IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

Persehuora! pakko lukee.Sunnuntai 01.01.2006 09:01


Jepjepp...
Eli tossa pohdittiin henkeviä niittyporukoiden kanssa ja tulin siihen tulokseen että crack-persehuora on se mun tulevaisuuden ammatti. Tällä ammatilla tulee olemaan lähivuosina kova kysyntä ja selkeä buumi on odotettavissa. Aattelin tässä heti lukion jälkeen käytyä voisin hakea persehuora-opistoon. Kaveri kerto et se järjestää kursseja (kaveri on sentään anaalitieteiden maisteri, valmistunut cambridgesta!)

Olipas ihan mukava UV. Perussettii..
Aluks olin vaan himassa ja käytiin sit salilla. Söin sen jälkee puolikkaan tsikkenin ja sen jälkeen oltiin Roninin ja iitun kanssa iitulla ja syötiin tortilloja, hege et oli hyvii tortilloja ja sitäkin parempaa seuraa.
Sen jälkee sit lähettii tiksii ja bongasin peten heureklta (turpa kii) ja roikuttiin siel sit peten kaa ja ihan mukavaa oli. Mentii siitä sit pinkkuun (eli ravintola pingviini teille tietämättömille) ja what a faK! siel oli jumalattomasti niittypossé! Oli niin hauska ilta ku vaa olla ja voi vaik oliki kyl aika perussettii. Pete sit patisti mua lähtee niille ku sil olis ollu jotain muijii tulos ja kaikkee (niillä on poreamme ja kaikkee, hegehege!) mut kyl niittypossé vei mut tällä kertaa..
Mentii sieltä sit pikin kyydillä niittyyn ja siel oltiin sit ja tulin just himaan.

Vaihtoehtouusvuos... En ollu kännissä oikeestaan hetkeäkään eikä rahaa menny ku joku ~10 euroo. Nyt täs istun himas bokserisillani ja kelailin et vois mennä nukkumaan.. Silmäluomet painaa tonnin ja oon ihan mirvan väsyny..
Tänää taas puntille ja hegehegee.. En tiiä mitä muuta tekis.

Kohta onki sit kiire lukee ylppäreihin.. mut HAH! ei sitä lukiota lukemalla käydä! ennenkää ei oo opiskeltu ni miks pitäis alottaa nyt? eihä nää oo ku yhet kokeet vaan.
Ja uskokaa tai älkää, naiset ja persehuorat.. Olen todellakin selvänä.
Näkisitte millane oon kännis! No.. oon vähän puheliaampi ja ehkä hiukan hauskempi, lähes naurettava! Porukka ei naura mun jutuille vaa sille et oon oikeesti niin läppä et ei voi ku säälinauraa =D

Tanska on paska maa!

Joo mut hyvää juhannusta ja timo kuittaa piiZ

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.