IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Mukulaa jemmaanPerjantai 05.05.2006 09:19

Laiska töitään luettelee. Joten kerron eilisistä työn saavutuksista, joista ehdottomasti suurin oli perunamaan kääntö. Maa kun oli kesän 2005 ollut eu-direktiivien mukaisesti kesannolla perunan liikatuotannon ehkäisemiseksi. Joten se oli ruohottunut umpeen. Vaan ei ole enää.

Tänään pitäisi pistää siementä vakoon. Varhaisperunaa pussi kaupungin kaupasta, maan alle muhimaan ja juhannuksen tietämissä kiskotaan ensimmäiset mukulat pataan porisemaan. Sitten vähän voita, hieman enemmän silliä, kylmä olut ja...

Eilen kuului taas Erikoisesta. Oikeastaan ihan hyvää. Joka lämmiti mieltä. Ainoastaan epävarmuus tai oikeastaan todennäköisyys, että he eivät pääse toiseksi vanhimman Kotikääpiön rippijuhliin juhannuksena jäi harmittamaan. Mutta jospa juhannuksenviettopaikka löytyisikin Savosta, Rinsessa tulisi juhannukseksi Muhkulaan ja Erikoinen miehineen pääsisi juhannuksen viettoon. Hauska muuten tuo monikkomuoto miehineen vaikka kyse on vain yhdestä miehestä ;o)

Rakkaan Vaimon kanssa käytiin nauttimassa myös tyynestä Pihlajavedestä. Soutelimme katiskalle joka osoittautui tyhjäksi. Mutta kiertely rasvatyynellä järvellä keväisessä auringonpaisteessa ja lämmössä oli ihanaa. Mitä nyt työt kutsuivat ja lenkki jäi ihan liian lyhyeksi. Mutta hyvä näinkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.