IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Nyt se soliseeKeskiviikko 10.05.2006 09:02

Lupailin eilen käydä Rakkaan Vaimon kimppuun. Tai siis lähinnä Hänen viimeisimmän ideansa. Joka oli pieni suihkukaivo pihan kivikkoryhmään. Sen siitä saa kun jättää pihaan lojumaan muovisen mustan matalan saavin. No sen edestään löytää minkä taakseen jättää. Ihan konkreettisesti.

Joten eikun kuopan kaivuuseen. Ja sitten purnukka maan uumeniin, suihkukaivopumppuapparaatti varastosta, hökötys astiiaa, vettä perään ja virrat päälle. Ja se toimii. Solisii ihan mukavasti pihassa. Idea oli hyvä eikä toteutuskaan kohtuuton. Mitähän seuraavaksi.

Eilen tuli tietoa Mäntyharjulta Halmeniemen kyläkoulun tilanteesta. Maanantain palaverissa rahaa tai tukea olivat olleet tarjoamassa Opetusministeriö, Maakuntaliitto, Jyväskylän Yliopisto ja Lääninhallitus. Mutta Mäntyharjun päättäjät toteavat palaverissa, että ei meitä taida kiinnostaa. Enpä tiedä toista suomalaista kuntaa jolla olisi halua kieltäytyä moisista tarjouksista.

No, jatketaan ratkaisun etsintää. Uskon nimittäin vakaasti, että Juurikkala-pedagogiikkaa kokeillaan ensi syksystä lähtien ihan oikeassa kokeilussa tuolla Halmeniemen koululla. Mutta sen eteen on tehtävä töitä. Minunkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.