IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

KuvapalautteistaTorstai 06.07.2006 10:08

Kelailin ja luin kuva-arkiston palautteita. Kommentteja, huomioita ja muuta sälää. Joista pitääpi olla kiitollinen. Niiden valossa huomaa, että sivuilla on joitakin vakkarikävijöitä. Kommennetteja tulee silloin jos tällöinkin. Sitten on heitä, jotkut joku toinen on innostanut kurkistamaan arkistoon, mahdollisesti myös päiväkirjaan. Jonka puolelta löytyy myös ihmisiä, jotka nauravat kommelluksillemme säännöllisesti. Yleisesti vaan ihmisiä, jotka vierailevat sivuilla eri syistä. Joka on mukava havaita. Mutta niinhän minäkin lueskelen esimerkiksi Erikoisen tai Naapurin Rouvan juttuja. Ja elän ihan hiukan mukana.

Minusta tämä on mukavaa. Ihan aikuisten oikeesti. Kai minä olen jonkin sortin narsissos vai kuka hän nyt olikaan. Esillä pitää olla, joskus tekee mieli hieman säväyttääkin. Aikuiseksikaan en tunnu kasvavan samaa vauhtia kuin kaverit. Onkohan tälle sairaudelle jokin hieno nimi?

Sen kuitenkin tunnustan, että jos kukaan ei jättäisi jälkiään sivuileni en jaksaisi kuvia lisäillä tai päiväkirjaa kirjoittaa. Siinä suhteessa kyse ei siis ole mistään terapiapäiväkirjasta. Tai ehkäpä kyse onkin terapiasta ja lääkeesstä julkisuudenhinkuuni. Joten lukekaa, katselkaa kuvia, kommentoikaa, levittäkää sanaa. Minä nautin sitä.

Ja sitten eilisen päivään. Kun puolet porukasta oli Riihirannasta. Ja minäkin ehdin nauttimaan seurasta ja paikasta iltapäivällä muutaman tunnin. Oli ihan mukavaa. Olisipa lisää tällaisia hetkiä.

Mökkiin muuten liitty olennaisesti se, että mökkinaapuri lähisaaresta oli tiistaisella postinhakureisullaan törmännyt emokarhuun ja kahteen poikaseen 200 metrin päässä mökistämme. Että sellaisessa erämaassa me ollaan. Taitaa olla niin, että Rakasta Vaimoa ja osaa Kääpiöistä ei ihan heti mökille saa tass lähtemään. Edes minun kanssani.

Vaikka karhukuolemaa todennäköisempää ihan tilastojen valossakin on jäädä rattijuopon auton alle, tulla seonneen maalaisaikamiespojan ampumaksi, hukkua saunauinnilla, kuolla käärmeenpuremaan... ja tuhat tai useampikin todennäköisempi elämänpäättämiskohtalo.

Kuin karhun syömäksi joutuminen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.