IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

PohjakosketusPerjantai 27.01.2006 04:43


Kauhee olla, lähinnä henkisesti. Hirveen heikko, hylätty ja yksinäinen olo.
Kuuntelin Mikko Kuustonen - Aurora pari kertaa läpi ja kattelin vanhoja fotoja. Se oli faijan toive et sen bändikaverit soittais ton sen hautajaisissa ja soittihan ne. Sanat on aika rankat ja toi biisi tuo niin hirveesti tunteita ja muistoja esiin ettette voi uskoakaan.
En mistään onnistunu kopsaa noita lyriikoita ja jos joku tuon biisin tahtoo ni sen kun pyytää.

Antaisin mitä vain jos voisin vielä isää halata ja oonhan mä monta kertaa halannutkin.
Unissa.
Ne unet muuttuu joskus painajaisiks. Niissä on usein aikoja jolloin kaikki oli hyvin ja yhtäkkii kaikki vaan romahtaa.
Vaikee uskoo miten nopeesti kaikki voi muuttua. 2 vuotta taaksepäin niin ei ollut mitään valittamisen aihetta. Tai ainahan sitä valittamista on mutta nyt kun miettii niin ei mitään.

Tuntuu et kaikki olis ihan perseellään. Ei kai tässä muuta voi ku yrittää nähdä ne positiiviset asiat ja elää päivä kerrallaan. Eiköhän tässä oo angstattu jo tarpeeks, voi taas alkaa potkii itteään perseelle ja jatkaa matkaa.

Piis

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.01.2006 20:10


Tänää skippasin ekan tunnin ja menin puol kahteentoista. Olin koulussa hissan tunnin ja tsillailin siellä kavereiden kanssa. Sain tänää abihupparinki =) pöksyjä en saanu ku olin muka tilannu liian isot ja XXXL:iä ei MUKA VALMISTETA!!! prkl mitä fasismia sanon minä.

Oonki sit ollu himassa tekemättä yhtään mitään koko päivän, jau kun on jännää ollu. pellelin vähä teleobjektiivilla ku tsiigailin ikkunasta ulos ja sit luin aku ankan.

Eewo oli tänää taas niiiin suWonen ku se sai Tarja Halonen helium-ilmiksen.
Ei se tässä vaiheessa enää haittaa kun Saulia tietysti äänestettiin ja se pallo on meillä kotona, ettei anneta haloselle vahingossakaan mainostusta.
Mut eero on ihan onnessaan leikkiny sillä.. se vaa juoksee ympäri taloa ja heittelee sitä ja nauraa ^_^

LMAO mul on 2 päivää lukioo jäljellä ni sit on oppimäärä suoritettu.

Hemapa

Jokainen katseesi valaa minuun toivoa
jokainen sanasi soi korvissani.
Näen hymysi, kun suljen silmäni,
kuulen naurusi hiljaisuudessa.

Saat minulle hymyn huulille,
saat minut tuntemaan elävältä.
Olet aurinko joka sulattaa jään,
aurinko joka synnyttää elinvoimaa.
Paistaisitko minulle?
Elän talvessa. Olisitko minulle kevät?

En tiedä ajatuksistasi enkä tunteistasi.
Emme tunne toisiamme vaikka juttelemme usein
emmekä tunne toisiamme vaikka näemme lähes päivittäin.
Saat minulle perhosia mahaan ja mieleni lämpöä.

Voisinpa lukea mielesi, että tietäisin mitä minusta ajattelet.
Voisinpa ajatuksen voimalla kertoa mitä sinusta ajattelen.
En usko, että uskallan tunteitani ääneen sanoa.
Pelkään että joudun taas pettymään.

Yritän katseellani kertoa.
Älä kuuntele sanojani, kuuntele silmiäni.

Kullinen herrrrrrrMaanantai 23.01.2006 23:02


MMor.

Tänää oli aika peruspäivä koulussa, oikein kivaa silleen =)
On muuten eilisestä vatsa-ja kylkilihakset hemmetin kipeet.. Tuli vedettyy aika rankka keskivartalon treeni. Teen tässä HerrrrrrKullista kiinalaista samalla. Sellasta mekahyvää ja sen kaa basmati riisii mmm mm mmmmmmmm... Maistuis varmaa teillekki.

Eero oli taas tänää nii Vochsiili!! Se löys hämppiksen olohuoneesta ja mä vein sen eteiseen (hämähäkin) sit eero pällisteli sitä siinä kiltisti kokoajan ku tein ruokaa. Kävi välillä tiedottamassa mulle että hämähäkki kiipee seinällä.
Kävin vähän ajan päästä tsiigailemassa sitä ni eero makaa mahalteen lattialla ja kattoo hämähäkkii joka on ihan maanrajassa (seinän ja lattian väliin muodostuneessa kulmassa). Tuijottaa sitä siinä häkeltyneenä ja ihmettelee.. VOCHS!!

No otin kuvan siitä ja laitan sen tänää tai huomenna jossain vaiheessa..

Täytyypä tästä mennä keittelemään riisit valmiiks ja sitte tuun tähän no-lifettää takasin herrrrKullisen kiinalaisen kana-annoksen kanssa. (ja sitä on niin paljon että jopa multa varmaan lähtee nälkä!). Vähän kivaa olla sinkkuna ku jos laittaa ruokaa ni riittää mielinmäärin syötävää eikä tartte jakaa kenenkään kanssa!! (öö... NOT)

Hyvät yöt ja komeet unet ja kivat kuvet ja kossua kansalle.

PEAS (vaikkei niitä oo ruuassa ainuttakaan)

Tänää en syöny aamupalaa!!
Menin kouluun normaalisti kymmeneen ja oli ihan peruspäivä. jumitin siel sit jotain tunnin tai jotain ku oli hyppäri ja istuttii siinä sit ihmisten kaa ja juteltii. sit kävin vessassa ja..
otin valokuvia koulussa ja pistän niitä tänne lisää kun kerkeen.
no joo, venasin et lähetää ku meil oli psykan stressikurssilla seinäkiipeilyä.

NO, mentii sit seinäkiipeilee ja oli kyl hauskaa vaikkei se päästäny meitä hardcore seinille hyppii ollenkaan.. mut saattaa olla että tästä tulee uus harrastus. Oli toi senverran muikeeta puuhaa.
Ossi heitti mut himaan ja datasin tietysti hetken ja tulin galzuun. Tein ton yhen kuvan mikä on oletuksena (vahingossa mut en jaksa ottaa sitä poiskaan) ja musta se on ihan kiva.
noi on siis mun kuulokkeet ja tein tosta kaikkee häröilyy, otin muutaman layerin ja muokkailin niitä mitä erinäisimmillä tavoilla ja kehitin tollasen uuden tägin minkä sit heitin tohon alakulmaan.
Ihan karvalakkijuttu mut veikeen näkönen.
Menin nukkuu ja nukuin kunnon parin tunnin päikkärit. söin spydärii ja raejuustoa ja join milkkii. tosimiehet juo maitoa! (ja kaljaa)
Nyt istun täs TAAS GALZUSSA!!!!!11
Kuuntelen just Misted Muppetsin Machine Forestia, mielettömän hyvä kipale.

Tiiättekö muuten mikä on hauska sana? Mankeli. on toi kipale kans aika kiva sana.
Sanokaa se muutaman kerran ääneen, se suorastaan maistuu hyvältä suussa.

Hitto kun elämä on tylsää nykyään.. Tääl gallerias (ja himas) tulee vietettyy ihan liikaa aikaa.. mut minkäs teet?
Lataan koneelle justiin Lostin tokan tuotantokauden 11. jaksoa.. katon sen ja meen tuutumaahan. Hyvät illat ja yöt ja päivät ja ehtoot ja aamut ja huomenet ja ensviikot ja kaikki sellaset jokaselle.

vain yksi herne.

Pitkästä aikaaKeskiviikko 18.01.2006 21:58


En oo vähään aikaan kirjotellu ku ei oo oikeen ollu asiaa..
No mut aletaan kuulumisisisista. Olin eilen stadissa ja musta räpsittiin kuvia mallikansioon yhellä studiolla (mallitoimisto on clamos jos jotain kiinnostaa). Oon täs skippaillu tunteja aika urakalla ku ei oo jaksanu käydä oikeen koulussa.
Eilen oli kans kiva päivä muutenki (paitsi et oli stressii ja kiirettä) heräsin puol 12 aikaan, söin aamupalan ja menin uimaan. Uin aika reipasta tahtia reilu puol tuntii ja menin sit kouluun (10 min myöhässä, tunti alko kahelta). No sit oli hirvee hoppu ehtii himan kautta sinne studiolle mikä oli punavuoressa.
Se aine mistä puhuin edellisessä blogissa meni sittenki ihan hyvin, sain siitä 85 pistettä eli tolla olis varmaan M irronnu.
*haukotus* nukuin viimeyönä aika huonosti kun vähän pää taas meinaa hajoo tän sinkkuilun kaa. Nukuin sit joku 2 tuntii vaikka skippasin 2 ekaa luentoa. Kävin salilla tekee olkapäät ja enkkojakin nous.
Oon täs nolifettäny koneella tän päivän ja käyny välil sängyllä makoilemassa (kelaamassa asioita ja nukkumassa) ja mussutin äsken kolmioleivän ja raejuustoo ja maitoo, Nams!
Eero (mun 2v veli) karjuu tuol rapus et "timo saunaan" "nyt" "no?!" "saunaan!" "heti saunaan!" ni kai mun pakko sit mennä =D
On se niin kultanen ja kiva vekara ettei toista oo.. Piristää elämää kummasti kun on tuollainen häärimässä. Jos istun jossai ni se tulee kiipeemään syliin ja jos istun lattialla ni se tulee halaamaan. iiih ^_^

Nappaan jääkaapista kylmän corona extran ja törkkäsen limelohkon siihen kaulaan. <3

hikiset herneet.

JumissaKeskiviikko 11.01.2006 19:09


Huoh.. Nukuin vähän huonosti ja aamusta asti ihan hirmunen jumitusväsymyshajotus päällä.. Oli siin sit pitkän matikan kertauskurssii ja olin pihalla ku tamppoonin naru.
Sit oli hissaa ja nukahtelin siellä ja sit loppuki koulu. Piti kuitenki väsää yks helvetin äikän aine loppuun ja palauttaa. Se aine alko aika hyvin mut se meni ihan paskanjauhannaks ku ei saanu mitään ajatuksia kiinni ja sekoilin jotain ihan omaa.
Sit menin salille ja tein habat. Nyt oon sit himassa ja lähen tos kohta saunaan ja sit vois alkaa kattoo tota Lost sarjan jaksoja koneelta.
Tänää aikasin nukkuu!
vai..? ;)

Peas

Thinking of YouTiistai 10.01.2006 03:55


Lying all alone and restless unable to loose this image
Sleepless, unable to focus on anything but your surrender
Tuggin' a rythm to the vision that's in my head
Tuggin' a beat to the sight of you lying

So delighted with a new understanding
Something about a little evil that makes
That unmistakable noise I was hearing
Unmistakable sound that I know so well

Spent and sighing with a look in your eyes
Spit and sweatin' with a look on your face like

Sweet Revelation Sweet Surrender,
Surrender, surrender, surrender

Tuggin' a rythm to the vision that's in my head
Tuggin' a beat to the sight of you lying

So delighted with a new understanding
Something about a little evil that makes
that unmistakable noise I was hearing
Unmistakeable sound I know so well

Spent and sighing with a look in your eyes
Spent an Sweatin'
With a look on your face like

Sweet revelation, sweet surrendering
Sweet revelation, sweet

Thinking of you, thinking of you,
Thinking...

Labyrintti.Torstai 05.01.2006 06:44Oon ihan eksyksissä, mahdoton löytää tietä.
Pimeessä on vaikea kulkea ja auringosta ei ole tietoakaan. Luulin että löysin jotain, johtolangan. Merkit olivat kuitenkin väärät, harhaan kuljin ja umpikujaan päädyin. Saipa joku siitäkin varmaan makeat naurut.
On vaikea enää löytää oikealle tielle, vai onko oikeaa tietä edes? Onko tämä kaikki vaan surkeiden sattumusten sarjaa, kepponen kukaties? Tikkari, joka annetaan lapselle, mutta joka otetaan sitten pois?
Labyrintti jossa ei ole oikeaa tietä.. On vain ongelmanratkaisuja mutkikkaita reittejä, paljon pähkäilyä mutta loppujenlopuksi kaikki johtaa vain umpikujaan ja mielipahaan?
Väsyttää, mutta pakko on kulkea. En jaksaisi jaksaa enää, ei jaksaisi enää yrittää. Istun yksin pimeässä väsyneenä, hengähdän ja angstaan. Ehkä kaikki unet ja unelmat oikeasta tiestä ja täydellisyydestä ovat vain kuvitelmaa.
Olen rotta jonka hullu tiedemies pistänyt ansoitettuun labyrinttiin. Rotta joka kulkee juuston johdattamana etsien määränpäätä, tavoitetta, onnea.

Nyt lepään. Aluksi pettymys oli suuri, mutta nyt mieli on tyhjä.
Ei tunteita, ei ajatuksia, ei mitään. Vain tarkoituksetonta materiaa..
Olen vain orgaanista moskaa.
Sivuutettu, syrjään heitetty ja feidattu paska kengänpohjassa.

Herään hetken levättyäni ja jatkan taivalta. Uusi toivon kipinä sydämessä, kuljen kohti uutta umpikujaa, uutta epäonnistumista ja uutta masentumista.
Tiedän sen, näin se aina menee.
Tekeekö se minusta tyhmän vai optimistin? Ovatko nämä kaksi sama asia? Pessimistit luovuttavat, realistit tappavat itsensä, mutta optimistit luottavat, että tarpeeksi monen käännöksen jälkeen edessä on juustoa.

Mene ja tiedä, tämä rotta ei luovuta. Tämä rotta uskoo, että löytää juustonsa vaikka se veisi loppuelämän. Tämä rotta uskoo parempaan huomiseen. Tämä rotta uskoo, että jossain on juusto jäljellä, ja aikoo sen löytää.

Oletko juusto vai umpikuja?

Vertauskuvia vertauskuvia vertauskuvia.. Kaikkihan niitä rakastaa, eikö?
Kiva jos joku saa tästä jotain irti, vaikka jotain mikä mun elämään liittyy. Vähän angstia, myönnän, mutta nyt on sellainen olo. Oon silti varma et sateen jälkeen on pouta (ennemmin tai myöhemmin), talven jälkeen koittaa kesä ja jokaisella pilvellä on kultareunus. Paistaa se päivä risukasaankin, tähän myös.
Nyt olen hylätty, vihainen, pettynyt, surulinen, yksinäinen ja kaikkea negatiivista, mutta kukaties huomenna olen onneni kukkuloilla tai ainakin oma iloinen itseni.
"Koskaan ei voi tietää mitä tulee tapahtuu, niin paljon käänteit sun elämään mahtuu"
Huominen on syy jatkaa.

Näihin tarinoihin, näihin tunnelmiin. Timo kuittaa ja katoaa yöhön.
Peas

[Ei aihetta]Keskiviikko 04.01.2006 23:40


Voi perkele.. Vituttaa nyt niin tajuttomasti ettei voi uskoakaan. Hakkasin rystyset mustaks. Seinä ei anna armoa.

Kiitos. Kiitos ihan helvetisti.