IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

[Ei aihetta]Torstai 23.07.2009 14:22


kerranki heräsin aikaseen, jaksoin nousta ylös ja valmistautua salille lähtöön.. Kunnes kasvoi massiivinen fallis otsalohkoon. menin salille ja huomasin että sehän on kiinni (remontissa) menin uimahallin salille ja huomasin että sekin on kiinni (kesäaika) jolloin päätin että menen urheilutalon salille.. mutta, sekin oli tietysti kiinni (remontissa). Noniin, en sitte menny salille kävin tankilla ja kaupan kautta kotiin.
Varmaan vedän tästä ap:n, treenaan vähän käsipainoilla ja meen pakkalaan hyppimään ennen ku työt alkaa.

Tajusin myös just että mähän oon ihan selkee huora, en seksuaalisessa mielessä mutta noin kuvainnollisesti. Myyn aikaani, energiaani ja ajatuksiani n 40 tuntia viikossa ja saan siitä muodollisen korvauksen kuukausittain. Rahat menee ruokaan (mm työeväisiin) ajamiseen (että pääsen töihin) ja muuhun sellaseen. Miten kaikki voi pyöriä työn ympärillä? miten tää on menny tähän?
Miksei vielä vois asustella puussa ja pyydystää omat mätöt ja elellä ilosesti silleen?

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.07.2009 14:54


Eilen oli lunki päivä töissä, järjesteltävää ei ollu hirveesti ja kaikki meni nopsasti kun oli ahkeraa porukkaa ja hyvä fiilis. jäätiin sitte joskus puol kaheksan odottelemaan vikaa kuormaa joku tuli joskus kymmenen jälkeen, käytiin jumbossa ottamassa oluet ja ostamassa ruokaa =)

pääsin sit himaan, piti mennä aikaseen nukkuu ja lähtee tänää aamupuntille mut jäi taas, kumma kyllä =D noh klo 14 taas duuniin ja kattoo jos tänää pääsis vähän aikasemmin kotiin..

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.07.2009 05:47


Woo, meikäläinen taas kissavahtina ku kaverit lähti mökille ja joutopäiville. Ei siinä muuta ku random yrjön siivoomista, paskojen siivoomista laatikosta ja ruoan antamista. Tietty vähän silittelyä ja seuranpitoa. heh =)
Tekis kovasti mieli treenaa mut ollu viimepäivinä jotenki voimaton olo.

Ainii, ennen ku kerron enempää ni sain duunii, kaveri pisti aamulla (kahen aikaan päivällä) viestiä että oonko vielä töitä vailla, näemmä sieltä oli pari kaveria jääny tulematta töihin ja joku sai kenkää tjsp ni tartti työntekijää sinne. Menin sit sinne ja meni sellane puol timmaa ni olin jo töissä. Ihan letkeetä hommaa, terminaaliduunii, siirrellään rullakoita paikasta toiseen ja pistetään kuskeille valmiiks. Safkoja siis heitellään mitkä menee kauppoihin, siellä onki sit se 2-3c hellettä.
Kunhan vaan maksetaan ni hyvä, pääsis joskus viel reissuunki lähtee =)

hohhoi, väsyttää muttei nukuta. ota sit siitä selvää.

[Ei aihetta]Torstai 09.07.2009 14:27


Konemetsä meni ihan mukavasti, vuokra-autolla sinne ja takas. Ekana päivänä oli suhteellisen kova keitto ja lauantaina aamupala juotiin aika vaivattomasti. Siinä neljän maissa päivällä nukkuu ja palautumista, sunnuntaina ajelinki sitte kotiinpäin.
Hyviä artisteja hyvää musaa hyvää meininkiä. Säät oli melko vaihtelevia, viidessä minuutissa saatto vaihdella sateesta polttavaan aurinkoon ja taas vihlovan kylmään.

Ei siinä mitään, taas yks eeppinen reissu takana =)

Heräilin justiin, oon lähössä treenailee tässä.. Pomppasin ylös joskus kuudelta aamuyöllä ja olin ihan varma että oon nukkunu yhen vuorokauden kokonaan, kunnes tajusin kattoo kännykän kalenterista mikä päivä on.. Takasi nukkuu ja uus herätys tossa äsken, 3 minuuttia ennen herätys. Aika jännä fiilis ku huomaa että on kadottanu ajan ja paikan tajun kokonaan.

Saas nähä mitä tästä päivästä tulee.

huamnetTorstai 02.07.2009 15:52


heräsin tossa justiin, väsyttää ihan mekan, mut en viittis nukkuu enempää ku pitää kuitenki huomenna herää jo seiskan jälkeen konemetsämeininkeihin.. tänää sit eväiden laittoa pakkaamista ja muuta.. toivottavasti mun tilaama lippu tuli postissa =)
menin tosiaan nukkuu melko aikasee, eli joskus yheksältä varmaan. aamulla. ei vaan joteki millään malttanu ^^
nukuin kyl hyvin sen ajan mitä nukuin, paitsi.. heräsin jossain vaiheessa siihen ku joku pimputti ovikelloa, tai se jotenki sulautu uneen mitä näin, mutta heräsin siihen kuitenki ja hetkee myöhemmin tajusin että se oli ovikello. sen jälkee saanu sit hyvin enää unta ja meni joku puol timmaa pyöriessä.. prkl, tulis ihmisten aikaan mielummin! nojoo, pikkuvika. hyvä fiilis noin muiltaosin, väsy vaan.

ehkä tää sinkkuna olo ei ihan niin kamalaa ookaan. kai sitä pitää oppia olemaan onnellinen itsekseenki ^^

jotenki kaikki on niin jännääTorstai 02.07.2009 10:02

Heippa, ei hajota yhtään, ihan kivaa on oikeesti =)
mietityttää monet asiat näin aamun pikkutunneilla, vanhoja biisejä tässä popittanu koko illan. Jotenki kaikki on jännää oikeesti. Mut eipä siinä, mukava tässä on valvoa kun ei oo mihinkään menoa. ainoo vaa et perjantaina pitää herätä tähän aikaan. :O
Hei jee, konemetsä huomenna. Oonki odotellu tätä koko vuoden.. kesän kohokohta!
oon varannu messiin 0,7l vodkaa, kossucranberryy pullo, siksi olutta ja siksi kultalonkeroita. varmaan menee joku stobe siellä terdellä kans.. pitäähän sitä nyt välillä juoda! viikonloppu biletystä ni pitää nestetasapainosta pitää huoli =)

[Ei aihetta]Maanantai 15.06.2009 07:50


Lähdin tossa reipas tunti sitten kävelemään metsään, tossa vieressä on tollasta mukavaa sekametsää (ulkoilualue). Kävelin siellä joku kolmisen varttia, katselin ympärilleni ja kuuntelin luontoa. Siinä pikkasen ripotteli vettäkin.. Tuli mietittyä paljon asioita.

Tuli tavallaan tosi yksinäinen olo, mutta se ei sinänsä tuntunut pahalta. Tuntu lähinnä siltä että löytyi hetki aikaa itselle, omille ajatuksille ja tunteille. En tarvinnut mitään enkä ketään. Istuin penkille ja katselin sorsia jotka uiskenteli lammikossa, aina välillä kävi jokunen kala pyörähtämässä pinnalla.
Paluumatkalla heräsi ajatus että haluan lähteä pois, iski ajatus ulkomaille lähdöstä aika voimakkaasti, ja tuntuu että voisin oikeesti jopa pian lähteä. Tossa surffailin ja löysin vähän infoa miten pääsisin jonnekin vaikka sukellusopettajaksi tai jotain muuta vastaavaa työtä tekemään..
Ehkä olen kohta jossain muualla.

KesäsadeSunnuntai 14.06.2009 01:21


Tuli tossa hengailtua ulkona hyvien kavereiden kanssa kun alko ukkostamaan, vettä rupesi satamaan kaatamalla ja salamoita välähtelemään. Oltiin justiin tossa läheisessä puistoalueella (möskärin ankkalammilla) ja jäätiin nauttimaan sateesta. Paidat lähti päältä ja kengät jalasta.
Sisällä heräsi jotain lapsekasta ja kauan kadoksissa ollutta, käveltiin, juostiin ja nautittiin läpikastelevasta sateesta luontaisessa maisemassa, taivas on sysimusta ja kaikkialla on vihreää.

Tuli jotenkin puhdas ja ehyt olo, pääsin justiin kotiin ja laitoin vaatteet kuivumaan. Tuntuu kun olisi tosiaan löytänyt jotain kauan kadoksissa ollutta.

ei oo aina helppoa ei.Keskiviikko 10.06.2009 02:19


Eppu Normaali - Suolaista sadetta (youtubesta löytyy)

Pitäisi mennä nukkumaan
Ulkona satelee
Vesi valuu mun ikkunaan
Aikani matelee (aikani matelee)
Kun kyyneleet on ehtyneet
Silmiä aristaa (silmiä aristaa)
Pienessä päässä Perkeleet
Porttia naristaa (porttia naristaa)
Päälleni tuhkaa varistaa

Takaisin sateeseen
Öisille kaduilleni kun astelen
Pisaran poskeltani nuolaisen
Sadepisaran suolaisen
Takaisin sateeseen astelen
Silmänurkkiani kastelen
Sinua muistelen
Sinut päästäni pois puistelen

Takaisin sateeseen
Öisille kaduillemme
Takaisin sateeseen
Takaisin sateeseen

Sä olit mulle kaunista
Jotakin kallista
Aurinko taivaan lomassa
Maailmassa omassa (maailmassa omassa)
Kun sitten lähdit pilvet jäi
ja rupesi satamaan (rupesi satamaan)
Tuntien tien entuudestaan
Kuljen sen uudestaan (kuljen sen uudestaan)

Nyt sateessa uudestaan, uudestaan

Takaisin sateesen
Öisille kaduilleni kun astelen
Pisaran poskeltani nuolaisen
Sadepisaran suolaisen
Takaisin sateeseen astelen
Silmänurkkiani kastelen
Sinua muistelen
Sinut päästäni pois puistelen

Takaisin sateeseen
Iltaani pimenevään astelen
Pisaran poskeltani nuolaisen
Sadepisaran suolaisen

Takaisin sateeseen astelen
Silmänurkkiani kastelen
Sinua muistelen
Sinut päästäni pois puistelen

Takaisin sateeseen

[Ei aihetta]Perjantai 16.01.2009 17:49


Heh, suoritin tossa justiin vartija-kortin.. Tajusin yhen mielenkiintosen seikan, eli jos oot vaikka tosi kyrpiintyny johonki vartijaan joka heittää teitä ulos jostain kauppakeskuksesta, puistosta tms yleisestä paikasta (eli paikka mitä ei oo suljettu aidoin, puomein, ovin jne). Voitte mennä ihan vapaasti hengailee sinne ja oottaa kun vartija tulee.
Jos se rupee heittää teitä ulos, pyytäkää vartijakortti nähtäville (jos sitä ei näytä, se on rikos), sen jälkee pyydätte vastaavan esimiehen tiedot (taas, jos ei anna niitä, se on rikos). pyytäkää vaikka käsky lähtemisestä kirjallisena tai ottakaa video kännykällä.
Kysykää perusteluja minkä takia se olis heittämässä teitä pois, jos vartija vetoaa yleiseen järjestykseen tai muuhun, voitte jokamiehen kiinniotto-oikeudella ottaa kyseisen vartijan kiinni ja soittaa poliisit.
kyseinen vartija tekis siis monta rikosta, nimittäin vartija ei saa "huolehtia yleisestä järjestyksestä" eikä poistaa ketään julkiselta paikalta ilman painavaa syytä. painava syy vois olla esimerkiks aggresiivisuus, tai jos kauppa on menossa kiinni (jolloin se ei ole enää julkinen alue). kaupan henkilökunnan pitää ensin pyytää teitä poistumaan ja sit vasta vartija voi ryhtyä toimiin, mutta perusteltu syy pitää aina olla.
toi vartijan kiinni ottaminen perustuu jokamiehen oikeuteen, eli kuka tahansa saa ottaa rikoksen tekijän kiinni verekseltään tai pakenemasta jos rikoksesta voi seurata vankeutta, ja tuosta rikoksesta vankeutta on myös tarjolla.
esim kauppakeskukset rinnastetaan lain mukaan kävelykatuun.