuun saakka!

peas


ps. loppuun ajoissa pääsi 18 upseerioppilasta, 8 meidän tuvasta ja muista jonkinverran. kokonaismatka oli siis n. 80km pienten eksymisten kanssa ja täyspakkaukset pysyivät selissä koko ajan.

[Ei aihetta]Maanantai 07.01.2008 12:56


ooh jeah, siistit kemut oli. tuli semisti keitottuu muttei mitään kunnon kännejä.
oli joku suomen huippuhouse dj joka soitteli yökerhossa siel live saksofonistin kanssa ja sit oli ihan valssia rakuunasoittokunnan tahtiin, joku bändi joka soitteli kaikkia rock klassikoita tosi hyvin.
oli kans kaikenlaisia esityksiä, puheit ja muuta juhlallista ja sit semi hauska speksi.

illan kruunas n. 10000 euron ilotulitus
yövyttii normaalisti hotelleissa, tosin bileiden jälkee oli sillai väsy ettei jaksanu enää jatkobilettää hotlas.
daamit oli pukeutunu hienoihin iltapukuihin ja laittautunu viimesen päälle ja meil oli uniformut. oli hyvä meininki ja fiilis.

ens yönä kolmelta herätys ja johalle, 4 päivää helvettiä. voi v....

[Ei aihetta]Keskiviikko 02.01.2008 08:38


muutama päivä ni kääntyy juna. tj 184 siis ja koksut kotiutuu ylihuomen =P
uudet körrit tulee kans kohta ja hajoo muahahaah

nollailuu nyTiistai 01.01.2008 18:19

eilen oli jotai paskoja rasteja ku 1k ja pst piti meille niitä. ihan vitun hirvee sinkosulkeisrasti oli myös.. kerron siitä ehkä joskus ku jaksan.

joo,o..

eli oli uus vuos kii ja hajosin. normaalisti hiljasuus kymmeneltä mut valvottiin kyl kahteentoista ku ei meitä jaksa kukaan valvoa. koksutki lähtee kohta kotiin ja ollaa sit vaa keskenämme (plus kantahenkilökunta aka skapparit).
naapurituvassa oli bileet, siel oli valot poissa ja jengi heilu taskulamppujen kaa vähissä vaatteissa. siel oli musat päällä ja porukka "bailas". semi läppä meno.. bileet sit kuihtu kokoon viinan ja naisten puutteen takia.

tänää olin 5 tuntia ulkona kipeenä ja oli kylmä ku tuuliki. pidettiin rastikoulutusta kärkikomppanian upseerioppilaille spol toiminnasta ( meiän rasti oli kvp aka kulunvalvontapaikka). meni ihan hyvin ja oli kiva kouluttaa vaikka rasti nyttei ollukkaa mikää vaikein, pisin, mielenkiintoisin tai hauskin.

äske oli safka ja jälkkäriks oli jotai luumurahkaa ja se tais pistää mahan lurisee, tästä vessan kautta tupiin rötväämään, jei!

rännit aukiSunnuntai 30.12.2007 11:28


Jee, taas kipeenä. rännit auki jatkuvasti ja vielä on tää päivä vapautusta. torstaina on kirkkis eli kirkkojärvenmarssi. suoritetaan joukkueena ja kierretään sellanen iso kuivunu järvi, tietenki pikamarssia eli siitä otetaan aika ja kilpaillaan muita joukkueita vastaan. matkan varrella on rasteja mistä tulee aikasakkoja.
aika rankkaa mut todnäk siistii, JOS ei olis tällanen paskatalvi ja märkää ja kylmää. kesällä olis semi choko (en pidä kesärukkilaisia juuri minään).
saa nähä pääseekö sykähtelemään sinne vai jäänkö kipeenä vemppailee. hmm kurssijuhlas pitää ainaki olla juhlakunnos ;)

pääsee leikkii prinssii, jei! varmaa valtakunnan kovimmat pippalot, 1500 nuorta ja hitosti kaikkee ohjelmaa ja kaikkee, kuka jostai hikisistä linnanjuhlista välittää ku siel kätellää tarzaa ja sit jutellaa jotai politiikkaa ja bisneksiä karvakorvaisten vanhusten kesken.
kurssijuhlas ryypätää sentää kunnol ja biletetää, sit on jatkopippalot ja yöllä tapahtuu kaikkia taikoja hotelleissa..

sento lepo taaksepoistu

BÄNG BÄNGSunnuntai 16.12.2007 20:35


yth 2 meni väsyneissä merkeissä, huomen (tai tiistaina) alkaa uus yth (3, doh) ja tulee taas olee aika kuluttavaa. onneks joululoma häämöttää ja noi.. parasta huomises on se että tj paukkuu NIMITTÄIN 200 AAMUA ENÄÄ JÄLJELLÄ TYÖTÄ JOKA ON ARVOITUS!! semi nopeesti menny tää aika, muistan just ku kolmesataset paukku ja ku rukki alko ja noi..
kurssijuhlapäivänä kääntyy juna, eli 181 aamuu jäljellä eli puolet doh.

doi ja kohta taas haminan tuuleen ja pakkaseen vittuuntumaan viikoksi jei.

hajotkaa tuleviin aamuihinne körrit ja muut sivarit.

[Ei aihetta]Tiistai 11.12.2007 03:09


vitun päivystysnakki. huomen yth2 ja kohteensuojaus harjoitus pärähtää käyntiin ja mä päivystän 24-03. hiukkase vituttaa ja väsyttää, muutenkaa ei oo saanu hirveesti nukuttuu ja vissii täl viikol ei muutenkaa pahemmin nukuta.. tää päivystys on siis tyhjä arpa aina, erityisesti just ennen leirii tai näitä upeita spol harjotuksia. kivointa on et nää vuorot menee epätasesti, eli jengille tippuu näitä miten sattuu. tää on mun kolmas apupäivystäjän nakki ja joillaki ei oo ollu yhtään.

koneella ei tietenkää sais olla, tän pitäis olla kiinni 24 asti, mutta ei täällä kukaan jaksa valvoa ja itteeni ei oikeen inspiroi tuijottaa seinää kolmea tuntia.. kirkkaasti yli puolet rukista takana jo, ja kse aurinko paistaa horisontissa.

vittu, nyt väsyttää.. nukuin jo tunnin verran ja sit herätettii vittu.

[Ei aihetta]Perjantai 30.11.2007 20:14


217 rtj 55