IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

[Ei aihetta]Perjantai 29.09.2006 04:29

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi


Olet ulospäin suuntautuva käytännöllinen ajattelija. Ihmistyyppisi hallitsee tutkimisen ja syy-vaikutussuhteeseen perustuvan analysoinnin. Teoria, perinteet tai tunteet eivät haittaa analyysiasi. Jos elämästä tulee liian tylsää, luot jotakin uutta toimintaa. Olet ongelmanratkaisija, jolta löytyy välineet tilanteeseen kuin tilanteeseen. Nautit neuvottelutilanteista. Sinulla on järkiperäinen ja järjestelmällinen lähestymistapa kaikkeen, olipa kyse sitten puutarhanhoidosta, auton korjaamisesta, riidan ratkaisemisesta tai suuryrityksen organisoimisesta. Fantasiat ja abstraktit ideat eivät mene läpi sinulle. Olet spontaani, kilpailuhenkinen ja antelias. Teet työstä peliä, ja sovellat joukkueurheilun malleja kaikkiin ihmissuhteisiisi, jos mahdollista. Tiimityö on mielestäsi parasta. Vaikkakin olet karismaattinen, älykäs ja viettelevän avoin, sinua saadaan harvoin kiinni syvien tunteiden ilmaisemisesta. Jos elämästä tulee liian monimutkaista, ja sinuun kohdistetaan vastentahtoisia velvoitteita ja odotuksia, lähdet mieluummin pois koko tilanteesta.

http://www.netello.com/persoonallisuus_testi.php

jotenkin toi "sovellat joukkueurheilun malleja kaikkiin ihmissuhteisiisi" hämäs.. share the fun xD

[Ei aihetta]Perjantai 22.09.2006 18:19


jjess..
tänää oli sit ruotsin YO.. vai pitäiskö sanoo YÅ?
Nukuin ensinnäki huonosti ja vähän, en lukenu ollenkaa ja olin NÄIN lähellä että en olis lähteny ollenkaan koko paskaan, mut menin sit kuitenki kun yksi fiksumpi ihminen patisti =)

Ei siin midist, en lukenu varmaa yhtäkään tehtävänantoo ja vastailin niihin kysymyksiin aika lotolla.. Se kans näky sit ku lähin palauttaa sitä vitun nivaskaa, maikka sano et kandee lukee tehtävänannot huolella ja suositteli et meen viel tsiigailee sitä lappusta.. Huomasin sit lukee et jumalauta siinähän pitikin kirjottaa 3 ainetta eikä vaan 1! no kirjotin sit sen yhen uusiks eri paperille ja sit pää oli ihan ontto niiden kahen muun kohalla.. sain väkisin väännettyä jotain settii ja iskin kaikkee karuu läppää sekaan (mulla oli hyvinhyvin hauskaa siellä). Emmä usko et ytl välttis tajuu niitä ja ruotsin maikat on muutenki tyhmiä kanoja usein.
pitäisköhän ryhtyy ruotsin maikaks?

Tänää on kivan lämmin päivä ja kaverilla tänää synttärit. tidii vois nuunuu ja syyä vähä eka.

Syömisestä tuliki mieleen et oli hyvät eväät kirjotuksis. otin paketin reissarii, paketin kinkkuu ja salaattiruukun. sit oli litra maitoo, ed, battery, raejuustot ja panaani.
Olin sillä asenteella et koe voi mennä ihan päin vittua mut saapahan ainakin syötyä hyvin ^_^

[Ei aihetta]Tiistai 19.09.2006 10:31

pyhä peffa

Heräsin tos kuudelta ja join puol litraa kokch, nyt opettelen ulkoa reitit miten pääsen hakuninmaalle (sinne katsastuskonttorille..) ja perkele sanon ku täs saa kyl vähä harhailla onnistuneesti et löydän perille..

No problemos herätä näin aikasin, nukuin vajaa 4 tuntia. Olo on ku olis krapula ja joku olis mättäny mua päähän kahden kilon sillillä koko yön. Silmät seisoo ja järki on jäässä, mutta kuinka ollakaan, toi teoriakoe ei pahemmin kuumota. Lähinnä huominen hissan reaali jyskyttää tuolla takaraivossa.

Lähen tästä hortoilee tossa kasin pintaan ja katotaan minne eksyn..

Eli ihan yksinkertanen reitti sittenki. Bussilla tiksiin, tiksistä samalla dösällä joku 10km ja sit bussin vaihto ja sillä jonkun matkaa ja sit kävelyy jossain ei missään.

[Ei aihetta]Sunnuntai 17.09.2006 06:50


Täs on sit viel tällanen kaiken lisäks..

katsele kuva-albumiani ja valitse sieltä yksi parhain/hauskin/kaunein kuva joka on
mielestäsi ylitse muiden tai vaan paras. Siis vain yksi kuva ja linkitä se päiväkirjaani.
sen jälkeen lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja katso, mistä kuvasta muut pitävät eniten.

en tiiä mistä alottaaSunnuntai 17.09.2006 06:49


öö..

Olet afrikan tähti ja minä se onneton, hellehattu pelle, se lapiomies, joka matkaa taittaa ja maita kaivaa ja ikävän vaivaan juon leilin tyhjäksi aina.

Eli sain tänää vihdoin koneelle ton biisin mitä oon ettiny ikuisuuden (ja sit mikko kuustosen enkelit lentää sun uniin) jei ja se oli kivaa.
On ollu täs vähän semimasista kai jonkinaikaa, ei mitää kovin kamalaa ranteetaukichildrenofbodom-yhyy meininkiä kuitenkaan.

Tänään oli muutenki kiva päivä, oltiin kisahallilla bilybown kanssa ja tuli treenailtua tosi hyvin (ja tiirailtua yhtä mekanättiä tsiirliideriä vähän ^^ ). Sen jälkee mentii dublineriin ja otettiin yhdet oluet, frendi otti guinessia ja ite otin newcastle brown alee (pint). Sit mentii niittyyn ja katottiin meiän juhannusvideo (Rudella oli videokamera messis), oli kyl niin hiton häröö meininkii että tuli naurettua vedet silmissä niille jutuille, niin perusmeininkii =) rock on!
Sit hengailtiin ulkona ja oli kivaa, niin perussettii. Sit mentii jannelle (meit oli siis iso porukka) ja katottiin Pekka siitoin ja jammuvideot netistä ja heitettii perusläppää ja oli nii kivaa.

Tulin sit koneelle ja rupesin päivittelee taas sitä et on keskiviikkona hissan kirjotukset, oon lukenu yhen kappaleen.. Ens viikon perjantaiks pitäis opetella ruotsi (oli kurssi viimeks joskus puoltoista v sitte..) tulee varmaa menee hiton hyvin..
Eli ne jotka ei tiiä ni mun kirjotukset meni vituilleen vaik sainki lakin ja nyt korottelen näitä vaan.

hörpin tässä funlight mehuu ja mätän raejuustoo (vedin muutaman raa'an munan kans) ja painun pehkuihin palautumaan, huomenna tartun kirjaan (vissiin)

Peas

Nukuin mekana, heräsin eilen ruotsin kuuntelun (nukuin 6-7h), nukuin parin tunnin päikkärit jossain vaiheessa, sit söin datasin ja nukuin taas parin tunnin päikkärit. Heräsin joskus kahentoista aikaa, kuuntelin musaa ja datasin. Ei väsyttäny yhtään ku menin nukkuu ni katoin uusimman prison breakin ja sit menin nukkuu joskus kolmen jälkeen. heräsin tos vartti sitte..

[Ei aihetta]Maanantai 11.09.2006 17:15


vittu et näin taas hämäriä unia ku olin päikkäreil. olin jossai ihme kaupungissa missä puhuttii ruotsii mut mun ruotsintaito tunnetaan.. Suomella on pärjättävä saatana.
siel oli joku sellanen katu et jos sinne meni ni sieltä pääs sellasen paikkaan missä oli vaa ihan vitusti pizzerioita. mul oli karsee nälkä mut olin menos kauppaa ostaa makaroonilaatikkoa ja ketsuppia ja sieltä kadulta ei tuntunu pääsevän pois. se oli tosi iso mesta ja ainoostaan samasta paikasta pääs ulos mistä tuli sisää, ihanko olis ollu kännissä.

Sit menin sellaseen mestaan missä myytiin sukellustarvikkeita (oon harrastanu sukellusta 12 vuotiaasta lähtien) ja juttelin sen myyjän kanssa ja ku se puhu ruotsia en ymmärtäny. mä näin sen nimilapusta et se puhuu suomee ja ruotsia (siin näky ne liput) ja mä sanoin sille englanniks et puhutaa suomee mielummin, hmmmm.
no jotenki mä eksyin mukaan sukellusreissulle (mulla oli vielki nälkä) ja me sit sukellettii jossai paikassa mis oli joku ihmeöllikkä, sellanen niiku käärme mut se oli kuitenki kala ja kukaa ei tienny et mikä vitun outopaska se oli. se söi jonku pienemmän kalan ja sit se söi jonku muijan siitä meiän sukellusporukasta ja me sit pulikoitii hanee.
Sit siel veden alla oli jossai paikas sellanen ihan järkky määrä intercityn junavaunuja, ihanku olis ollu joku iso onnettomuus tai jotain, olin ihan et "wtf i got a bad feeling about this"

no sit se uni meni ihan häröks ja en muista enää paljoo mitä siin tapahtu, jotenki se kaupunki oli puoliks veden vallassa sit ja rävellettii siel ne sukelluspuvut päällä ja joku sen ryhmän jäsenistä veti sikeitä koko ajan. sit jossain vaihees mulla oli joku tyttö jonka tapasin just ja sit me kai sit ihastuttiin tai jotain, ja siitä mä tajusin et se on vaan unta.

nukuin pari tuntia, nyt ruokaa ja sit lukee tota ruattii saatana.

[Ei aihetta]Maanantai 11.09.2006 17:04


Tiu tau tulkku, timolla on.... paita

[Ei aihetta]Sunnuntai 10.09.2006 19:42


Vaikka osaltamme onkin saatettu syyllistyä laiminlyönteihin, voidaan taholtamme kuitenkin todeta, että perinteinen oikeisto-vasemmisto -vastakkainasettelu järkeistää käsitystämme kyseisestä asiakokonaisuudesta, mihin tavallaan liittyy myös yleisesti sovittuja ja toimiviksi todettuja organisaatio- ja johtamismallin muodollisuuksia.

Ovatko hienolta kuullostavat lauseet viisaita sisältönsä takia vai siksi, että niitä ei ymmärrä?

ainiiSunnuntai 10.09.2006 07:17

mun muay thai -nimi on : Timo " Thrilla in The Manilla To The Last Lightning Aave Speed Foot Fire Rambo Dragon on Fire Kick Viho Viimeiseen Asti " Junttila