IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

Pitkästä aikaaKeskiviikko 18.01.2006 21:58


En oo vähään aikaan kirjotellu ku ei oo oikeen ollu asiaa..
No mut aletaan kuulumisisisista. Olin eilen stadissa ja musta räpsittiin kuvia mallikansioon yhellä studiolla (mallitoimisto on clamos jos jotain kiinnostaa). Oon täs skippaillu tunteja aika urakalla ku ei oo jaksanu käydä oikeen koulussa.
Eilen oli kans kiva päivä muutenki (paitsi et oli stressii ja kiirettä) heräsin puol 12 aikaan, söin aamupalan ja menin uimaan. Uin aika reipasta tahtia reilu puol tuntii ja menin sit kouluun (10 min myöhässä, tunti alko kahelta). No sit oli hirvee hoppu ehtii himan kautta sinne studiolle mikä oli punavuoressa.
Se aine mistä puhuin edellisessä blogissa meni sittenki ihan hyvin, sain siitä 85 pistettä eli tolla olis varmaan M irronnu.
*haukotus* nukuin viimeyönä aika huonosti kun vähän pää taas meinaa hajoo tän sinkkuilun kaa. Nukuin sit joku 2 tuntii vaikka skippasin 2 ekaa luentoa. Kävin salilla tekee olkapäät ja enkkojakin nous.
Oon täs nolifettäny koneella tän päivän ja käyny välil sängyllä makoilemassa (kelaamassa asioita ja nukkumassa) ja mussutin äsken kolmioleivän ja raejuustoo ja maitoo, Nams!
Eero (mun 2v veli) karjuu tuol rapus et "timo saunaan" "nyt" "no?!" "saunaan!" "heti saunaan!" ni kai mun pakko sit mennä =D
On se niin kultanen ja kiva vekara ettei toista oo.. Piristää elämää kummasti kun on tuollainen häärimässä. Jos istun jossai ni se tulee kiipeemään syliin ja jos istun lattialla ni se tulee halaamaan. iiih ^_^

Nappaan jääkaapista kylmän corona extran ja törkkäsen limelohkon siihen kaulaan. <3

hikiset herneet.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.