IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Perskuleen viikaritSunnuntai 25.03.2007 12:13

Kuten eilenkin on aamu nytkin upea. Vaikkakin tuntia liian aikaisessa. Veivät taas ryökäleet yhden tunnin. Toisaalta saahan sen syksyllä takaisin. Nauratti muuten illalla nelosen uutiset. Osoittivat taas asiantuntemuksensa. Ainakin graafikko. Käntämällä kelloa tunnin taaksepäin. Siis kohti talvea.

Eilinen päivä oli rankka mutta hieno. Pride-valmennus meni hyvin ja siinä savotassa ollaan nyt lähellä puolivälin paalua. Kotobakin kaikki oli mennyt loistavasti, oli leivottu ja touhuttu kaikenlaista. Illan suukin jatkui vielä ihan mukavasti, kunnes...

Pienin ja suurin uroslapsi päättivät iltahämärissä kiivetä kouluvaatteissaan pihkapuuhun. Arvaattehan missä kunnossa nuo vaatteet sen jälkeen olivat. Ja etteikö tästä ole puhuttu sen miljoona kertaa. Molempien päässä on ihan varmasti tieto, että kiipeilyyn otetaan huonommat vermeet. Nuo männyt kun ovat oikeita pihkatehtaita. Mutta jostain syystä tämäkin pelisääntö joutui taas vessapaperiksi.

Tiedättehän mikä tästä jutusta seurasi. Kesken Vilkkuman konsertin. Kalabaliikki, konflikti, käräjät. Vain kolme sana amainitakseni. Minäkin huusin taas vaikka juuri päivän koulutuksessa olin valmennettaville puhunut kauniita sanoja kasvatuksen ylevistä periaatteista.

Pistin pojat petiin ja möyrin itsekin omaan sänkyyn.

Perheen naiset käyvät sääliksi. Rakas Vaimo otti taistelun raskaimmin mutta menihän siinä tyttöjenkin ilta pilalle.

Olin minä jotain muuta tältä illalta odottanut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.