IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

rännit aukiSunnuntai 30.12.2007 11:28


Jee, taas kipeenä. rännit auki jatkuvasti ja vielä on tää päivä vapautusta. torstaina on kirkkis eli kirkkojärvenmarssi. suoritetaan joukkueena ja kierretään sellanen iso kuivunu järvi, tietenki pikamarssia eli siitä otetaan aika ja kilpaillaan muita joukkueita vastaan. matkan varrella on rasteja mistä tulee aikasakkoja.
aika rankkaa mut todnäk siistii, JOS ei olis tällanen paskatalvi ja märkää ja kylmää. kesällä olis semi choko (en pidä kesärukkilaisia juuri minään).
saa nähä pääseekö sykähtelemään sinne vai jäänkö kipeenä vemppailee. hmm kurssijuhlas pitää ainaki olla juhlakunnos ;)

pääsee leikkii prinssii, jei! varmaa valtakunnan kovimmat pippalot, 1500 nuorta ja hitosti kaikkee ohjelmaa ja kaikkee, kuka jostai hikisistä linnanjuhlista välittää ku siel kätellää tarzaa ja sit jutellaa jotai politiikkaa ja bisneksiä karvakorvaisten vanhusten kesken.
kurssijuhlas ryypätää sentää kunnol ja biletetää, sit on jatkopippalot ja yöllä tapahtuu kaikkia taikoja hotelleissa..

sento lepo taaksepoistu

BÄNG BÄNGSunnuntai 16.12.2007 20:35


yth 2 meni väsyneissä merkeissä, huomen (tai tiistaina) alkaa uus yth (3, doh) ja tulee taas olee aika kuluttavaa. onneks joululoma häämöttää ja noi.. parasta huomises on se että tj paukkuu NIMITTÄIN 200 AAMUA ENÄÄ JÄLJELLÄ TYÖTÄ JOKA ON ARVOITUS!! semi nopeesti menny tää aika, muistan just ku kolmesataset paukku ja ku rukki alko ja noi..
kurssijuhlapäivänä kääntyy juna, eli 181 aamuu jäljellä eli puolet doh.

doi ja kohta taas haminan tuuleen ja pakkaseen vittuuntumaan viikoksi jei.

hajotkaa tuleviin aamuihinne körrit ja muut sivarit.

[Ei aihetta]Tiistai 11.12.2007 03:09


vitun päivystysnakki. huomen yth2 ja kohteensuojaus harjoitus pärähtää käyntiin ja mä päivystän 24-03. hiukkase vituttaa ja väsyttää, muutenkaa ei oo saanu hirveesti nukuttuu ja vissii täl viikol ei muutenkaa pahemmin nukuta.. tää päivystys on siis tyhjä arpa aina, erityisesti just ennen leirii tai näitä upeita spol harjotuksia. kivointa on et nää vuorot menee epätasesti, eli jengille tippuu näitä miten sattuu. tää on mun kolmas apupäivystäjän nakki ja joillaki ei oo ollu yhtään.

koneella ei tietenkää sais olla, tän pitäis olla kiinni 24 asti, mutta ei täällä kukaan jaksa valvoa ja itteeni ei oikeen inspiroi tuijottaa seinää kolmea tuntia.. kirkkaasti yli puolet rukista takana jo, ja kse aurinko paistaa horisontissa.

vittu, nyt väsyttää.. nukuin jo tunnin verran ja sit herätettii vittu.

[Ei aihetta]Perjantai 30.11.2007 20:14


217 rtj 55

vviviviiviivviiituttttuuuuu tätätä energiiaaaaaaaaa!!!! hitosti enertsii muttei pääse tekee mitää ku on vapautusmies. tekis nii miäli lähtee pumppaa rautaa, ottaa matsii ja mättää säkkii muttei saa(tana). pitää odottaa tyylii johki lauantaihi, mut onneks sit pääsee perjantaina jo purkaa vähä paineita ku pääsee himaan..
lauantain sit gymille ja saunoo siel ja porealtaasee killuu ja kaiggee, tulee olee aika rox, vielku sinne pääsee ilmatteeks ja saa viel vlk merkinnän eli yhen askeleen kohti kuntsaria! nevahöödeille ei varmaa sano mitää mut se on kultaakin kalliimpi vapaapäivä (mitä tuskin kerkee kuitenkaa käyttää)

hullut väpinät vaa pääl ku on lojunu punkan pohjal 4 päivää ja tyyppaillu leffoja. ehkä selviin ehkä en, mut peas ja sitä rataa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.11.2007 14:27


pitääks mun pistää jotai inttikuviiki hä??

väkivaltaisiatulehduksiaKeskiviikko 21.11.2007 14:19


tidii, tulehtunut lapsi.

jepp, olin kipeenä (oon vähän vielki) sellasta 11 päivää putkeen joista 4 päivää osastolla poskiontelotulehduksen takia. melkeen jouduin punkteeraukseen, mut onnistuin välttää sen. nevahöördeille tiedoks se on sellanen toimenpide mis tungetaan helvetin pitkä ja paksu neula nenän kautta joidenki rustojen läpi poskionteloihin ja sit se pumpataa tyhjäks suolaliuksella.

Pääsin tänää sit pois, ihan mugava fiilis olla takas täällä. siel oli kyl ihan mukavaa, kävin kuumas kylvys, kattelin leffoja, lueskelin ja nukuin. ei kuumetta ollu mut muute vähän nihkee olo.
yli huomen sit taas lomille pitkästä aikaa ja ens viikos kontrolli ja ytharjotus. eli sykettä paljon, jei.

missasin tältä viikolta liikunnan arvosanaan 2/3 vaikuttavista asioista, nimittäin suunnistuksen ja uinnin. ei kovin vahvasti mee.. tänää oltais päästy ammuskee haulikolla ja dragunovilla (tarkkuuskivääri) mut jäi sekin väliin prkl.
tää on aika tulehtunu paikka, jengii ihan hitosti osastol ja kipeen muutenki.
lähen tästä tekee jotai tai sit päivystän, emt mut nkv.

infected peas

[Ei aihetta]Lauantai 10.11.2007 16:11


oli tos eilen synttärikemut ja siel oli kyl tosi hyvä meno. paljon kavereita, olutta, naposteltavaa ja kaiken lisäks hyvää musaa. saija ja monet kaverit oli järjestäny mun intissä ollessa sellattet yllätykset =)
nyt täs lievää pääkipua poden ja varmaan jotain aamupalaa kohta pitäisi napsia..

[Ei aihetta]Tiistai 30.10.2007 19:29


täl viikol leiri, sit joku koe, viikonloppu kiinni ja ens viikko leiri. synttäreiden kunniaks alkaa ph3 leiri ja sit perään joku koe taas ennen ku pääsee lomille fy fittan.

tänää oli jees päivä, koulutus loppu puol neljä.. nyt sit johki infojuttuun ja sit loppu vapaata (=treenii ja lukemista ja kamojen paggailuu) hajotkaa siviilit ja reserviläiset.. tää siis tää on sitä elämää

[Ei aihetta]Perjantai 26.10.2007 10:22


ei sit vedettykää lärvejä, mut ostin tonnikalaa ja kävin pudel.