IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

hitto taas näitä unia..Perjantai 04.09.2009 19:49


jepp, nukuin tossa kivasti joku 11 tuntia ja tuli taas tsiigailtua aika ihmeellisiä unia. eka uni mitä muistan oli vähän ku jostain pelistä, jotain tasohyppelyn tyylistä.. olin jonkun kaa siinä liikkeellä ja selvittettiin sellasia kenttiä tjsp, niissä oli aina joku teema. yks oli sellane tulimesta, kaikki paikat vaan palo ja siel oli ihan hiton kuuma, muistan tunteneeni et mun iho ihan palo ja se tuntu aika aidolta.. yhessä oli tosi kylmä ja jäistä. yks oli jotenki maan alla..
sit se uni vähän vaihtu ja olin parkourailemassa ympäri kaupunkia yhen kaverin kanssa, sillä oli jotenki kaks kämppää ja kaupunkimaisema ei ollu yhtään niiku suomesta, talot oli vähän matalampia ja kiinni toisissaan niin et pääs juoksee talosta taloon ja katoilta katoille.. sit kiivettiin sen toiseen kämppään joka oli kerrostalossa, kiivettiin ulkoseinää pitkin ja ku päästiin sisälle ni siel oli hitosti leegoja ja pari tietokonetta eikä oikeestaan muuta..

sit taas jotenki uni vaihtu ja olin thaimaassa.. kahlailin rannassa ja jotenki siellä vedessä oli jotain vaarallista, aallot oli tosi isoja enkä oikeen osannu pelätä mitään. sit jotenki tuli yö ja kaikki oli vielä vaarallisempaa ku ei nähny sinne veteen mitä siellä oli.
siel oli kuitenki lämmintä niiku thaikuissa on ja kaikkea, sit oliki taas päivä. lähettiin matkustelee rantaa pitkin vähän sivummalle, ja siel oli sellasta mangrovemetsää, kiipeiltiin puissa tosi ketterästi niiku apinat ja siel oli sitte sellanen iso hirsimökki, siinä ei kyl ollu muuta ku seinät ja lattia. seinät oli tosi korkeet ja niissä oli kaikkia häröjä ulokkeita nii et pääs kiipeemään helposti ylös. sit kiipeiltiin ja parkourailtiin siellä seinien päällä ku näin jonku tummaihosen kaverin siellä. moikkasin sitä ja jotain alettiin sitte juttelemaan.
se sano että toi ei oo järkevää eikä turvallista, siellä alhaalla lattialla oli jotain hiirenloukkuja joilla ne pyydysti ruokaa, siellä ku ei vissiin hirveesti lihaa saanu syödäkseen. yritin jotain jutella sen kanssa mut olin just pureskellu teepussia ja siitä jäi jotain ihmetikkuja mun hampaiden väliin ja yritin repiä niitä pois.

outoa, joo. mutta hauskaa =D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.