IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

[Ei aihetta]Perjantai 30.11.2007 20:14


217 rtj 55

vviviviiviivviiituttttuuuuu tätätä energiiaaaaaaaaa!!!! hitosti enertsii muttei pääse tekee mitää ku on vapautusmies. tekis nii miäli lähtee pumppaa rautaa, ottaa matsii ja mättää säkkii muttei saa(tana). pitää odottaa tyylii johki lauantaihi, mut onneks sit pääsee perjantaina jo purkaa vähä paineita ku pääsee himaan..
lauantain sit gymille ja saunoo siel ja porealtaasee killuu ja kaiggee, tulee olee aika rox, vielku sinne pääsee ilmatteeks ja saa viel vlk merkinnän eli yhen askeleen kohti kuntsaria! nevahöödeille ei varmaa sano mitää mut se on kultaakin kalliimpi vapaapäivä (mitä tuskin kerkee kuitenkaa käyttää)

hullut väpinät vaa pääl ku on lojunu punkan pohjal 4 päivää ja tyyppaillu leffoja. ehkä selviin ehkä en, mut peas ja sitä rataa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.11.2007 14:27


pitääks mun pistää jotai inttikuviiki hä??

väkivaltaisiatulehduksiaKeskiviikko 21.11.2007 14:19


tidii, tulehtunut lapsi.

jepp, olin kipeenä (oon vähän vielki) sellasta 11 päivää putkeen joista 4 päivää osastolla poskiontelotulehduksen takia. melkeen jouduin punkteeraukseen, mut onnistuin välttää sen. nevahöördeille tiedoks se on sellanen toimenpide mis tungetaan helvetin pitkä ja paksu neula nenän kautta joidenki rustojen läpi poskionteloihin ja sit se pumpataa tyhjäks suolaliuksella.

Pääsin tänää sit pois, ihan mugava fiilis olla takas täällä. siel oli kyl ihan mukavaa, kävin kuumas kylvys, kattelin leffoja, lueskelin ja nukuin. ei kuumetta ollu mut muute vähän nihkee olo.
yli huomen sit taas lomille pitkästä aikaa ja ens viikos kontrolli ja ytharjotus. eli sykettä paljon, jei.

missasin tältä viikolta liikunnan arvosanaan 2/3 vaikuttavista asioista, nimittäin suunnistuksen ja uinnin. ei kovin vahvasti mee.. tänää oltais päästy ammuskee haulikolla ja dragunovilla (tarkkuuskivääri) mut jäi sekin väliin prkl.
tää on aika tulehtunu paikka, jengii ihan hitosti osastol ja kipeen muutenki.
lähen tästä tekee jotai tai sit päivystän, emt mut nkv.

infected peas

[Ei aihetta]Lauantai 10.11.2007 16:11


oli tos eilen synttärikemut ja siel oli kyl tosi hyvä meno. paljon kavereita, olutta, naposteltavaa ja kaiken lisäks hyvää musaa. saija ja monet kaverit oli järjestäny mun intissä ollessa sellattet yllätykset =)
nyt täs lievää pääkipua poden ja varmaan jotain aamupalaa kohta pitäisi napsia..

[Ei aihetta]Tiistai 30.10.2007 19:29


täl viikol leiri, sit joku koe, viikonloppu kiinni ja ens viikko leiri. synttäreiden kunniaks alkaa ph3 leiri ja sit perään joku koe taas ennen ku pääsee lomille fy fittan.

tänää oli jees päivä, koulutus loppu puol neljä.. nyt sit johki infojuttuun ja sit loppu vapaata (=treenii ja lukemista ja kamojen paggailuu) hajotkaa siviilit ja reserviläiset.. tää siis tää on sitä elämää

[Ei aihetta]Perjantai 26.10.2007 10:22


ei sit vedettykää lärvejä, mut ostin tonnikalaa ja kävin pudel.

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.10.2007 20:48


ekat veekooveet haminas jeejee lärvit!!!!

[Ei aihetta]Tiistai 23.10.2007 01:01


joo hajoon maneesiin.. mennää siis jäpittää tonne maneesiin eli johki juhlasaliin kuuntelee vitun tylsistyttäviä turinoita. mennää 40 min ennen tilaisuuden alkamista ja jäpitetään penkillä selkä suorana, kantapäät yhdessä ja kädet nyrkissä polvilla se koko aika. silmät ei saa pyöriä ja pitää tuijottaa yhteen pisteeseen. näitä paskamaisuuksia (joita leikkisästi perinteiksi kutsutaan) on ollu täs joka päivä 2 vitun kertaa..

ihan kivaa tääl välil on kyl, loistavaa porukkaa ja noin.. ei pahemmin vapaata ole..

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.10.2007 23:49jeeee, reserviupseerikoulu alkoi sotilaspoliisilinjalla.. raskasta mutta kunniallista aamua on sellasta 257 vissiin jäljellä..