IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Auto sairastaaTorstai 04.05.2006 09:38

Meidän auto sairastaa, häntä hellikäämme
korjaamolle kuljettaa täytyy ystävämme.
Venttiileitä tutkikaa, männät tarkistakaa
jotta voimme edelleen, jatkaa tätä matkaa.

Hän osoitti sairastumisen merkkejä toissailtana kaupungista tullessa. Yht'äkkiä alkoi nakutus ja se jatkui vielä eilen. Pikainen käynti Karikolla varmisti, että jotain on vialla. Mitä, se selviää tarkemmissa tutkimuksissa tohtorisedän vastaanotolla huomenna perjantaina. Toivotaan parasta mutta pelätään pahinta.

Eilinen päivä jatkoi ansiokasta kevätkunnostusviikkoa pihapiirissä. Jotenkin nyt on vaan sellainen pihavaihde päällä. Olisi kyllä pitänyt hoitaa joitakin paperiasioita kirjoituspöydän ääressä, mutta niin ne vaan jäivät hoitamatta. Ehkä tänään.

Mutta mukavaa oli ja tulostakin syntyi. Katsotaan kauan tämä kestää...

Käytiin illansuussa myös synkkä yksinpuhelu. Eli minä puhuin ja lapset istuivat hiljaisina mutta totisina pöydän ympärillä. Teemana oli meidän perhe. Miten läheiseksi sen kukin kokee. Ja mikä loukkaa, mikä satuttaa, mikä taas ilahduttaa. Ajankohtainen aihe oli vanhimman Kotikääpiön rippijuhla ja perheen rooli näissä juhlissa. Jota ei Kääpiön toivomuksesta ole. Voisipa tähän suhtautua välinpitämättömästi olan kohautuksella. Vaan kun ei voi. Ei mahda mitään mutta satuttaa kun ei kuuden vuoden yhdessä kuljettu matka yht'äkkiä merkitse mitään.

Minun pitäisi olla tässä kuitenkin se aikuinen, joka jaksaa tällaisenkin kohtelun. Vaan kun ei joka hetki oikein tahdo jaksaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.