IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

40 euron tuntiliksaKeskiviikko 25.04.2007 14:37


Juu, näin vissiin on.. Ehdin tänää olee 3 tuntii töissä ja todettiin että koneet ei toimi, ei pysty tekee töitä. Pitäis koko päivän liksa kuitenki tulla koska se ei oo meidän vika, joten nopeesti laskettuna 40 euroo tunnissa tienesti. kivakiva, väsyttää tää tienaaminen, vois mennä nukkuu..

Ainii, tänää tulee viel vajaa 4 miljoonaa, nimittäin euroa. Pistin loton vetämää ja laitoin viel täyden kupongin ja jokerin ni se on käytännössä varma juttu että rahaa tulee ja paljon. Kuulin että niitä rahoja ei ihan heti saa, pitää varmaan käydä ottaa pankista lainaa et saa törsäiltyä ^^

[Ei aihetta]Perjantai 20.04.2007 11:04

Oon sit nykyään raksalla hommissa. sain kaverin kautta tällasen urakkahomman eli rappaan seiniä. Tää on ny toka työpäivä ja varsinaisiin hommiin ei oikein kelien puitteissa taho päästä ja se mun työparikin on tampereella.
eilen oli sellanen normipäivä, oli kivaa keikkua helvetin korkeen kerrostalon ulkosivulla ja iskee suojamuoveja ikkunoihin hirvees vesisatees ja tuules.. no mut saatii tehtyä.
Tänää sit yksin sinne ja jatkan hommat loppuun, tarkotus olis täs aamupäivästä ehtiä ku vissii alkaa stikkaa vodaa iltapäiväl. Tänää tulee kans uudet vanteet ja renkaat alle, which is kiva ku saan vihdoin talvikumit veke.
kyl nukuttaa, tekis viel mieli mennä peiton alle köllii mut pakkohan tästä on ruveta lähtee. eka vaa jotai mättöö nassuun ja sit duuniin. turhauttavaa lähtee ku ei siinä varmaa mee ku tunti tai puoltoista ku saan ne teipattua (+1 tunti sadetyönlisää :P )

Eile oli ihan kiva päivä, vaik väsytti ni jakso kuitenki hommii tehä ja illalla kiipeilee ja armoton treeni =)

[Ei aihetta]Perjantai 20.04.2007 10:57

[Ei aihetta]Torstai 29.03.2007 17:12

Pidin eilen kädessni kahta kovaa 40 sentin munaa. ennen ku kelailette mitään sairasta ni ostin kaffitauolla pari eguu jotka makso sen 40snt tsibale, eli kallista mulkkuu sanoisin.

töissä on taas viihdytty ja täällä nytkin.

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.03.2007 15:12


oli eile meka mukava päivä ja ilta saijan kanssa. tai toi päivä meni siinä ku nukuttiin ja sit saunottii ja sit lähettii ähvän ja iitun luo istuu iltaa. Kaupan kautta kanaa, jätskii ja pari ykkösolutta.

Siellähän sit taas oltiin, mukavaa oli. pelattiin paljon korttii ja juotiin ne muutamat oluset ja syötiin 2 kiloo kanaa. saija söi ihan skidisti ku se on pieni ^^ ähvä ja mä syötii sit melkee kaikki ku iituki on veke.
Pelattii sellasta jotai ikuisuuden kestävää pelii (kivaa kyl) ku sanghai.
Lähettii himaan kahen pintaa ja mentii goisii, saijalla on joku vatsatauti ja se juos vessassa =/ safkasin raejuustot ja vitamiinit ja muut ja sit sänkyyn.
mua ei nukuttanu olleskaan ni lähin lenkille (kyllä, 4 aikaan yöllä) juoksin tosta tonne mettään ja hölkkäilin siel purtsii. mulla oli päällä paljon vaatteita ja 7 kilon painoliivi (+ sykemittari ja md-soitin). Kuuntelin talpaa, siitä tuli aika hyvät vilikset ja tuli juostua ihan kunnolla.
Koska pururatojen juokseminen on mummoille, juoksin sellasia pieniä metsäpolkuja pääasiassa. oli kivaa ku oli ihan pimeetä, snadisti lunta, luureis paukkuu styge konemusa ja yks sekopää pistää jalkaa toisen eteen sysimustassa metsässä.

Huh, tulikin juostua paljon. vedin muutamat kunnon spurtit ja syke nous 190:een. Sit koska en halunnu mennä laiskana luovuttajapaskana kotiin miettimään että en tehny parhaintani, menin viel lopuks juoksee möskärin mäkee (iso ja jyrkkä) ylös. vedin sen niin täysiä ylös kun lähti, eli siinä vaiheessa se oli jokseenki löntystelyä.. mut kuitenki syke nous, räkä valu, väsytti ja heikotti.

Sit vaa kotii, puol pulloo vissyy kurkusta alas ja viilentyneen saunan lauteille makoilee ja rauhottuu. sit kuuma suihku, pari raakaa munaa naamariin ja saijan viekkuun köllöttää. nukuin muute tosi sikeesti mut sit heräilin ku saijan piti käydä vessassa ja noin.. tuol se makoilee ja tuhisee, vein sille äsken jukurttii ja mustikkakeittoa.
paranis äkkiä, ressukka..

Piti tänää mennä kiipeileekki, kattoo jos joku tulis mukaan =)

Eli taas ollaan yö oltu töissä ja tulin tos puolisen tuntia sit kotio.. on muutama asia mikä mun pientä päätä taas pohdituttaa.

Miks kevytlinja metskupakkauksissa on sekä "Avaa tästä läppä" (läppä missä lukee avaa tästä) ja revi tästä (kohta missä lukee revi tästä) mekanismit? Eikö yks riitä? tää häiritsevä asia osu mun silmään kun taas heittelin makkarapaketteja laatikoihin.
Tämän asian oivallettuani, löysin yhden ylimääräisen paketin kyseistä heppaleikettä. Kirjoitin siihen tussilla huomion tästä asiasta ja taakse kirjotin "boonuspaketti hyvälle asiakkaalle!" heitin kyseisen paketin boonuksena seuraavaan kevytlinja meetvurstin tilaukseen.

Sit on toinen asia mikä mua mietityttää viel enemmän.. meil on duunis sitä kabanossi XO:ta (mikä on muute hiton hyvää vinkvink) ni se XO.. sehän tarkottaa yleensä konjamiineissa Xtra Old? no sehän nyt vaan on pikku seikka.. tässä sitä kiskotaan vitunvanhaa nakkii naamariin, hymyillään ja ollaan niin vitun dieetillä.

Eli siis dieetti on alkanu tos 6 päivää sit tai jotain (kuka niitäkin laskee..) ja vähän oon kyl kiristyny. Vedän siis low carb dieettii eli noi kunnon makkarat (ei jauholenkit) on sallittuja =) oi tätä rasvan ja proteiinin määrä! voh! Palan painikkeeks on tietysti törppö raejuustoo ja iso muki sokeritonta fun light jääteetä.

Ei, en saa palkkaa tästä mainostamisesta eikä tätä blogia ole väsätty kaupalliseen tarkoitukseen.
Tyksin mekan saijasta, se on kiva ja tekee kivoja asioita ja sille on kiva tehä kivoja asioita <3

nakit silmille ja unta boltsiin!

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.02.2007 10:59


se fabu on muuttanu asennettaan mua kohtaan ja on nyt ihan rento heebo. jutellaan niitä näitä taukohuoneessa eikä se enää valita =)

maanantain oli aamuvuoro ja muuten melko paska päivä. ainoo hyvä oli ku näin saijaa.
autosta loppu akku, vissii toi radio vie virtaa vaik se on pois päältä. pitää keksii siihe jtn.
eile iltavuoroo ja tänääki, hyväl tsägäl pääsee tekee tuplavuoron eli muchos los rahaa...

tänää taas oli sit toi 13 tuntinen ja kieltämät vähä hajoilin. sillee ihan kiva kuitenki ku ei väsyttäny, mitä ny silmät rupes yhes vaihees särkee ja näin keltasia läikkiä kaikkialla.

nohh, kahvii tuli tietysti juotua ja ruokaa tuli syötyä mekana ja ehin lukee tolppiksen (juoppis 2) kokonaan ja sit se loppu ja oli tylsää. pelailin backgammonii kännykäl ja harjottelin villin lännen pyssytemppuja sil laasersohotinhärvelillä millä me työskennellää. heittelin ja pyörittelin niitä ku pro vaikkei siin oo liipasin kaarta, enkä kertaakaan ampunu vahingos itteeni.

oli ihan jees tienata 25 egee tunnis siitä ku heittelee työvälinettä ja istuskelee.. no mut oli siinä töitä välillä kyl ihan tarpeeks mut välil ei. oli ihan kiva heittää taukohuonees hemmojen kaa läppää.

Ainii, yks meiän duunis sellanen fabu joka on ollu siel jotain 30 vuotta töissä, rupes valittaa mulle siitä et pitäis viiä kahvipaketti sinne. ku meil on siel sellanen diili et kaikki tuo vuorollaa kahvipaketin ja saa sit juoda keitinkahvia ku se automaattikahvi ei oo kahvia vaan jotain saatanan kuralientä jonka kiroan alimpaan helvettiin. Noh mut asiaan, mulle oli tietty alusta asti selvä että tuon sen kahvipaketin. se valitti viime viikolla mulle pari kertaa siitä et "tuo sitte se kahvipaketti jäkäjäkä" ja sanoin ett "juu, tuon sen ens viikolla".
En mä oo töissä ees joka päivä enkä yleensä juo kun yhen kupin, mut tiesin kuitenki sen sopimuksen ja aioin tuoda kahvipaketin tällä viikolla. keskiviikkona en kerenny käymään kaupassa (se valitti mulle tiistaina ja keskiviikkona siitä et muista sit tuua se..) no mä kyllästyin keskiviikkona siihen saatanan jäkättämiseen ja sanoin että "lupasin jumalauta tuoda sen paketin ja aion myös sen tuoda." se sit höpötti jotain että ku se on vuosien varrella tavannu niin paljon tällasia jotka vaan lupailee ja sitte pummilla juo kahvia..

no mulla alko totisesti hirttää kii sen ukon kanssa, se on sellanen ankaran olonen vanhapoika joka valittaa helvetin paasaavasti jokasesta vitun asiasta. mikään pummi mä en todellakaan ole, eikä mun tarvii ruveta kahvia työkavereilta varastaa. Sanoin sille et tuon huomenna "eli torstaina" kaffii ku tuun duuniin ja kävin sit aamulla ostaa 6 pakettia ja suodatin pusseja. ei luulis olevan enää äijällä otsaa vikistä mulle siitä, noilla varmaa lipittää sumppii tän lopun kolmisen kuukautta mitä oon tuol lafkas viel duunis.

vittu mikä fabu.. no mut sen jälkee se on ollukki ystävällinen ja sen kaa pystyy jopa puhuu.

forgive me father, for i have sinned.. söin taas pari karkkia tässä suutuspäissäni ='/
(emmä kyl oo suuttunu, vaa iha ilonen ku pääsen viettää pitkää viikonloppua ja tuli tienattua kivasti)

Katoin eilen saw 3:n ja se oli semihyvä. silleen ihan ok viihdettä, kohtalaisen raaka, mut se idea alkaa käymään aika vanhaks.. sama saatanan stoori, "noudata sääntöjä ni selviit" blablabla.. ei sitä uudellee kattois
Ainii ja children of men oli ihan täysin paska, my super ex-girlfriend oli semipaska, tosin uma thurman näyttää helvetin hyvältä sihteerilookissa.
Klik! oli taas ihan melko hyväkin leffa, katottiin se saijan kaa tossa joku päivä (naamantaina).

no mut mä rupeen tästä tekee jtn, pitäkää kivaa. phiisses

ps. Uncle Ben wants you!

Jeap.. Olin tiistaina 13 tuntii ja keskiviikkon 13 tuntii ja vissii tänää taas 13 tuntii. tulin just äsken siis töistä. oli kohtuu hiljanen päivä ja lueskelin juoppista paljon.. kiva sillee et tienaa ihan homona siitä ku lukee juoppista mut sellasta tää työelämä joskus on.

Mul on nyt vähä pallo hukassa, vähän väsyttää ja tekee mieli mennä nukkuu mut toisaalta silmät tapittaa pääs eikä varmaa unikaa tulis. sitäpaitsi olin mulkku ja söin äsken karkkii ja rikoin sääntöä jota oon noudattanu pitkään ja hartaasti (EI HIILAREITA ENNEN NUQQQ)

noh, nyt musta tulee pulleempi sit ni ja mun kasvuhormoonitasapaino järggyy, mut ei se mitää rahaa tulee hähä.
Vois melkee tyyppaa jonku leffan ni ehtis insuliinitasot laskee ja ehkä väsymys hiipii luomiin.. jaksaa sit taas ilosena huomenna paiskia sen 8-13 tuntii töitä juoppis povarissa.

HK:lla on hyvät työsuhde-edutTiistai 30.01.2007 16:30

Jeap.. näin on.

Kävin tossa duunimestan kaupassa ostelemassa vähän evästä (nälkäsenä tietty)..

Mukaan tarttu 770g naudan sisäfilettä,
2x1200g pakettia marin. broilerin rintaleikkeitä,
5000g pinaattilettuja,
paketti keittokinkkua,
paketti lihapiirakoita,
3x potku safkoja,
2xnaudan vähärasvaista jauhelihaa,
paketti valmiita broilerin rintafileitä
ja 3 muovipussii..

Rahaa paloi hiukan yli 21 euroa.