IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Minä kirjoitan vain...Tiistai 11.09.2007 01:39

Miks mä _taas_ kirjotan tänne..? Ennen mä kirjotin ehkä kolme kertaa _vuodes_, nyt kolme kertaa päiväs.. LuLZZ...

Mä vietän nykyään niin paljon aikaa jrockhumorissa ja xjrockmacrosxissa, että Intarwebz-kieli on jääny päälle. xDD

Olin tänään Pomarkussa ala-asteen vanhempainillassa promoamassa näitä Speaking Out Oy:n englanninkielen kursseja, ja alkukangistelun jälkeen parin viimeisen ryhmän kanssa sujui ihan mukavasti. Toivottavasti vaan mielenkiintoa riittää, että saadaan nämä kurssit pyörimään - muuten olen nähnyt kaiken tämän sairaalloisen vaivan turhaan. -__-

Eihän tämä nyt siis muuten niin vaativaa olisi, mutta yrittäkääpä itse kylmiltänne lähteä markkinoimaan jotakin, johon olette tutustunut pari päivää sitten, ja päässyt palkkalistoille. Ja otetaan huomioon vielä se, että olet vasta lukiosta valmistunut, eli ilman varsinaista ammatillista koulutusta, olet hieman ujo ja pelkäät kuollaksesi, että sinua ei oteta vakavasti. Tämä ei tosiaankaan ole niin helppoa, kuin mitä luulisi.

En ole mitenkään stressavaa tyyppiä, mutta tämä on jo saanut minunkin niskakarvani hieman pystyyn, ja tajuatteko!? Nukkumaanmennessäni en meinaa saada unenpäästä kiinni, kun mietin näitä työasioita. Juuri niin, ihan niin kuin aikuiset. Luulin, että se oli silkkaa höpönpöppöä (Miten niin muka ei voi tuosta noin vain unohtaa päivän asioita ja mennä rauhassa nukkumaan?), mutta se onkin totisinta totta, kun se omalle kohdalle osuu.

Jotenkin tämä tuntuu ihan eri sfääriltä, jota ei voi sanoa tuntevansa ennen, kuin on sen itse kokenut. Koulussa se on ihan erilaista, vaikka sielläkin toki ovat omat ongelmansa ja murheensa. Silti olen sitä mieltä, että tämä välivuosi kannattaa, koska tämä on kaikki äärettömän arvokasta työkokemusta, jota minulla ei vielä pahemmin ole. Jos tästä työvuodesta selviydyn, niin sitten selviydyn melkein mistä vain!

Vielä illan piristykseksi Chuck Norrisin innoittamana macro Kaorusta alá Saz. =DD

http://img.photobucket.com/albums/v637/MissTook/Macros%20and%20captions/Kaoups.jpg

Ei voi mitään. Kuten aiemmin jrockhumorissa olen kommentoinut: "Chuck Norris is already made of win, but add that with j-rock and you get heart-attack giving win which ends your life happily." :D:D:D:D:D:D:D:D

Täältä tähän.

(Se joka arvaa, missä ylläoleva sanapari esiintyy saa extramaukkaan Intarwebz-cookiin. ^__^

PS. Tässä Chuck Norris... =DDDDD

http://i166.photobucket.com/albums/u102/amberlation88/chuck_norris__.gif

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.