IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Sairas kertomusSunnuntai 23.07.2006 10:02

Rakas Vaimo sairastaa, häntä hellikäämme,
teetä kuppi keittäkää, muu ei kelpaakaan.
Sänky lämmin paikka on,
jossa voipi olla.
Vaan selälle ei sänkykään,
tahdo rauhaa antaa.

Eilinen vatsatauti äityi kuumeeksi, jokapaikan kolotukseksi ja muutenkin surkeaksi oloksi. Ainut paikka jossa RV jaksaa olla on sänky. Mutta se taas kiusaa välilevyjen puutteesta kärsivää selkää. Ei todellakaan ylentävää katsottavaa.

Katsotaan nyt, miten päivä lähtee liikkeelle. Yhteisellä aamutee-kahvihetkellä ei vielä näyttänyt kovin hyvältä. Mutta toivotaan, että tauti on jo voiton puolella. Tai siis juuri toisinpäin, tauti on jo häviön puolella. Eli poispäin menossa. Eikä toivottavasti jäämässä taloon vaan poistumassa Käärmelahdesta kokonaan.

Kääpiötkin osasivat eilen hienosti rauhoittaa Rakkaan Vaimon sairastamisen turhilta häiriöiltä. Toivottavasti sama hienotunteisuus jatkuu tänään. On kaikkien helpompi olla.

Kahdelle vanhimmalle naaraspulisele KotiKääpiölle pitäisi tänään rustata yhdessä oma Galleriasivu tänne. Sitten saatte Kääpiönäkökulman Käärmelahden tapahtumiin. Saas nähdä, kuinka paljon se poikkea tästä Muhku-näkökulmasta.

Ai niin, multa on taas kysytty, että mikä pirskatin Muhku. Joten kerrottakoon. Tämä nimi on pääasiassa rakkaan Erikoisen ja hänen Rinsessa Aavansa ansiota. Kun saimme iloksemme ryhtyä pohtimaan isovanhemmuutta, päätyi Rakas Vaimoni Ahku-nimikkeeseen. Ahkuhan on saamelaisten naispuolinen isovanhempi ja kun RV on puoliksi saamelainen, tuntui tuo Ahku-nimike hänestä oikealta valinnalta.

Olematta mitenkään perinteitä kunnioittamaton päädyin minä sitten Muhku-nimikkeeseen. Ensinäkin se rimmaa hyvin Ahku-nimikkeen kanssa ja kertoo minusta omasta mielestäni paljon. Etenkin muodostani. Joten nyt Rinsessa Aavalla on Ahku ja Muhku ja myös Ahkula tai Muhkula, johon tulla vierailulle.

Jotta tälleen tällä kertaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.