IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Takana tiukka päiväSunnuntai 30.04.2006 10:18

Kun listasin eilisessä päiväkirjassa töitä, niin tuli sellainen fiilis että laiska töitään luettelee. Mutta yllätys, yllätys, melkein kaikki tuli tehtyä.

Tuli vielä kahden Kääpiön kanssa siivottua Ankkalinna ja siirrettyä minipossu Piki ulkokarsinaan. Leenua, Liinua, Tiinua ja Hannaahan ei vielä voi ulos päästää vaikka he sitä kovin haluaisivat. Kuten ei Amadeusta ja hänen naisiaankan. Lintuinfluenssan riski nähkääs. Enkä halua, että he sairastuisivat. Mutta Piki oli sangen mielissään ulospääsystään.

Kun kaiken tuon touhuamisen jälkeen tehtiin Rakkaan Vaimon kanssa jälleen perinteinen lenkki ja sen jälkeen sukellettiin saunaan, niin johan ramasi. Mutta sinnikkäästi katsottiin vielä Kääpiöiden kanssa Valo. Joka oli edelleen hyvä. Nuorimmainen Kääpiö kysyikin, milloin tulee Valo II. Pitääpä kysyä Ohjaajalta.

Mä olin luullut ja vannonutkin, että sauvahommiin mä en ryhdy. Se on musta ollut jotenkin niin luonnotonta ja perverssiä. No eilen mä sitten kokeilin parin kilometrin verran. Ja nyt on tunnustettava, että yläkropasta löytyi ilmeisesti käyttämättömiä lihaksia. Ovat meinaten sen verran kipeet. Onkohan tää tulkittava niin, että sauvoja kanntaa jatkosakin hyödyntää. On se noloo.

Nyt sitten pikku hiljaa vapun valmisteluihin. Täällä vappu on niin kovin erilainen kuin edellisessä elämässä. Marssillekaan ei voi mennä vaikka mieli tekisi. Tää on yksi tän homman heikkouksia. Vappumarssi ja -juhlat ovat sentään olleet Rakkaalle Vaimolle ja minulle yksi ihan keskeisiä aatteellisia kiksejä tuottavia juttuja. Mutta jostain on luovuttava että saa jotain muuta. Vaikka koenkin tämän epäoikeudenmukaisesksi itseäni kohtaan.

Mutta lapset odotavat vappua ja vaikka heistä muutamat haluaisivat marssillekin mieltään osoittamaan ja riekkumaan niin nyt on vaan elettävä tämän ahdasmielisen pakon kanssa ilman marssia. Mutta tehdään muuten Vapusta sitä miellyttävämpi täällä kotona.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.