IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Täällä taasLauantai 06.05.2006 09:13

Lauantaina olisi saanut nukkua. Ainakin Kääpiöiden kouluunlähteyksen osalta. Mutta täällä sitä taas ollaan. Tekemässä verolmoituksen valmistelutöitä. Onneksi sain lisäaikaa, sillä muuten olisin jos myöhässä. Eli sakoilla. Mutta nyt on tartuttava hetkeen. Oliko se nys carpe diem????

Auto on sairas kuten jo kerroin. Eilen hänet myös avattiin ja huomattiin vian piilevän venttiilikoneistossa. kaikkea se 400.000 kilometriä teettää. Mutta nyt hän on hyvässä ja kalliissa hoidossa. Ja ensi viikolla jälleen ajossa. Ja pian menossa vaihtoon, sillä nyt on aika toteuttaa Rakkaan Vaimon pitkäaikainen toive. Me tarvitaan kunnollinen auto. Näillä meidän rahoilla se tarkoittaa yhtälöä pienempi auto kuin nykyinen kymmenpaikkainen. Yhtälö on selkeä: iso ja huonokuntoine vaihdetaan pieneen ja parempikuntoiseen. Nyt ymmärätte varmasti miksi olen 50-vuotispäivän lähestyessä ryhtynyt kävelemään lenkkejä.

Nyt siis alkaa vaihtorupeama. Jotta jos tiedätte immeistä joka tarvitse kymmenpaikkaista chryslergrandvoyageria niin pian sellainen on Savonlinnassa myynnissä. Jahka löydetään meille se seuraava kinneri.

Eilen oli muten päivä jolloin laulu lihavat on lepposia ei konkretisoitunut. Auto mätti, vaaka mätti, rippijuhlat mätti, kaikki mätti.

Nyt tuntuu tulevan parempi päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.