IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Dear Dream Diary,Sunnuntai 20.05.2012 23:26

May 20th, 2012

I'm writing this in English, because I will be crossposting my Dream Diary entries to Tumblr. First I intended to post only there, but because it's complicated to answer to any replies there, I decided to post here, too. So, to my Galleria followers: you may like/reblog/comment these DD posts on http://sazsan.tumblr.com/ as well, but here I will also be able to answer back to you. ;)

I decided to start a Dream Diary, because I see such vivid dreams almost every night. xD Therefore, I thought, "What the hell, lets share this (awesomeness) weirdness with the whole world!" As a sidenote, if I see a movie in the future that I recognize strangely familiar, I will know it was based on my dreams and I will sue your pants off~ But now, to the dream:

I dreamed a lot of stuff, as usual, but the one scene I remember, was where I was driving with my car on an icy mountain road, when I suddenly noticed I was almost out of gas. Luckily, I soon came by a gas station. I was also feeling a bit hungry, so I decided to buy something to eat as well. The store was fairly small, but as I stepped inside, I was amazed that they had a huge selection of candy. For example, there was a whole shelf for suckers only.

I had a real hard time selecting which flavor I would choose, because I didn't have a lot of money. Finally, I decided on a Strawberry cream Chupa Chups and a licorice bar. I almost forgot to pay for the licorice, but remembered at the last moment. Afterwards I cursed this, because the total sum of these two purchases was 8.20€ (10.41$) - and the lollipop cost only 0.20€ (0.25$)... I mean, what the hell? 8€ (10.16$) for one, little licorice bar? Robbery!

So, after I got out of the store, I did a little "FFFUUU dance" at the parking lot, which was, of course, witnessed by some teenagers who began sniggering at me. Because this clearly wasn't enough, I noticed that some mofo had stolen my car. At this point I was so angry I was just calm, and decided to steal one of the annoying teens' bike, because hey, eye for an eye, and whatnot. That is how I began my chase after the car thief: with a bike in the backwoods.

When I woke up, my first thought was: "Man, this clearly wasn't my night."

Suunnitelmia kesäksi 2012.Tiistai 01.05.2012 23:45

KESÄLLÄ 2012 AION:

mennä uimaan
ottaa aurinkoa (Liha tummuu.)
käydä mäkissä
ostaa vaatteita
mennä ulkomaille
mennä ruotsin laivalle (Haluaisin niiiiin kovasti, mutta ei taida aika riittää. (;__;) )
opiskella (Kiitos, riittää tätä lajia.)
mennä leirille
tanssia
nauraa
mennä festareille (EHKÄ Summer Weekendiin [jos sinne on enää lippujakaan jäljellä], mutta tuskin kuitenkaan.)
bilettää
käydä kesäkoulua
olla töissä (Tulen kyllä paiskimaan töitä kuin hullu, mutta ei siitä minulle mitään makseta. </3)
urheilla
valvoa auringonnousuun (Yksi ihanimpia kokemuksia on valvoa kesäyö Suomen kesän yöttömässä yössä.)
mennä keskellä yötä kavereidesi kanssa kylälle
dataa
olla koko kesän yksin
muuttaa hiustyyliäni
syödä karkkia
viettää synttäreitäni
kirjoittaa kirjan
käydä stadissa
ottaa kuvia
olla arestissa (Joo, arestia tämän ikäiselle... :D)
hyppiä sateessa
pelätä ukkosta (Kunhan ei nyt ihan naamalle käy.)
kiljua
tehdä puumajan
hankkia lävistyksen
hyppiä trampoliinilla (Ainakin jos poiketaan Lauran porukoilla. xD)
olla yön ulkona
matkustaa lentokoneella
olla koko kesän ulkomailla
kirjoittaa kirjeen
nauttia kesästä
olla iloinen
käydä kirppiksillä
muuttaa
ajaa skootterilla
syödä jäätelöä (Ja pehmistä!)
syödä mansikoita (Ja herneitä!)
heittää kärrynpyöriä pihallasi
mennä rippijuhliin
häihin
syödä (Ei, kun ajattelin selvitä kolme kuukautta vallan ilman ruokaa...)
katsoa tv:tä
dataa kellon ympäri
sekoittaa tahallasi unirytmisi (No ei todellakaan. Muutenkin ihan päin prinkkalaa.)
lenkkeillä
kalastaa (Jos mato-ongella ehtisi käydä. :D)
rentoutua (Kattellaan, jääkö tämä haaveeksi vain...)
lukea kirjoja (Vähemmälle jää. Ehkä aurinkoa ottaessa, tai jos ukkosen takia sähköt katkeavat.)
tappaa hyttysiä
mäkäräisiä
kärpäsiä
ajaa vanhalla pakulla metsätiellä (Jos oma Kaarinani lasketaan "vanhaksi pakuksi" - mitä se ei tietenkään ole. ♥)
pelata lautapelejä (Haluaisin, mutta kukaan ei koskaan pelaa kanssani. :/)
valvoa kaksi vuorokautta putkeen
herätä aina klo 11 jälkeen (Hyi.)
maalata
tai piirtää
bongata lintuja
pukeutua minishortseihin
heittää koulureppusi varastoon
tai villinä tyyppinä polttaa sen
lotota
olla tekemättä yhtään mitään
viettää mahdollisimman paljon aikaa ystävien kanssa (Kyllä, te rakkaat pikku kultamussukat. Näen teitä Länsi-Suomen otuksia muutenkin niin vähän, että kesällä pitää tavata useampaankin otteeseen. ♥♥♥)
olla kaverisi luona yötä ja kaverisi teillä
tutustua uusiin ihmisiin (No, varmaan tutustunkin, mutta en tarkoituksella.)
uida paljon järvessä/meressä
grillata (Grilliruoka, nam.)
kuunnella musiikkia terassilla/pihalla
mennä huvipuistoon (Pitänyt mennä jo useampana kesänä, mutta koskaan ei ole aikaa. Tuskin tänäkään kesänä. =/)
matkustaa muuten vaan jonnekin
nähdä ystäviä, jotka asuvat kauempana
mökkeillä (Yyh, ei. Perinteinen, suomalainen mökkielämä ei sovi kaltaiselleni mukavuuksiin tottuneelle kermaperseelle. XP)
istua paljon tietokoneella (Vähemmän kuin yleensä, koska pitää tehdä hommia.)
katsoa salkkareiden vanhoja jaksoja
pyöräillä/rullaluistella
kävellä luonnossa
ikävöidä koulua (Ei TAIDA tulla ikävä... xD)
yöpyä ulkona
tehdä jotain, mitä et ole ennen tehnyt (Kaipa sitä aina jotain uutta ja jännittävää tulee duunattua. X3)
Surkuhupaisaa lukea näiden nykyään parikymppisten kirjoituksia, kun ne ovat sen sukupolven tuotoksia, jotka alkoivat käyttää teinix kieltä ja rutkasti hymiöitä. Eipä siinä mitään, omatkin muutaman vuoden takaiset kirjoitelmani ovat kyllä aika jäätävää luettavaa kieliasunsa ja tyylinsä suhteen, mutta silloin olinkin vielä teini. Toisaalta, mikäs minua estää kirjoittamasta samalla lailla vielä tänäkin päivänä. Ai niin, omat aivoni. Jostain syystä en vain enää kehtaa ainakaan aina kirjoittaa siihen tyyliin, kuin vielä muutama vuosi sitten tein. Kai tämäkin sitten jotakin aikuistumista on olevinaan. Vanhuus ei tule yksin.

En tosin väitä itsekään aina pysytteleväni vallan hyvässä yleiskielessä (minullekin tutumpi termi "kirjakieli" on vanhentumassa.) Kommentoidessani kavereille käytän puhekielistä tyyliä ja välillä myös blogaillessanikin. Joskus saattaa jopa se x:kin ks:n tilalle tupsahtaa - ainakin textaillessa tai twiittaillessa, kun merkkiraja on pieni. Hymiöitäkin käytän kohtalaisen kiitettävästi - jotenkin nykyään vain tuntuu, esimerkiksi vastatessa jollekulle tekstimuodossa, että jos sen viestin lopussa ei ole hymynaamaa, vaikutan töykeältä. Aargh, olen aikani aivopesun tuotos. :D

Olin kai kuitenkin sitten jo vähän vanhempi, etteivät ihan pahimmat, ilmeisesti peruskoulussa alkunsa saaneet kirjoitus- ja puhetyylit tarttuneet. Nyt siis silmät ymmyrkäisinä lueskelenkin esimerkiksi täällä Galleriassakin blogimerkintöjä, jotka vaikuttavat 14-vuotiaan tekeleiltä, mutta jotka on kirjoittanut 20 ikävuoden molemmin puolin olevat edustajat. Opetelkaa edes isot alkukirjaimet ja välimerkit, siis pliis. *äxdee*

Vähemmän elämää, enemmän kuolemaa.Perjantai 27.04.2012 18:10

Miksi ihmiset haluavat elää mahdollisimman vanhaksi? Kaiketi sillä on jotain tekemistä muun muassa kuolemanpelon kanssa. Itse voin rehellisesti sanoa, että olen sinut kuoleman kanssa. Toki se on ikävää, jos menehdyn kovin hitaalla tai tuskallisella tavalla, mutta sille ei sitten voi mitään. Se, mitä kuoleman jälkeen tulee, on ikuinen arvoitus, mutta sekään ei pelota. Olen juuri sen verran uskonnollinen, että jos siellä odottaa kadotus tai paratiisi, luotan pääseväni paratiisiin. Jos taas kuoleman jälkeen ei olekaan mitään, niin ei elämäni aikainen uskonnollisuus ole silti hukkaan mennyt, koska en ole antanut sen rajoittaa elämääni.

Viikatemiehen välttely johtaa luonnollisesti myös siihen, että kuolemaa pyritään estämään, toisin sanoen elinikää pidentämään. 1960-luvulla suomalaisten keskimääräinen elinajanodote oli 68,8 vuotta. Nyt 2010-luvulla se on 79,1 vuotta.

Tämä puolestaan on johtanut siihen, että maailman väkiluku on kasvanut räjähdysmäisesti. 50 vuotta sitten maapallolla eli kolme miljardia ihmistä. Nyt meitä on jo seitsemän miljardia. Tutkijat arvioivat, että 2020 lukuun mennessä maapallon väkiluku tulee olemaan ilmiömäiset kahdeksan miljardia. Joka vuosikymmen väkiluku siis lisääntyy yhdellä miljardilla. Tämä nostaa väistämättä esille monia kysymyksiä. Ehkä eräs yksi tärkeimmistä on, miten meille kaikille voidaan taata perustarpeet, kun ne eivät yletä kaikkien ulottuville nytkään. Tai kyllähän esimerkiksi ruokaakin olisi riittävästi jokaisen tarpeille, jos politiikka ja sisäpiirien kiemurat eivät sitä säätelisi.

Ehkä olisi syytä miettiä myös Kiinan tyyppistä syntyvyyden rajoittamisen soveltamista ainakin niissä maissa, joissa syntyvyysaste on korkea. Suomihan on tämän asteikon loppupäässä, syntyvyysasteella 10,37; kun taas korkeimman syntyvyysasteen omaavalla Nigerialla vastaava luku on 50,54. Tämähän toki saattaa johtaa melkoisen dystooppiseen maailmaan, jossa syntyvyyttä säädellään ja yhteiskunnallisesti epäkelvoimmat ja hyödyttömimmät likvidoidaan. Mikä ei välttämättä olisikaan niin pahasta, jos otetaan huomioon, että 50 vuoden päästä maailman populaatio olisi tätä vauhtia jo 12 miljardia.

Ihmisten tulisikin lakata henkirievustaan kynsin hampain kiinni pitäminen. Muutoin on syytä kehitellä "Earth 2" ja melko ripeään - valitettavasti moinen taitaa olla lähitulevaisuudessakin mahdollista vain tieteisfiktiossa. Itselleni riittäisi kuusikymmentäkin vuotta tätä elämää. Siinä ehtii jo nähdä ja kokea ihan riittävästi kaikenlaista, säästyy pahimmilta vanhuuden sairauksilta, eikä tarvitse kärvistellä eläkkeellä.

Because I Got Bored~Maanantai 16.04.2012 20:48

Tee tämä jostain Sinulle tutusta henkilöstä.

☻Kuka hän on? – Laura, alias Lazzi, alias Tompsalampsan Late.
☻Syntymäpäivä? – Sama kuin esim. Nightmare-poppoon Sakitolla, eli 29.6 – tosin eri vuonna. ;D
☻Missä hän asuu? – Ihanaisessa ja muistorikkaassa Norkussa, jonka olemme joskus toivoneet taivaan tuuliin räjäytettävänkin, mutta ei enää. :D
☻Kauanko olet tuntenut hänet? – Esihistorialliseen aikaan, eli n. 1992 tapasimme ensi kerran.
☻Missä tutustuitte? – Se kerhohuone oli pimeä luola~
☻Mitä hän merkitsee sinulle? – Ihminen tarvitsee happea elääkseen, yhtä paljon minä häntä. ♥
☻Onko teillä jotain yhteisiä kokemuksia, jotka ovat jääneet mieleen? - Eeeihän toki. Miksi niin luulet? 0=)
☻Kuinka pitkä hän on? – 172 cm, jos en nyt vallan väärin muista. =P
☻Mitä koulua hän käy? – Koulut ovat takanapäin – ja ehkä vielä joskus edessä. xP
☻Vaihtaisitko hänet ikinä kehenkään muuhun? – Jos hän teettää itsestään kloonin, se ehkä kelpaisi, mutta kyllä alkuperäinen olisi silloinkin parempi.
☻Minkä väriset hiukset hänellä on? – Vaihtaa hiusten väriä kuin sukkia. Tällä hetkellä blondit.
☻Kerrotteko salaisuuksia, joita ette välttämättä kerro muille? – Khyyyllä, luulisin näin.
☻Onko hänellä kuvia Irc-Galleriassa? – Toki. Ja vieläpä hyvin laadukkaitakin sellaisia… :D
☻Jos on, mikä nick? – lazzi_bitch
☻Oletteko ikinä kommentoineet toisillenne? – LOLOL Sitä juttujen määrää… :DDD
☻Kerro nyt joku teidän inside-vitsi? – Mikähän niistä tuhannesta… No, tätä on vähän vaikea selittää, mutta ensin pikkurilli ylös, sitten etusormi ylös. :D
☻Millainen hän on humalassa? – Vaihtelee. Aina kannattaa kuitenkin olla varuillaan, ettei suututa tätä ”nukkuvaa karhua”, sillä kännissä hänellä adrenaliini virtaa ja aggressiot saattavat nousta pintaan. Heikommat voivat saada köniinsä. XD
☻Polttaako hän? – Kyllä. Punaista, niin kuin pitääkin.
☻Missä hän on nyt? – Kotonaan kaitsee transuuntunutta koiraansa. XD
☻Tekeekö hän tämän sinusta? – En tiedä. Se jää nähtäväksi. Jos tekee, pelkään jo valmiiksi. :D

Kokemuksia:
[x] olemme halanneet (Kumpikaan ei pahemmin välitä hellyydenosoituksista, mutta tämän verran sietää. xD)
[x] käyneet ravintolassa (Tämä on aina hyvin tapahtumarikas eventti.)
[x] olleet samassa valokuvassa (Enemmän ja vähemmän edustavina. :D)
[x] matkustaneet Suomessa
[ ] ulkomailla (Kumpikaan ei ole pahemmin ulkomailla vieraillut. Hän sentään vähän kauempana, Kreikassa; kun taas meikän ulkomaankokemukset rajoittuvat niinkin eksoottisiin paikkoihin kuin Tallinnan ja Tukholman satamat. >XDD)
[x] käyneet kävelemässä/lenkillä (Metsäpolku!)
[/] asuneet saman katon alla (Melkeinpä joo, kun puolin ja toisin olemme majoittaneet toisiamme. Tätä mimmiä kestäisi katsella vaikka useamman viikon, mitä en voi monesta ihmisestä sanoa. =) )
[x] katsoneet televisiota
[x] nukkuneet vierekkäin (Varsinkin yläasteajan yökyläilyt tulevat mieleen… ”Lazzi ja Eminem…” :DDD)
[x] kuunnelleet musiikkia yhdessä (Vain noin miljoona kertaa.)
[x] nauraneet yhdessä (LOLOLOLOLOL Kun me tapaamme, se on yhtä NAURUNAURUa koko touhu.)
[x] tanssineet yhdessä (*hytkytihytkyti*)
[x] katsoneet Salkkareita yhdessä (Helvetti. Kai näinkin on joskus käynyt.)
[x] olleet rannalla (Viimeksi viime kesänä Yyterissä, mutta jos meistä kahdesta ja rannasta puhutaan, ei voi koskaan olla unohtamatta kesää 2006, kun heinäkuussa viikoittain ja vähän useamminkin tapasimme juhlia Snällillä. >XD Ja Wycked siivosi meidän jälkemme. :D:D:D:D:D:D:D)
[x] leiponeet yhdessä (Jeps. Viimeksi meikäläisen luona täällä susirajalla väänsimme kotitekoista pizzaa.)
[x] tunteneet yli viisi vuotta (No jos kerran esihistoriallisilta ajoilta ollaan jo tunnettu… :D)
[x] katselleet ilotulituksia yhdessä (KYLLÄ. Esim. juuri viime uutena vuotena. Yötä ennen paukuttelimme itse, ja varsinaisena uudenvuodenyönä kohmelossa katselimme Norkun ilotulitetarjontaa.)
[x] antaneet joillekin tyypeille koodinimiä, jotta he eivät tajua teidän puhuvan heistä (Juuh. Tätä tapahtuu edelleen – vaikka monet kyseisitä tyypeistä eivät varmaan koskaan tule meistä kuulemaankaan. Vai miten on, Bondin äijä?)
[x] laulaneet karaokea yhdessä (Jeppis jepulis. Tosin hän ei enää pahemmin karaokea vedä. =( )
[x] viettäneet juhannuksen yhdessä (Ainakin pariin otteeseen.)
[x] soittaneet pilareita (”Kuivaa kissanhiekkaa.” ”Kallen mätitahna.” Ups. Nyt paljastin meidät. Toivottavasti kukaan asianosainen ei lue tätä… xD)
[ ] olleet jälki-istunnossa yhdessä (No ei, kun ala-asteella emme olleet ykköstä pidemmälle yhdessä, ja yläasteella vain minä sain (kerran) jälkkäriä. =P)
[ ] olleet kusessa samaan jätkään (En usko. Miesmakumme on sen verran erilainen. :D)
[x] olleet discossa yhdessä (Norkun historian viimeinen disco! Letkajenkka~)
[x] olen nähnyt hänen vanhempansa
[x] hän on nähnyt minun vanhempani (Liikaakin. xD)
[x] hän on kuullut kun laulan (Varmaan liiankin usein. (^^;) )
[x] olen kuullut kun hän laulaa (Yes. It's pretty. <3)
[x] olen nähnyt kun hän kirjoittaa (WTF? Olen...)
[x] hän on nähnyt kun kirjoitan (Ja näinkin päin. Ihme kyssäreitä.)
[x] olet sanonut rakastavasi häntä (Varmasti, ainakin kännissä. Mutta hän tietää, että tarkoitan sitä selvinkin päin. Olemme vain liian miehisiä puhuaksemme tunteistamme. >XD)
[ ] näette lähes joka päivä (Ei. Mikä on todella harmi. Let's hope I'll get in to another uni, closer to you. =//)
[x] soittelette, vaikka ei olisi mitään erityistä syytä (No näinhän sen pitääkin mennä. Ei puhelinsoitolle mtn syytä tarvita. =D)
[x] valitatte yhdessä usein (*angst angst, viils viils*)
[ ] teillä on samoja vihamiehiä
[x] tiedät, millaisesta musiikista hän pitää (Kyllä tässä vuosien varrella on oppinut hänen musamakunsa melko hyvin tuntemaan. Ja hyvä se on. ;D )
[/] kerrotte heti ihastuksen kohteistanne toisillenne (No, emt., julkkisihastukset ainakin aika hyvin tunnetaan, ja irl-ihastuksistakin puhutaan, mutta eipä sitä koskaan tiedä, jos hällä joku luuranko kaapissa lymyää... x3)
[x] hän on kertonut sinulle seuraavilla sanoilla alkavan jutun: "Lupaa, ettet kerro tätä kenellekään..." (En nyt juuri muista mtn tällaista yksittäistä tapausta, mutta eiköhän näin ole käynyt.)
[x] puhutte usein syvällisiä (Kyllä. Erittäin syvällisiä. Esim. onkos teitillä paska painanut perssuolta viime aikoina?)
[x] suunnittelette yhdessä tulevaisuutta (Tulevaisuus on niin vitun viheliäs, ja siitä puhumme. Aina se melkein yhtä paskalta näyttää. :)) )
[ ] juoruilette (Me olemme miehiä. Me emme juoruile kuin ämmät.)
[ ] asutte lähellä toisianne (Vielä pari vuotta sitten välimatkaa oli n. 1 km, nyt sitä on 500 km. <///3)
[ ] teistä on kehystetty yhteiskuva (No prkl, ei ole. Pitää hankkia!)
[ ] kävitte/tulette käymään saman riparin (Ehei. Hän kävi rippileirin, ja minä nautin ylhäisessä yksinäisyydessäni Raiskaaja-Papin seurasta. :P)
[ ] tekstailette usein (Me emme jaksa kuluttaa käsiämme, vain äänihuuliamme.)
[/] käytte iltakävelyillä (Joskus. xD)
[x] olette kuin 'paita ja peppu' (Paitaressu ja perse. <3)
[x] olet kuljettanut häntä pyörän takahäksällä (Joo, mutta kun raukkaparan lonkat(ko) tulee aina liian kipeäksi, niin sitten hänen pitää kuskata minua. Ja sen jälkeen meikällä on aina perse hellänä. :DD)
[x] puolustatte aina toisianne
[ ] riitelette pienistä asioista, mutta sovitte ne nopeasti (En oikein tiedä, miten vastata tähän, kun silloin kun me riitelemme, se on helvetti irti. Siksi näin onkin tapahtunut viimeksi 2007 kevättalvella... [Sipsipussiepisodia ei lasketa mukaan.] Mutta kyllä niistä jutuista aina yli päästään. It's true love. XD
[x] olet värjännyt hänen hiuksiaan/hän on värjännyt sinun (Jahuhuhui, viime vuonna näin tein.)
[x] teillä voi olla toisten mielestä vähän oudot inside-jutut (Jaa vähän? :D)
[ ] olet välillä kateellinen hänelle (Luulenpa, ettei kummallakaan ole toisen elämässä kadehtimista.)
[x] ajattelet häntä päivittäin (No, kyllä melkein varmaan joka päivä jossain kohtaa tulee joku aate, joka sisältää hänet. =D)
[ ] sinulla on tallessa jokin hänen piirtämä teos (Eipä taida olla. Kirjoituksia kylläkin. 8D)
[x] teillä on samoja kiinnostuksenkohteita
[x] kiusoittelette toisianne (Ja kuinka paljon~ *vaanii vessan oven takana*)
[ ] välillä kyllästyt häneen (NEVER.)
[x] hän on auttanut sinua pääsemään yli vaikeiden asioiden (Oh, my God, yes. Ilman häntä olisin luultavasti kuollut. ♥)
[x] sinua nolottaisi, jos unohtaisit hänen synttärinsä (Todellakin. Olen tarkka muistamaan minulle tärkeitten ihmisten merkkipäivät. =P)
[x] voitte olla hiljaa pidemmänkin aikaa toistenne seurassa vaivaantumatta
[x] olet tarjonnut hänelle aterian/juoman ravintolassa/kahvilassa
[ ] olet lukenut hänen päiväkirjaansa

Alkoholijuomista vetää puoleensa eniten:
[ ] Olut (Jos oksentelu kiinnostaa… 8D)
[x] Siideri
[ ] Lonkero (Jos päänsärky kiinnostaa… 8D)
[/] Viinit (Mutta ei Muscat. Vai oliko se Muscat? En ikinä muista sen äklötyksen nimeä... xD)
[/] Drinkit, joilla on hieno nimi (En mä siitä nimien hienoudesta tiedä, mutta drinkit kumminkin. Eikös ”Nasu” nyt ole aika hieno nimi? :D)
[x] Väkevät
[ ] Ei juo
[ ] Kaikki

Millainen on hänen huumorintajunsa:
[ ] Hän on huumorintajuton perusjuntti
[x] Nauraa omille vitseilleen, mutta muiden pilailu menee toisinaan ohi (Oma vitsi, paras vitsi. :D)
[x] Sanoisin että hyvä (Pakkohan sen on olla, kun se on jotakuinkin samankaltainen kuin omani. :D)
[x] Mielikuvitusrikas
[ ] Osaa kyllä nauraa oikeassa paikassa (Koska molemmat nauramme aina väärässä paikassa, väärään aikaan. :D)
[x] Vähän hakusessa, nauraa kaikelle (Miten niin tuo ohi kulkeva miekkonen ei ollut hauska?)
[x] Joidenkin mielestä outo
[x] "Vähän" pervo (Höhöö~)

Sillä lailla. XD

30 + 10 Päivää -meme (Päivä 19)Maanantai 02.04.2012 00:25

Päivä 19: kuva kielestä minkä aloitit viimeksi
spdnyw.jpg

Je ne parle pas français. Tai no, sen verran puhun, että osaan esitellä itseni ja sanoa: "Anteeksi, en puhu ranskaa. Puhutteko englantia?" Kätevää, jos joskus törmää ranskankielisiin. =P

Syksyllä innokkaasti aloitin taas pitkästä aikaa ranskan kielen itseopiskelun, mutta varsinaiset yliopisto-opinnot ovat osoittautuneet sen verran verottaviksi, että tämä on jäänyt taka-alalle. Mikä on todellinen harmi, koska ranska on mielestäni yksi kauneimpia kieliä ja vieläpä maailmanlaajuisesti tarpeellinen. Toisin kuin se iänikuinen ruotsi... Lisättäköön, että minulla ei enää ole mitään ruotsin kieltä vastaan sinällään, ja olisi jopa ihan mukava näin suomalaisena sitä osata, mutta tästä huolimatta en näe ruotsia mitenkään erityisen tärkeänä kielenä ainakaan globaalisti.

Päivä 20: kuva sinusta enemmän kuin 10 vuotta sitten
Päivä 21: kuva henkilöstä jota ihailet
Päivä 22: kuva joka saa sinut hymyilemään
Päivä 23: kuva autosta jonka näit viimeksi
Päivä 24: kuva, joka tekee sinut surulliseksi
Päivä 25: kuva parhaasta puolestasi/osastasi
Päivä 26: kuva tuskallisesta muistosta
Päivä 27: kuva onnellisesta muistosta
Päivä 28: kuva lempi vaatteestasi/asusteestasi
Päivä 29: kuva joka kuvailee aamujani
Päivä 30: kuva lempipaikastani
Päivä 31: kuva jostain johon uskoin lapsena
Päivä 32: kuva jostain mieliruoastani
Päivä 33: kuva ensimmäisestä harrastuksestani
Päivä 34: kuva bändistä jonka musiikkia kuuntelen nyt
Päivä 35: kuva jostain mitä odotan paljon
Päivä 36: kuva lempihiustyylistäni
Päivä 37: kuva henkilöstä jonka haluaisin tavata
Päivä 38: kuva siitä mitä mieltä olen koulusta
Päivä 39: kuva joka tuo muistoja mieleeni
Päivä 40: kuva siitä miten vietän mieluiten perjantai-iltani

30 + 10 Päivää -meme (Päivä 18)Perjantai 30.03.2012 19:49

Päivä 18: kuva joka kuvaa elämääsi
fbz68m.jpg

This is my life. Forever.

Tätä se on ollut jo n. 23,5 vuotta: aina kun tapahtuu jotain hyvää, voi seuraavaksi odottaa tapahtuvan jotain kahta kauheampaa. Siksi olenkin niitä ihmisiä, jotka eivät pysty nauttimaan elämän hyvistä hetkistä, koska odottavat ja tietävät kokemuksesta, että nurkan takana vaanii hyvän vastapainoksi jotain pahaa. Tapahtumat myöskin korreloivat keskenään: mitä enemmän hyvää, sitä enemmän pahaa. Näin ollen elämän pikku ilot tosiaankin ovat niitä parhaita iloja.

Päivä 19: kuva kielestä minkä aloitit viimeksi
Päivä 20: kuva sinusta enemmän kuin 10 vuotta sitten
Päivä 21: kuva henkilöstä jota ihailet
Päivä 22: kuva joka saa sinut hymyilemään
Päivä 23: kuva autosta jonka näit viimeksi
Päivä 24: kuva, joka tekee sinut surulliseksi
Päivä 25: kuva parhaasta puolestasi/osastasi
Päivä 26: kuva tuskallisesta muistosta
Päivä 27: kuva onnellisesta muistosta
Päivä 28: kuva lempi vaatteestasi/asusteestasi
Päivä 29: kuva joka kuvailee aamujani
Päivä 30: kuva lempipaikastani
Päivä 31: kuva jostain johon uskoin lapsena
Päivä 32: kuva jostain mieliruoastani
Päivä 33: kuva ensimmäisestä harrastuksestani
Päivä 34: kuva bändistä jonka musiikkia kuuntelen nyt
Päivä 35: kuva jostain mitä odotan paljon
Päivä 36: kuva lempihiustyylistäni
Päivä 37: kuva henkilöstä jonka haluaisin tavata
Päivä 38: kuva siitä mitä mieltä olen koulusta
Päivä 39: kuva joka tuo muistoja mieleeni
Päivä 40: kuva siitä miten vietän mieluiten perjantai-iltani

30 + 10 Päivää -meme (Päivä 17)Keskiviikko 28.03.2012 22:38

Päivä 17: kuva jostain mitä teet joka päivä
j752qo.jpg

Kun ajattelen (c, what i did thar) tätä kysymystä, totean sen vaikeaksi, sillä ei ole paljon mitään, mitä tekisin jok'ikinen päivä. Sellaisetkin arkiset asiat kuin syöminen ja nukkuminen jäävät minulta joskus välistä, ja vaikka olenkin ahkera dataaja, on silti päiviä, jolloin en ole tietokoneella ollenkaan.

Sitten välähti! Päivääkään ei ole elämässäni kulunut, ettenkö olisi jotain ajatellut. Ajatusten laadusta en sitten mene takuuseen... xD

Kuten René Descarteskin sen sanoi: "Ajattelen, siis olen." Valitettavasti. Sinä päivänä, kun minulla ei ole enää ajatuksen häivääkään, olen viimeinkin poistunut tästä olevaisuudesta - sitä odotellessa. :D

Päivä 18: kuva joka kuvaa elämääsi
Päivä 19: kuva kielestä minkä aloitit viimeksi
Päivä 20: kuva sinusta enemmän kuin 10 vuotta sitten
Päivä 21: kuva henkilöstä jota ihailet
Päivä 22: kuva joka saa sinut hymyilemään
Päivä 23: kuva autosta jonka näit viimeksi
Päivä 24: kuva, joka tekee sinut surulliseksi
Päivä 25: kuva parhaasta puolestasi/osastasi
Päivä 26: kuva tuskallisesta muistosta
Päivä 27: kuva onnellisesta muistosta
Päivä 28: kuva lempi vaatteestasi/asusteestasi
Päivä 29: kuva joka kuvailee aamujani
Päivä 30: kuva lempipaikastani
Päivä 31: kuva jostain johon uskoin lapsena
Päivä 32: kuva jostain mieliruoastani
Päivä 33: kuva ensimmäisestä harrastuksestani
Päivä 34: kuva bändistä jonka musiikkia kuuntelen nyt
Päivä 35: kuva jostain mitä odotan paljon
Päivä 36: kuva lempihiustyylistäni
Päivä 37: kuva henkilöstä jonka haluaisin tavata
Päivä 38: kuva siitä mitä mieltä olen koulusta
Päivä 39: kuva joka tuo muistoja mieleeni
Päivä 40: kuva siitä miten vietän mieluiten perjantai-iltani

30 + 10 Päivää -meme (Päivä 16)Tiistai 27.03.2012 12:02

Päivä 16: kuva siitä mitä harrastat
34zllvr.jpg

Ensin ajattelin vastata tähän "laulaminen", mutta se ei tuntunut tarpeeksi laajalta käsitteeltä, koska harrastan myös tanssia ja nautin musiikista ylipäätään. Mitäänhän näistä en ole koskaan harrastanut siinä mielessä, että olisin käynyt laulu- tai tanssitunneilla, tms., mutta lähestulkoon päivittäin olen tekemisissä musiikin kanssa jollain tavalla: milloin laulan, milloin tanssin, milloin vain kuuntelen musiikkia.

Joka tapauksessa musiikki on olennainen osa elämääni, enkä haluaisi kuvitella maailmaa, jossa olisin mykkä, rampautunut tai kuuro. Depeche Mode laulaa "enjoy the silence", minä sanon "enjoy the music".

Päivä 17: kuva jostain mitä teet joka päivä
Päivä 18: kuva joka kuvaa elämääsi
Päivä 19: kuva kielestä minkä aloitit viimeksi
Päivä 20: kuva sinusta enemmän kuin 10 vuotta sitten
Päivä 21: kuva henkilöstä jota ihailet
Päivä 22: kuva joka saa sinut hymyilemään
Päivä 23: kuva autosta jonka näit viimeksi
Päivä 24: kuva, joka tekee sinut surulliseksi
Päivä 25: kuva parhaasta puolestasi/osastasi
Päivä 26: kuva tuskallisesta muistosta
Päivä 27: kuva onnellisesta muistosta
Päivä 28: kuva lempi vaatteestasi/asusteestasi
Päivä 29: kuva joka kuvailee aamujani
Päivä 30: kuva lempipaikastani
Päivä 31: kuva jostain johon uskoin lapsena
Päivä 32: kuva jostain mieliruoastani
Päivä 33: kuva ensimmäisestä harrastuksestani
Päivä 34: kuva bändistä jonka musiikkia kuuntelen nyt
Päivä 35: kuva jostain mitä odotan paljon
Päivä 36: kuva lempihiustyylistäni
Päivä 37: kuva henkilöstä jonka haluaisin tavata
Päivä 38: kuva siitä mitä mieltä olen koulusta
Päivä 39: kuva joka tuo muistoja mieleeni
Päivä 40: kuva siitä miten vietän mieluiten perjantai-iltani

30 + 10 Päivää -meme (Päivä 15)Maanantai 26.03.2012 08:49

Päivä 15: kuva jostain mitä haluaisit tehdä ennen kuolemaasi
2e205f4.jpg

Kun alkaa oikein miettiä, mitä kaikkea sitä haluaisi tehdä ennen kuolemaansa, on vaikea valita vain yhtä asiaa. Niinpä en tyytynyt vain yhteen. En myöskään halunnut alkaa pohtia liian vakavia, joten yllä näette, mitä meikä on jo vuosia sanonut: "Mä haluan vaan rakettirepun ja liekinheittimen."

Michael Jackson sai lentää rakettirepulla! (Tosin äijä joutui osin sen takia konkkaan, mutta mitäs pienistä.) Ja aina elokuvia katsellessani olen nii~n kateellinen, jos jollain on liekinheitin. Se on aseista coolein - BBQ, anyone? Vielä kun nämä kaksi saisi yhdistettyä, niin se olisi unelmieni täyttymys. :D

Päivä 16: kuva siitä mitä harrastat
Päivä 17: kuva jostain mitä teet joka päivä
Päivä 18: kuva joka kuvaa elämääsi
Päivä 19: kuva kielestä minkä aloitit viimeksi
Päivä 20: kuva sinusta enemmän kuin 10 vuotta sitten
Päivä 21: kuva henkilöstä jota ihailet
Päivä 22: kuva joka saa sinut hymyilemään
Päivä 23: kuva autosta jonka näit viimeksi
Päivä 24: kuva, joka tekee sinut surulliseksi
Päivä 25: kuva parhaasta puolestasi/osastasi
Päivä 26: kuva tuskallisesta muistosta
Päivä 27: kuva onnellisesta muistosta
Päivä 28: kuva lempi vaatteestasi/asusteestasi
Päivä 29: kuva joka kuvailee aamujani
Päivä 30: kuva lempipaikastani
Päivä 31: kuva jostain johon uskoin lapsena
Päivä 32: kuva jostain mieliruoastani
Päivä 33: kuva ensimmäisestä harrastuksestani
Päivä 34: kuva bändistä jonka musiikkia kuuntelen nyt
Päivä 35: kuva jostain mitä odotan paljon
Päivä 36: kuva lempihiustyylistäni
Päivä 37: kuva henkilöstä jonka haluaisin tavata
Päivä 38: kuva siitä mitä mieltä olen koulusta
Päivä 39: kuva joka tuo muistoja mieleeni
Päivä 40: kuva siitä miten vietän mieluiten perjantai-iltani