IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

Oli taas äksönii..Tiistai 10.10.2006 15:55


Olin niiku ajotunnilla, ainoo vaa et ajoin monster truckilla.. ajettii sit jossain stadissa melko tyhjällä alueella vähä rallia ja sit täyty lähtee jostain syystä pakoon. sillä oli ihan syykin, nimittäin ihmisiä syövät jotkut superheebot oli meidän kannoilla. no lähettiin sit hirveetä vauhtii pakoon ja ajettii ympäri stadii (kai me oltii jossai satamassa), ja sit jostain syystä se auto levis ja lähettii ulos sieltä. mentii johki varastoon mut pari niistä odotti siellä (vai olikohan niitä vaan yks..)
no se jahtas mua selkeesti ja oli ihan järkkyy pakenemista, kiipeilin hyllyille ja hypin ja pompin ja heitin kaikkia tosi uhkarohkeita juttuja, olihan kyse sentään mun hengestä. se mun jahtaaja oli niiku joku pikkupoika, ainoo vaa et sillä oli hitosti voimaa ja se oli tosi nopee. sain sit jotenki sen sellaseen porrasaiden väliin vangittua ja hutkin sitä golfmailalla. sille ei näyttäny käyvän mitään, ainoo vaa ni tuli pieniä punasia jälkiä.
Jotenki se homma meni sit ihan läpi ja se loppu, oltiin selvitty.

Olipa liian aikaista huokaista.. oltiin stadissa jonkun kaverin kanssa ja pyörittiin siellä juhlatunnelmissa. oli kai vähän oluttakin otettu siinä.. oltiin jossain päin stadia ja rupesin näkee sellasia hemmoja (pääasiassa naisia) joista tiesin et ne oli niitä ihmissyöjiä ja olin nähny ne aikasemminki, ne oli nimittäin jahdannu mua. ne rupes pikkuhiljaa tunnistaa mua ja kaverin kaa lähettiin sit pikkasen hivuttautuu muualle, mut ku jatkettiin matkaa ni niitä rupes olee vaan enemmän ja enemmän ja ne oli epäluuloisempia, kunnes sit joku muija tunnisti mut (huivin perusteella).
lähin sit hanee, otin sen huivin päästä ja juoksin. juoksin konalaan ja sielläkin niitä oli paljon ja menin sit sellaseen kokaiini-huorataloon ja kelasin et oon varmaan turvassa.. mutta.. se oli iso virhe nimittäin se oli yks niiden viidestä pääpaikasta. ne käytti niitä ihmisten saalistamiseen. naamioiduin sellasen peiton alle ja menin sellaseen välihuoneeseen. se paikka oli tosi iso ja täynnä niitä ihmissyöjiä (joista osa tiesi mut ja joista mä tiesin melkein kaikki). teeskentelin et olin ihan pilvessä ja kun mulla oli se peitto päällä ni ne ei tunnistanu mua.. kuulin ku ne jutteli niistä 4 muusta mestasta ja kelasin et täytyy lähtee hanee heti ku tulee tilaisuus. sinne tuli sit muutamia ihmisiä (ylläripylläri, tunnistin nekin). sit joku ihmissyöjä muija rupes kyselee multa et mikä mun nimi on ja ollaaks me styylattu joskus tai jotain. sanoin et oon pate
sanoin sit oudolla äänellä et mun pitää hakee vettä ja menin ulko-ovelle, avasin sen ja dashasin(lontoon kieltä, tarkoittaa rynnätä) pakoon se oli sellanen kerrostaloalue ja siinä oli portti, se portti oli kiinni ja siitä ei päässy ulos.
näin tikkaat ja kiipesin niitä pitkin katolle, kuulin ku joku huus et "se pääs pakoon!". juoksin kattoa pitkin sen korttelin päähän missä laskeuduin tikapuita pitkin alas. sit aloin vaan juosta ihan täysillä johonki suuntaan ja lopuks olin sit sellasen metsän reunassa.. juoksin pitkin sitä tietä ja kelasin et mun on pakko päästä stadiin et voin paljastaa koko ton homman.. sit rupesin miettii et poliisi ei varmaan usko mua jos meen höpöttää jotain supervahvoista ihmissyöjistä ja konalan kokaiini-huorataloista, varsinkaa ku tällanen paljaspäinen pelle tulee keskiyöllä selittää puolialastomana jotain tollasta. se oli kuitenki mun vähäisin huolenaihe, täyty pysyy hengissä..

joo-o.. eli rupeeppa tulkitsemaan siitä. oli aika sekava ja adrenaliinin täyteinen uni, silti tosi hyvä uni.. ei ollu painajainen tai mitään

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.